Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום כיף בירושלים - רכבת/רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני עושה. ואז גם אפשר לחנות קרוב ליציאה ולעוף משם מהר.

למרות שקניון פח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בדכ מחנה מול (מהצד) מסעדת אמא לפני הכניסה לשוק. זה מגרש חניה כחול לבן תמיד אני מוצא חניה.

במרכז העיר יש חניון שעולה משהו כמו 20 שח לכל היום.

אם אני זוכר נכון קוראים לו מגדלי ירושלים או משהו כזה, אם תרצה אחפש בגוגל

פורסם
כן אהה ‚ אבל אפשר להגיע לקניון כמה שעות קודם :wink: .

זה מה שאני עושה. ואז גם אפשר לחנות קרוב ליציאה ולעוף משם מהר.

למרות שקניון פח.

בתור אחד שנמצא קבוע בארנה, אני יכול להעיד שתמיד יש חניה בגונן ח', ומשם אפשר להגיע תוך דקה וחצי לאולם.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הנסיעה ברכבת לירושלים ארוכה אבל מהנה.

ברגע שחולפים את תחנת בית שמש הנסיעה איטית יותר והנוף משתנה.

אם בא לכם יום כיף צאו מהבית מוקדם מאוד וסעו ברכבת.

אפשר בזמן הזה לאכל ארוחת בוקר שהכנתם מבעוד מועד ולהנות מהנסיעה ולשוחח, ממש זמן איכות יחד.

את הדרך חזרה ניתן לבחור באוטובוס.

קו 400, קו 405 הנסיעה בהם מהירה מאוד.

תהנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מבקרת בבירה כל יום שישי.

מטיילת כל פעם באיזור אחר.

לא מתקרבת לאיזור שער שכם ומרגישה בנוח לטייל בעיר.

ודרך אגב יום אחד לא מספיק לעיר הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היו לי דודים מנתניה, שלא באו לירושלים בגלל הפיצוצים. ואז התחילו הפיצוצים בנתניה.

אני ירושלמי. אני לא גיבור גדול, אבל לכל מקום שאני צריך, אני מגיע. לפני 20 שנה, כשאוטובוסים התפוצצו, הילדים המשיכו לנסוע בהם לביה"ס.

אבל סטינו מנושא השרשור.

פורסם
הנסיעה ברכבת לירושלים ארוכה אבל מהנה.

ברגע שחולפים את תחנת בית שמש הנסיעה איטית יותר והנוף משתנה.

אם בא לכם יום כיף צאו מהבית מוקדם מאוד וסעו ברכבת.

אפשר בזמן הזה לאכל ארוחת בוקר שהכנתם מבעוד מועד ולהנות מהנסיעה ולשוחח, ממש זמן איכות יחד.

מחזק. הנסיעה ברכבת לירושלים היא סוג של חוויה. גם הנסיעה עצמה הרבה יותר נעימה מנסיעה באוטובוס, החלל הרבה יותר מרווח, יש שולחנות שסביבם יבולים לשבת 4 אנשים ויש אפילו שירותים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכולם!

יש מגבלה שחייבים לשים את הילדה בגן ב8, שעת החזרה יחסית גמישה יותר כי סבתא תאסוף אותה.

בכל מקרה מסתמן שנבחר ברכב, אדווח איך יצא..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...