Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בדרך כלל כשהרכב מותנע , נדלקת התצוגה שבה מופיעים הנתונים הכלליים כגון רדיו FAN, טמפרטורה , כיווני אוויר וכו.

כאשר אני מדליק אורות , תאורת התצוגה הזאת נחלשת אך עדיין ניתן לראות בברור את שם התחנה ת צריכת הדלק , טמפרטורה וכו.

היום שמתי לב שכשאשר אני מדליק אורות , אני בקושי יכול לראות משהו בתצוגה , רק בחניון חשוך. כשמכבים את התאורה , התצוגה חזקה ונהדרת.

מה אני יכול לבדוק ? , זה מצב שלא היה ככה .

תודה על עצתכם

פורסם
לגשת לחשמלאי לבדוק טעינת מצבר/אלטרנטור כי נראה,שיש תקלה כלשהי שקשורה למערכת החשמל.

היי ,

בדרך כלל כשמדליקים אורות יש ירידה ב תאורת התצוגה . אבל הפעם יש ירידה יותר מתמיד . לא נראה לי שקשור למצבר/ אלטרנטור .

לחשמלאי ודאי :-)

חשבתי שאולי זו תקלה אופיינית ומישהוא בטוח נתקל בה ...

תודה

פורסם

יש לך דימר?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
שלום לכולם ,

בדרך כלל כשהרכב מותנע , נדלקת התצוגה שבה מופיעים הנתונים הכלליים כגון רדיו FAN, טמפרטורה , כיווני אוויר וכו.

כאשר אני מדליק אורות , תאורת התצוגה הזאת נחלשת אך עדיין ניתן לראות בברור את שם התחנה ת צריכת הדלק , טמפרטורה וכו.

היום שמתי לב שכשאשר אני מדליק אורות , אני בקושי יכול לראות משהו בתצוגה , רק בחניון חשוך. כשמכבים את התאורה , התצוגה חזקה ונהדרת.

מה אני יכול לבדוק ? , זה מצב שלא היה ככה .

תודה על עצתכם

1. תבדוק בספר הרכב האם קיים ברכבך דימר.

2. ייתכן שקיים ברכבך חיישן המודד את עוצמת התאורה ובהתאם לזאת משנה את עוצמת התאורה. ייתכן שהחיישן תקול או בטעות מכוסה.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש בלוח שעונים היכן שהוא מין מוט שחור קצר, שבלחיצה עליו הוא משאיר את תאורת לוח השעונים באותה רמת בהירות כשמדליקים או מכבים את האורות, ובלחיצה נוספת אם אתה מסובב אותו אתה יכול לקבוע את בהירות התצוגה (מה שזה שמעלי כתב "דימר").

המטרה היא שבלילה תאורת לוח השעונים תהיה חלשה יותר שלא תסנוור אותנו. הבעיה היא שנוסעיפ עם תאורנ גם ביום, ואז כל התצוגה נחלשת. בקיצור תחפש את הדימר הזה.

פורסם

חברים , תודה . מצאתי את הכפתור הנ"ל . אין ברשותי את ספר הרכב. ולכן זו בעיה עבורי לדעת אץ תפקיד כל כפתור או לחצן....

הכפתור היה בצד השמאלי התחתון . יש שם שלוש יחידות . אחת עם הניצנוץ של האזעקה , האמצעי הוא הדימר המבוקש והשמאלי משהו שקשור לפנסים שעוד לא חקרתי , יש עליו סקאלה וזה משתנה מ 0-3

אז תודה רבה לכל מי שניסה לעזור !!

פורסם

תודה ! , אצלי זה על 3 ... , מעולם לא נגעתי בזה . יש לי הרגשה שהרכב קצת נמוך בשל הזמן שחלף והקפיצים נחלשו קצת .. ת אולי בגלל זה בעל הרכב הקודם כיוון את זה ל 3 ??? יענו עם עומס גבוהה ? כי יש שקיעה ... , לא יודע.

• תוכן חדש...