Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תובנות מחיר - BMW 330e מול 330i/340i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחני דרכים זה נחמד, התנסות אישית נחמדה הרבה יותר. ההרגשה שלי דומה לזו של Cuore Sportivo. המשקל הנוסף של ה-E לא גובה במתלים מתאימים והיא הן נוחה פחות מה-320 והן מתנהגת פחות. המתלים פשוט לא מתמודדים עם התוספת. יכול להיות שלרוב האנשים זה לא יפריע, כי היא לא באמת גרועה, אבל היא גם לא טובה כמו ה-3 הרגילה בהיבט הדינאמי, ובנוחות. לי, למרבה הצער, הזה מאד "הוריד" מה-330E, למרבה הצער כי זאת באמת חבילה מצוינת במחיר שבו היא נמכרת בארץ ובלי כל קשר היא רכישה טובה - רכב טוב, ממותג מוכר, שמביא ערך מוסף רב באבזור ובביצועים. חבל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאד מכובד. זה בטח מוסיף לטיעון שלך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הבנתי מה לא מכובד בזה? אני חושב שזו שטות, באותה מידה שאתם מבטלים את דעתי ואת טענתם של טובים ומנוסים מכם.

עזבו, זה דיון סרק ומיותר, וב.מ.וו בטח לא משלמים לי כדי לסנגר עליהם.

פורסם

לא מכובד, כי להגיד "שטות" לא באמת מוסיף לטיעון שלך. זה כמו לצפור בפקק, אותה רמה בערך.

ב.מ.וו. לא צריכים אותי ולא צריכים אותך. לטעמי, ה-330E לא דינאמית מספיק. לכשעצמה - היא מכונית מצוינת. מזה שאני לא אקנה אותה, ב.מ.וו. לא יפשטו את הרגל, וזה גם לא יהפוך את ה-E למכונית גרועה, שהיא לא. אתה רוצה 330E? יכול להמליץ לך על חבר פורום שיהפוך את תהליך הרכישה למאד מהנה. תקבל גם אוטו טוב על הדרך. עלה והצלח.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא ראיתי שמישהו "מבטלים את דעתך". ראיתי שחולקים עליה.

הם פשוט מעדיפים ב.מ.וו מסוימת על פניך, ואתה מעדיף אחרת.

לא מבין את ההתגוננות, בחיי.

אתה לא מרגיש הבדלים זה מעולה, לך על ה330E. אנשים אחרים כן מרגישים את תוספת המשקל וגם זה בסדר.

יש אנשים שלא יודעים להבדיל בין 135 ל-140, למרות שמדובר ברכב שונה לחלוטין, אז גם זה קורה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם המילה שטות היתה לא במקום אני מתנצל.

אשמח לפרט פה את הנסיון המוטורי שלי שרובו מחו״ל (לא רק איזה רכבים היו ברשותי, אלא גם נהיגה מעשית), אבל קשה לי להאמין שהוא פחות משלכם, ולכן אני מתפלא שיכולים להיות כאלה חילוקי דעות בעניין בינינו, במיוחד שעם יד על הלב לא מצאתי עד היום מישהו שחושב כמוכם (זה לא אומר שאין).

בכל אופן שוב, נסכים שלא להסכים ונסכם את זה בכך.

פורסם

יש פה גם עניין של קונטקסט, כלומר - יתכן ובכבישים מסוג 1 ההבדלים מתמעטים ובדרעק הישראלי הם דווקא מורגשים, הרי המהנדסים של במוו בחנו את הרכב ואם הם היו מרגישים את הצורך לשים קפיצים עם K יותר גבוה (כלומר קשיחים יותר) או להחליף את השמן במרסנים לאחד בצמיגות אחרת כדי לפצות על המשקל אני רוצה להאמין שזה היה נעשה (אם כי יתכן והחברה רצתה לחסוך בשעות מהנדס... אבל נראה לי שזה לא הדרך של במוו, בטח לא כשמדובר ברכב שהוא לא דגם כניסה).

כשמתכננים רכב ברמות האלה לא מדובר פה על שעות נורבורגרינג אלא על להחליף משתנה במשוואה במחשב ולהריץ איזה סימולציה.

לגבי ההתלבטות, אני הייתי מעדיף את הרגילה, לגבי 135 או 140 - זאת בהחלט שעלה קשה שמעטים יודעים לענות עליה באופן חד משמעי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש פה גם עניין של קונטקסט, כלומר - יתכן ובכבישים מסוג 1 ההבדלים מתמעטים ובדרעק הישראלי הם דווקא מורגשים

הכבישים פה לא כלכך גרועים כמו שאתה מתאר, אבל תמיד חושבים שהדשא של השכן ירוק יותר.

כמעט כל מבחן חדש במגזין בריטי על רכב שעכשיו הושק שנעשה על היבשת לצורך העניין תמיד יסתיים בזה שהכתב יכתוב שהוא יחכה לנהוג ברכב בכבישי אנגליה לפני שיתן חוות דעת סופית, ולמה? כי הם חושבים שהכבישים שלהם גרועים בהשוואה לשאר אירופה.

אגב, לגבי המתלים (שאני עדיין לא רואה בעיה איתם, ושאגב הוקשחו למדי לאחר מתיחת הפנים ב2015) תמיד אפשר להוסיף חבילת M ספורט.

פורסם
אז אוטוקאר כתבו...תרשה לי לא להתרגש.

לא נהגתי על אף אחד מדגמי ב.מ.וו שצויינו פה ולא מתייחס כלל לדיון שלכם בנושא ההתנהגות של הרכבים ואם יש הבדלים או אין.

סתם משהו קטן להשב את תשומת לבך- לפני כמה ימים העלתה בעצמך סריקה של מבחן השוואתי בין כמה רכבים, מבחן שבוצע על ידי מגזין רכב.

אני מניח שטרחת והעלת (פעמיים) את אותה סריקה של המבחן כי "התרגשת" מתוצאות המבחן.

עכשיו אתה כותב שאתה לא מתרגש ממה שכותבים במגזינים.

זה קצת פוגם באמינות של דברייך חבר...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הכבישים גרועים ועוד איך, והכבישים באנגליה גרועים ביחס למרכז אירופה, והכבישים בכל העולם הם זבל לעומת אוסטריה ובוואריה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...