Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תובנות מחיר - BMW 330e מול 330i/340i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נהגתי על אף אחד מדגמי ב.מ.וו שצויינו פה ולא מתייחס כלל לדיון שלכם בנושא ההתנהגות של הרכבים ואם יש הבדלים או אין.

סתם משהו קטן להשב את תשומת לבך- לפני כמה ימים העלתה בעצמך סריקה של מבחן השוואתי בין כמה רכבים, מבחן שבוצע על ידי מגזין רכב.

אני מניח שטרחת והעלת (פעמיים) את אותה סריקה של המבחן כי "התרגשת" מתוצאות המבחן.

עכשיו אתה כותב שאתה לא מתרגש ממה שכותבים במגזינים.

זה קצת פוגם באמינות של דברייך חבר...

קודם כל, התייחסתי ספציפית לאוטוקאר ולא סתם. דבר שני, אני אפילו לא מדבר על הג'וליה - 330e מול 320i לצורך העניין. דבר שלישי, מדובר על תוספת של 200 ק"ג. דבר אחרון, ניסיתי בעצמי ואגב, לא רק אני חושב כך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ראיתי שמישהו "מבטלים את דעתך". ראיתי שחולקים עליה.

הם פשוט מעדיפים ב.מ.וו מסוימת על פניך, ואתה מעדיף אחרת.

לא מבין את ההתגוננות, בחיי.

אתה לא מרגיש הבדלים זה מעולה, לך על ה330E. אנשים אחרים כן מרגישים את תוספת המשקל וגם זה בסדר.

יש אנשים שלא יודעים להבדיל בין 135 ל-140, למרות שמדובר ברכב שונה לחלוטין, אז גם זה קורה.

הרכב שונה לגמרי.

330e היא בהחלט עיסקה מצויינת. יחד עם זאת, כדאי לציין שהיא נופלת בפן הדינאמי מאחיותיה הלא היברידיות בסדרה 3 של ב.מ.וו.

תוספת המשקל מורגשת וההתנהגות, כמו גם הנוחות, נפגעות כתוצאה מהמשקל הנוסף.

אם ביצועים מבחינתך זה בעיקר קו ישר, אז אולי זה לא צריך להדאיג אותך.

אתה מדבר על פער של 200 קילו לעומת ה-320 אבל הבדל של כ-70 כ"ס בפועל. מגשר על הפער, לא?

כמעט ואין.

זה חד משמעית נכון. האוטו מתחיל לאבד את עצמו והמרכב נע באי שקט מצד לצד ברגע שאתה מתחיל להעמיס באמת. הג'וליה יודעת לעשות דברים שה-330e לא חולמת לעשות. בדקתי. לעומק.

ג'וליה זה ניסיון חיקוי עלוב של סדרה 3. לא משנה כמה תשבח את ערימת הפלסטיק ה"משובחת" הזאת, היא תישאר שם. מה בדיוק היא יודעת לעשות שה-330 לא יודעת? נהג מיומן יידע להוציא גם מה-330E את המיטב. כחבילה כוללת של - אבזור, כוח, מחיר אין לרכב הזה תחרות.

פורסם

אתה מדבר על פער של 200 קילו לעומת ה-320 אבל הבדל של כ-70 כ"ס בפועל. מגשר על הפער, לא?

ממליץ לך להתחיל לקרוא את הדברים שאתה מצטט ומגיב עליהם. לביצועים בקו ישר לא התייחסתי כלל, כתבתי על נושא ההתנהגות והנוחות.

ג'וליה זה ניסיון חיקוי עלוב של סדרה 3. לא משנה כמה תשבח את ערימת הפלסטיק ה"משובחת" הזאת, היא תישאר שם. מה בדיוק היא יודעת לעשות שה-330 לא יודעת? נהג מיומן יידע להוציא גם מה-330E את המיטב. כחבילה כוללת של - אבזור, כוח, מחיר אין לרכב הזה תחרות.

אני מקווה בשבילך שאתה מטריל.

אם אני זוכר נכון, הטענה שלך לגבי אוטוקאר היא שהם מוטים לVW לא? למעשה פרסומון שלהם?

קיימת בעלות עקיפה של ואג על העיתון הזה, וזו אינה טענה אלא עובדה. יחד עם זאת, האהדה לכספי המפרסם הגרמני ניכרת לא אחת בכתבות שלהם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ממליץ לך להתחיל לקרוא את הדברים שאתה מצטט ומגיב עליהם. לביצועים בקו ישר לא התייחסתי כלל, כתבתי על נושא ההתנהגות והנוחות.

אני מקווה בשבילך שאתה מטריל.

קיימת בעלות עקיפה של ואג על העיתון הזה, וזו אינה טענה אלא עובדה. יחד עם זאת, האהדה לכספי המפרסם הגרמני ניכרת לא אחת בכתבות שלהם.

אשמח להסבר למה אתה מקווה בשבילי שאני מטריל.

פורסם
כלומר, אין לך מושג.

במה אני שונה ממך אם כך? אתה מבסס טענות על בסיס אהבה למותג קודם-כל , ואז מתאים את המבחנים שאתה צופה בהם/קורא, ואת החוויה שהרגשת מנהיגה קצרת זמן ב-330e, אל אותו הבסיס. מזכיר לי אלו שקנו לאון FR ומשוכנעים שזה רכב ספורט, ואלה שקנו לאון קופרה, שינוי מיפוי לסטייג' 1 ומשוכנעים שיש להם פרארי. (=אבסורד לא הגיוני)

פורסם (נערך)
קראתי מבחנים וראיתי תמונות. זה מספיק.

יש בדיחה רוסית נהדרת על הקטע הזה, אתה בטח מכיר:

- חיים, שמעת את פגאניני?

- גועל נפש!

- אז שמעת?

- לא, רבינוביץ' זימזם לי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
קראתי מבחנים וראיתי תמונות. זה מספיק.

סלח לי אבל זה הדבר הכי מגוכך שאפשר לרשום.

כמעט כמו ש140 ו135 זה רכבים שונים לגמרי.

לכתוב את מה שכתבת, בעצם אומר לי שאתה מה קוראים אותו "רוכב מגזינים".

כמו כל הילדודס שהיו באים להתווכח איתי ועם חברים שלי על אופנועים, כשאנחנו רוכבים ביום-יום והם בקושי על רולרבליידס.

ל330E לא אתייחס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...