Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מובילאיי ע"י צה"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בולשיט. אחרת הכותבים האלו היו נהרגים בתאונה טראגית בגלל צליל SMS נכנס כבר לפני שנים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגובה מפגרת.

בטח התעסק עם הטלפון או מולטימדיה ונבהל מהצפצוף שהזהיר אותו מלהכנס במישהו מאחור.

פורסם

קרה לי גם אירוע לא נעים איתה,

נסעתי בלילה בחושך מוחלט, פתאום כביש של 70 וצפצוף היסטרי! הכי חזק ששמעתי מהמערכת, רגל יורדת על הברקס לבלימת חירום! בטח היא רואה משהו שאני לא רואה.

האמנם זה היה על מערכת יחסית ישנה(מערכת מ2013) אבל עדיין הבהלה שהיא יצרה לי והסיכון של אם היה מכוניות מאחורי(למזלי הכביש היה ריק) גדול כדי שאסתמך עליה בעתיד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היי, בואו נקנה רכבים לא בטיחותיים שאפילו לא עברו מבחני ריסוק כמו מיצובישי אטראז', העיקר יש להם בקרת שיוט ומולטימדיה, אבל נדחוף להם מובילאיי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם המובילאיי שלכם מצפצץ כל הזמן - צר לי לומר לכם - אתם לא ממש נהגים טובים שמתחשבים בסביבה./QUOTE]

צר לי לומר אבל אני בהחלט נהג טוב שמתחשב בסביבה, ולמרות שהמערכת לא מצפצפת כל הזמן היא מטרידה: יותר מדי מקרים של צפצופים סתמיים (נסיעה באמצע כביש ריק, פתאום אזעקת קרבה), צפצופים באיחור (עצרתי להולך רגל, ושניה אחרי שהרכב בעמידה פתאום צפצוף פאניקה), התראות על מעבר נתיב כשאני רק מתרחק ממרכז הנתיב שלי, וכדומה. אז זה לא שהיא מצפצפת כל הזמן, אלא שכשהיא מצפצפת היא לא אמינה מספיק - אני נוהג גם בג'אז עם המערכת המקורית, ושם רמת האמינות גבוהה הרבה יותר.

מעבר לזה:

• בלי קשר לאמינות הטכנית של מובילאיי, אני בספק אם היא תחסוך ולו הרוג אחד.
  • מובילאיי, והתמריצים הכספיים שלה, נותנת תירוץ ליבואנים להביא רכבים ללא מערכות בטיחות מקוריות שמוצעות באירופה כסטנדרט, וזו הנקודה הבעייתית ביותר בעיני.

פורסם

ברכב האישי שלי לא מותקנת מערכת המובילאיי.

אבל אני נוסע כל היום ברכבים בכן מותקן עליהם המובילאיי, באותה נשימה שאני מניע את האוטו אני לוחץ על הכפתור האמצעי של השליטה במובילאיי כדי לכבות אותו.

נכון לעכשיו המערכת הזאת נמצאת כבר בכל רכב חדש כמעט, אז זה מה יש פשוט להתרגל לכבות ברגע שמניעים את האוטו.

פורסם (נערך)

למתלוננים , יש דרכים להשתיק את המובילאיי והמבין יבין....

כל אחד שיעשה מה שנח לו במסגרת החוק.

הרישיון והביטוח דורשים מערכת מותקנת . לא בהכרח דרוכה.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...