Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום כיף בירושלים - רכבת/רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האישה ואני החלטנו לעשות יום חופש ולטייל בירושלים, אנחנו מת״א וחשבנו על תחבורה ציבורית בשביל להיות בלתי תלויים בחניונים וכו׳ מפה לשם אוטובוס לא בא בחשבון.. רכבת אמורה לקחת 1:36 (!!) וזה עוד לגן החיות שלא ממש באיזור רלוונטי..

למבינים - כמה גרועים הפקקים בין ת״א לירושלים ב8 בבוקר לכיוון ירושלים וב16 חזור? כמה קשה למצוא חנייה ופקקים בתוך העיר?

סחבק תל אביבי מצוי ככה שפקקים וחנייה לא מפחידים מדי.. אבל האישה מלחיצה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תיסע ברכב לירושלים, מניסיון. גם אני לא חסיד של התחבורה הציבורית בארץ אבל למצוא חניה נורמלית בירושלים זה סיוט מהתחת, במיוחד אם אתה לא מכיר את המקום.

ככה אתה לא צריך לדאוג לרכב, אפשר לשתות בכיף והטיול הרבה יותר מהנה כי בירושלים לא חסר מקומות לטייל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכל בסדר, כירושלמי שעבר למרכז המצב של החניה בירושלים עדיף משמעותית על רוב ערי המרכז כולל מרכז העיר הירושלמי העמוס,

המלצה? אם אתה מבלה באיזור מרכז העיר תחנה באחד החניונים ליד הלל ותלך ברגל בתוך מרכז העיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

א. לגבי הנסיעה עצמה מכיר לעיר. אתה מכוון לשעות הכי קשות. שעה וחצי עד שעתיים לכל כוון זה לא תרחיש קיצון.

ב. לגבי חניות, ברוב רחבי העיר תמצא חניות בקלות רבה. במרכז העיר ממש - אין חניות חינם, אבל בהחלט בסתם יום חול לא לוקח יותר ממס' דקות למצוא חניה במרחק הליכה מהמדרחוב. בתשלום כמובן.

ג. רכבת מגיעה למלחה. ונוסעת דרך בית שמש. לא תענוג גדול, אלא אם כן אתם יודעים להנות גם מהדרך. נוף מהמם מבית שמש לירושלים.

לצאת ממלחה אני לא יודע באוטובוס. מונית תעלה כמה עשרות שקלים.

אם תשלבו גם את גן החיות ביום הכיף שלכם, זה בכלל יכול להתאים. יש עצירה לרכבת בגן החיות בשעות הבוקר.

תהנו!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין בעיה של חניה באזורים שונים, ליד השוק יש כמה מגרשי חניה די גדולים, יש גם את חניון הלאום ואת ממילא ליד העיר העתיקה. מה שכן - הם יקרים למדי.

לגבי זמנים - הנסיעה האחרונה שלי לירושלים הייתה משהו כמו שבוע לפני שפתחו את המנהרה החדשה, יצאתי בשבע וקצת בבוקר, ולקח לי שעה וחצי מתל אביב להר הצופים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש חניון כחול לבן ב-"תחנה הישנה" עם שאטלים לקומות מרכזיים.

איפה אוכלים צהריים? לכו ל-"מחניודה" (המסעדה) נמצאת סמוך לשוק מחנה יהודה. או למונא!

Fiat Bravo 2011 TJET​

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל היום הזה סובב סביב ארוחת צהריים במחניודה...

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

שמעתי שמועות שהיום כבר לא טעים כמו פעם. אשמח לעדכון.

אכלתי שם דג׳אנגו סטייק זה היה אחד הטובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש חניון כחול לבן ב-"תחנה הישנה" עם שאטלים לקומות מרכזיים.

אבל להגיע לשם בשעה שהם מתכוונים, זה סיוט.

מה דעתך להגיע באוטובוס במקום ברכבת? כמובן שצריך לקחת אוויר, ומתי שמגיעים, מגיעים.

מהתחנה המרכזית קחו את הרכבת הקלה למרכז העיר.

לחלופין, סעו בבוקר לכיוון תחנת העירייה, רדו לבקר באזור ממילא, (אולי אפילו לאזור שער יפו?) ולקראת הצהרים תחזרו, אפילו ברגל, לאורך רחוב יפו, עד לשוק מחנה יהודה.

בחזור, או ברכבת או ברגל (שוב, לאורך רחוב יפו) לתחנה מרכזית. וחזרה לשפלה באוטובוס או מונית שרות.

קחו בחשבון שהלוך חזור בשעות אלו זה סיוט, אבל קחו באיזי, כחלק מהחוויה.

פורסם
שמעתי שמועות שהיום כבר לא טעים כמו פעם. אשמח לעדכון.

אכלתי שם דג׳אנגו סטייק זה היה אחד הטובים.

;

אחלה דג'אנגו! עבדתי שם כגריל מן שהשיקו את המנה הזו.

אוכל שם די הרבה והמקום נשאר כרגיל. מה שכן, יש הרבה טעמים שונים במנות, בכיוון לא שגרתי שאנשים יכולים לראות כלא טעים.

פותח השרשור, עדכן איך ומה אכלתם :D

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
אבל להגיע לשם בשעה שהם מתכוונים, זה סיוט.

מה דעתך להגיע באוטובוס במקום ברכבת? כמובן שצריך לקחת אוויר, ומתי שמגיעים, מגיעים.

מהתחנה המרכזית קחו את הרכבת הקלה למרכז העיר.

לחלופין, סעו בבוקר לכיוון תחנת העירייה, רדו לבקר באזור ממילא, (אולי אפילו לאזור שער יפו?) ולקראת הצהרים תחזרו, אפילו ברגל, לאורך רחוב יפו, עד לשוק מחנה יהודה.

בחזור, או ברכבת או ברגל (שוב, לאורך רחוב יפו) לתחנה מרכזית. וחזרה לשפלה באוטובוס או מונית שרות.

קחו בחשבון שהלוך חזור בשעות אלו זה סיוט, אבל קחו באיזי, כחלק מהחוויה.

אני לא מסכים,

נוהג לירושלים בשעות האלה באמצע השבוע מהמרכז כבר כמה פעמים(יוצא מהמרכז ב8 מגיע ב9-9 וחצי) - אין כל בעיה.

אם הבחור מחפש לעשות טיול בהר חוצבים בשעות האלה הייתי ממליץ לו לוותר.

פורסם

הכניסה להר חוצבים מכביש 9, וכמובן כל כביש רמות - סיוט אחד גדול.

למרות ששמעתי שעשו שם שינויים לאחרונה עם הרמזורים, אז אולי משהו זז.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
למה, מה רע בכוס קפה איתי? :)

אם אני יוצא מההורים שלי חזרה לבית במרכז(עוד ירושלמי שסרח) בבוקר או מגיע לירושלים ללקוחות באמצע השבוע מלא פקקים באיזור של הר חוצבים,תנחומי.

Sent from my D6603 using Tapatalk

• תוכן חדש...