Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי תשובה חד משמעית.. בסוף העבודה על הרכב האם אפשר לשמור את החתיכה של הפלסטלינה או שזורקים לפח? כמובן בהנחה שהיא לא עברה טרור..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

תלוי בך וברמת הפדנטיות שלך. באופן עקרוני, עדיף מראש לקחת חלקים מהפלסטלינה ושכל חלק יהיה מיועד לעבודה אחת, ולזרוק בסוף.

במהלך העבודה אפשר לדחוס אותו מחדש כדי שיהיה נקי...

זה סה"כ חומר דיי זול (תלוי איזה קונים), שלא משתמשים בו כל יומיים, הייתי ממליץ לקחת חדש ולמנוע סווירלים מיותרים.

פורסם

פלסטלינה שהיא 'פלסטלינה'

אכן זורקים לעומת זאת אם תשתמש בכפפת פלסטלינה או בשמה המלא mitt clay bar

כמו לדוגמא הכפפה farecla g3 (חפש באייבי) או הספוג של ננו סקין, אז תוכל להשתמש בהם כמה פעמים

והן עדיפות לך מכל הבחינות, מחיר/נוחות עבודה/כמות פעמים לעומת פעם אחת/אחרי נפילה ניתנת לשימוש חוזר, ובעיקר קיצור זמן העבודה בצורה משמעותית, ואם אתה יודע לעבוד נכון גם מניעה טובה יותר מסווירלים

פורסם

אני רואה עשרות אופציות באיביי, יכול לכוון למוכר מוכר שעושה מחיר טוב?

ומה שיטת העבודה? זהה?

פורסם

אכן הכפפה עושה עבודה לא פחות טובה מגוש(אומנם מעט בעייתי להגיע למקומות צרים כאלה ואחרים) אבל היא נוחה בהרבה, הרבה יותר שמישה מבחינת כמות הרכבים שאפשר לעבור עליהם(אישית אצלי היא עשתה 4 רכבים) ונראת עדיין חדשה.

מבחינת שיטת עבודה, היא דיי זהה לזו של פלסטלינה רגילה, תנוע בקווים ישרים(אופקי ולאחר מכן אנכי) וכמובן הרבה חומר סיכוך(אין אם זה משהו יעודי או ONR כחול שתכלס הכי טוב לעבודה זו)

פורסם

מכיר מוכר מומלץ להזמין ממנו?

ודבר אחד שלא ברור לי - כשהפלסטלינה מתלכלכת מקפלים אותה שתהיה נקיה וממשיכים.. בכפפה? פשוט עובדים?

פורסם

יש לי ניסיון עם פלסטלינה. עם כפפה לא.

אחד החששות זה סווירלים.

נראה שלפי הגיון פשוט, כפפה בהרבה פחות מוצלחת. האם אני טועה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

^^פחות מוצלחת מאיזו בחינה?! שהיא תייצר יותר סוירלים?

אז ככה הפיקלה G3 הינה כפפה מאוד עדינה,מה שפלסטלינה עדינה רגילה יכולה להוריד במעבר אחד הכפפה יש סבירות שלא. אני משתמש בה כבר קרוב לחצי שנה(עברה כבר על 5 רכבים) נראת עדיין מעולה ועושה אחלה עבודה, הרבה יותר נוחה מפלסטלינה(הפלסטלינה אני משתמש במקומות קטנים וצרים איפה שהקפפה לא גיעה(איזור הידיות וקימורים חדים). עד עכשיו לא שמתי לב שלאחר מעבר איתה כמות הסוירלים גדלה(בכל אופן שימוש בפלסטלינה גורם לסוירלים, אם אתה רוצה להוריד את הפקטור הזה תקנה IRONX).

אומנם רוב הרכבים היו בהירים(כסוף,זהב ולבן) אבל היו שני רכבים כהים(שחור וכחול כהה) לא שמתי לב באור ישיר אם יתבספו סווירלים מורגשים(הרכבים הכהים מבציר נובמבר 16,אז הצבע עדיין לא עבר חיים קשים)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תוכן חדש...