Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצגה הרנו אלפיין a110

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר הוא 55-60K אירו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה יותר סביר. לא זול, אבל +/- באזור המתחרות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה כבר סכום הגיוני יותר, אם זה המצב היא נופלת מעולה בין ה4C והקאיימן מבחינת תמחור ותמורה.

אני לגמרי יכול לראות קונים פוטנציאליים שהתעניינו ב4C וירדו ממנה בגלל גימור פנים רוכשים אלפיין ב55k (אפילו אני הייתי מוכן לשקול, אם לא הייתי ממתין לרכב אחר)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ה-718 באמת דיל מטורף. גם בארץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כשיש קאיימן בסיסית ב-40K פאונד, קשה להצדיק את ה-A110 ואת ה-4C.

לדעתי ההשוואה הנכונה תהיה לקאיימן S, גם אם לא כך התכוונו היצרנים אבל זה מה שקורה בפועל.

החולשה של ה4C היא שמבחינת רוכש פוטנציאלי היא מתחרה בS מבחינת ביצועים, אבל נופלת מהדגם הבסיסי באבזור.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ברור.

אבל זה בדיוק מה שאני אומר.

לאלפיין, לאלפא, Heck אפילו לקאיימן S - הקאיימן הבסיסית עושה חיים קשים.

פורסם

לגבי ה4C אני מסכים, מאחר והיא בגזרת מחיר של הS ומתחרה בה מבחינת ביצועים, אך נופלת מהפורשה הבסיסית אפילו ברמת איכות הפנים. מרחיק הרבה רוכשים פוטנציאלים.

לנושא האלפיין, אישית לי הוא מצטייר כהכלאה של הטוב משני העולמות- הקלילות של ה4C ותא נוסעים שלא יורד מהפורשה. בהינתן המחיר הנכון (55-60) לדעתי הם בהחלט יצליחו למשוך לקוחות.

למען ההתיחסות, מחירים בשוק השוודי:

קאיימן S ידנית - כ66k אירו.

אלפא 4c - כ 70k אירו.

אז השילוב של שתיהן, עם הפניה לקהל חובבי הרכב, באיזור המחיר של 55-60 בהחלט תהיה עסקה מעניינת, ולדעתי מוצלחת.

הM2 מתחילה גם היא ב54k אירו, ואחת הסיבות שבחרתי בה לעומת קאיימן S הוא הפרש המחיר העצום במיוחד לאחר תוספות. אם האלפיין הייתה בתמונה זה היה מסבך את ההחלטה שלי.

פורסם

אתה יוצא מנק' הנחה שהאלפיין תהיה זולה מה-718S ומה-4C.

אם בבריטניה שלושתן יעלו בערך אותו דבר (50-52 אלף פאונד),

אני משער שגם ביבשת הישנה שלושתן יעלו בערך אותו דבר (60-65 אלף יורו).

פורסם

לפי בגירה מדובר ב55-60.

60 הם 10% פחות מ66 עבור קאיימן S בסיסית. אפילו יותר אם מדובר בPDK ומאבזרים קלות.

בכל אופן, גם אם מדובר במחיר זהה עבור אלפיין וקאיימן S בסיסית, נקודת הפתיחה של האלפיין טובה בהרבה משל ה4C חסרת היכולת (הריאלית) לשמש כרכב דיילי.

כלומר, אם נחזור אחורה לקונה שמתלבט בין דגמים ספורטיביים- לאלפיין יש סיכוי לגנוב לקוחות, בהינתן תמחור נכון (ואני אומר את זה כאחד שרק לפני חודש עמד בנקודה הזאת בדיוק)

פורסם

גם אם האלפיין תהיה זולה ב-10 אחוז מה-718S, היא עדיין יקרה ב-10 אחוז מה-718.

לקאיימן הבסיסית יש 300 כ"ס, קבלות של מכונית הספורט הטובה בעולם ב-Sensible Money, אופציה לשלוש דוושות, הסמל הנכון, איכות גבוהה, שימושיות יומיומית סבירה ו... מחיר נמוך יותר.

רק חבל שהחליפו את המנועים האדירים של הדור הקודם במנועים של סובארו פורסטר.

פורסם

אני מסכים עם "הנייר", אבל שוב- לפחות במקרה שלי ובעיניים של קונה פוטנציאלי אמיתי, שמחפש דגם ספורטיבי והפרוטה בידו- הקאיימן הבסיסית לא משחקת תפקיד. הקאיימן הבסיסית והM2 מתחילות כאן במחיר זהה, ובכל אופן במקרה שלי את ההשוואה עשיתי לS.

היא כן משחקת תפקיד כדי להדגיש כמה ה4C חלשה בגזרת איכות החיים היומית, או אולי עבור אלה שהתקציב שלהם נמוך יותר- אז בוודאי שהקאיימן הבסיסית רכישה נהדרת מבין האפשרויות באם רוכשים לפי תקציב. (ומוותרים על תוספות, כי לאבזר פורשה לרמת המתחרות "הזולות" יהיה יקר עוד יותר)

אני מאמין שזה יהיה המצב להרבה קונים פוטנציאליים אמיתיים, למרות שאני מסכים שיהיו מספר מועט יותר שיעדיפו לוותר מראש על דגם קצה ולרכוש קאיימן בסיסית- אבל אלו לטעמי מראש לא הקהל של האלפיין (וגם לא של הבימר לצורך העניין)

אני מקווה שהנקודה שלי מספיק מובנת, אני מרגיש שקשה להעביר אותה:lol:

פורסם

ברוב השווקים, מחיר ה-M2 יושב בדיוק ברווח שבין ה-718 ל-718S.

אם בשוודיה ה-718 וה-M2 מוצעות במחיר זהה, ה-M2 עושה הרבה שכל.

לגבי קהלי היעד של קאיימן בסיסית, M2 והאלפיין - בזה אני לא מסכים.

אני חושב שיהיו מי שיתלבטו בין שלושתן.

• תוכן חדש...