Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להירשם וגם לזכות. עד שלא חותמים על חוזה אתה לא מחוייב בשום דבר ולכן הייתי עושה את זה.

השוק כרגע מאוד משתנה, מה יקרה בעוד 4-5 שנים כשהדירה תהיה מוכנה זה מאוד ספקולטיבי.

בפרויקט שאני זכיתי ההגרלה הייתה ב-2017 והכניסה לדירה תהיה כנראה רק השנה ב-2024, אז אתה יכול להבין שקצת קשה לקבל החלטות לגבי עלות תועלת בפער זמנים שכזה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לדעתי, אם כבר ללכת אז על פרויקטים בערים עם ביקוש גבוה. 

האיזורים שציינת הם פחות מבוקשים... אם ההנחה הקטנה ביותר.. כך שסביר שמי שירכוש שם דירה היא להשקעה וכך שנוצר מצב שרוב הזוכים שם יוציאו את הדירה להשכרה בפרויקט, והיה יותר היצע מביקוש מה שמוביל לירידת מחירי השכירות. 

פורסם
לפני 3 שעות, `Infinity כתב:

שואל עבור חבר שקיבל זכאות למחיר למשתכן ורוצה להתייעץ לפני שנרשם פעם ראשונה להגרלות:

רווק מעל גיל 35, הדירה לא תשמש למגורים אלא להשכרה.

המטרה לקנות במחיר כמה שיותר נמוך, ולמכור בעוד X שנים.

העדיפות היא לאזור הקריות/עכו/נהריה. אבל כרגע ההגרלה הפתוחה היחידה היא ברכסים.

image.thumb.png.3e7be62d303e16ee1e0b74308b8c1e10.png

מדובר במחיר "מטרה", ניסיתי קצת לקרוא באינטרנט מה ההבדל בין מטרה למשתכן ולא כלכך הצלחתי להבין.

האם יש סיבה לא להרשם להגרלה ואז לשבור את הראש אם לממש את הזכיה או לא?

האם עד הדרך שווה להרשם לעוד הגרלות במקומות מרוחקים ופחות רלוונטיים כמו נגיד צפת או עדיף להתמקד במה שכן יכול להיות רלוונטי?

יש כללי אצבע שצריך לבחון/להסתכל עליהם כדי לאמוד את סיכוי התועלת/רווח עתידיים?

לא הבנתי מה זה ההגרלה הפתוחה היחידה, יש כעת הרבה הגרלות פתוחות.

ממליץ לחבר שלך לקרוא את זהוזה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 4 שעות, Ziv כתב:

בהגרלה הקרובה נראה שקריית גת וקרית עקרון מהוות יחס טוב בין סיכוי הזכיה לגובה ההנחה.

קרית גת הבנתי שיש אזור "טוב" (בצד המערבי) ואזור פחות טוב (הצפוני). מה עוד אפשר לספר על המקום ומה ההנחה על הנייר בשני האזורים?
קרית עקרון אני לא מכיר בכלל, מלבד העובדה שזה ליד רחובות. מספר הנרשמים להגרלה בקרית עקרון נמוך באופן יחסי, מה הסיבה? מה אפשר לספר על המקום ומה ההנחה על הנייר?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

@farkash7 גם אני לא הבנתי למה יש פחות נרשמים לקריית עקרון ופי 3 נרשמים לרחובות, 

המרחק האווירי בין הפרויקט ברחובות בק.ההגנה לבין הפרויקטים בק.עקרון הוא בערך 2 ק"מ אווירי.

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם
לפני 3 שעות, - XM - כתב:

לא הבנתי מה זה ההגרלה הפתוחה היחידה, יש כעת הרבה הגרלות פתוחות.

ממליץ לחבר שלך לקרוא את זהוזה.

תודה נקרא.

הכוונה הגרלות פתוחות באזור הרלוונטי לו: חיפה/קריות/עכו/נהריה. הגרלות באזור הדרום פחות רלוונטיות על מנת להשאיר בכל זאת אופציה שהדירה תשמש למגורים/מגורי קרובי משפחה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 34 דקות, shimta כתב:

@farkash7 גם אני לא הבנתי למה יש פחות נרשמים לקריית עקרון ופי 3 נרשמים לרחובות, 

המרחק האווירי בין הפרויקט ברחובות בק.ההגנה לבין הפרויקטים בק.עקרון הוא בערך 2 ק"מ אווירי.

2 ק"מ קו אווירי לא אומר כלום. קילומטר אחד בקו אווירי מאיפה שאני גר יש הבדל של מיליון ש"ח במחיר. 

פורסם
לפני 3 שעות, תחבצ כתב:

אם זוכים בהרגלה ומבטלים, האם אשר להירשם שוב להגרלות נוספות?

פעם היה מוגבל ל2 ביטולים (3 זכיות), היום אין הגבלה.

מה שכן פעם מי שביטל זכה שוב דיי בקלות, היום אם אתה מבטל הסיכוי לזכייה חוזרת שווה לסיכוי שביבי יפרוש מרצון.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, `Infinity כתב:

האם יש סיבה לא להרשם להגרלה ואז לשבור את הראש אם לממש את הזכיה או לא?

האם עד הדרך שווה להרשם לעוד הגרלות במקומות מרוחקים ופחות רלוונטיים כמו נגיד צפת או עדיף להתמקד במה שכן יכול להיות רלוונטי?

יש כללי אצבע שצריך לבחון/להסתכל עליהם כדי לאמוד את סיכוי התועלת/רווח עתידיים?

כלל אצבע שאני אוהב בנדלן, להשקיע בקרבה אלייך. ז"א לקבוע טווח נסיעה מסוים שמתאים לך. ככה כשבעיות יקרו, זה לא יהיה מעמסה גדולה מדי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

קרית גת הבנתי שיש אזור "טוב" (בצד המערבי) ואזור פחות טוב (הצפוני). מה עוד אפשר לספר על המקום ומה ההנחה על הנייר בשני האזורים?
קרית עקרון אני לא מכיר בכלל, מלבד העובדה שזה ליד רחובות. מספר הנרשמים להגרלה בקרית עקרון נמוך באופן יחסי, מה הסיבה? מה אפשר לספר על המקום ומה ההנחה על הנייר?

הרוב רוצים לזכות בכל הקופה/במקום בו יוכלו לגור, ולא מנסים לשחק על פי סטטיסטיקה.

נעזרתי באתר הזה שפורסם כאן בעבר, כדי לראות סיכויי זכיה וגובה הזכיה המשוער:

https://better-dira.netlify.app/?isExternal=true

• תוכן חדש...