Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה עדין לא קבלתי את הרכב.. בנוסף למה שמגיע עם הרכב בארץ מתקינים עליו חיישני רוורס + קודנית + מרימי שמשות, האם ניתן להניח כי זה מה שמעכב אותו במידה וכבר קיבל מספר רישוי?

פורסם

אם הרכב כבר בסוכנות סביר להניח שמה שמעכב זה אותן התקנות מקומיות שהזכרת.

באיזה רכב מדובר אם אפשר לשאול?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אין מובילאי ברכב, אבל אם כבר הזכרת את זה, איך אני מוכיח לביטוח שיש לי מערכת להתראה מסטיית נתיב ובלימה אוטומתית מהיצרן? מפרט לא מספיק להם.

לגבי היבואן, התקשרתי אבל בגלל שהלקוח זה חברת הליסינג (יד 2 0 ק"מ) הם לא יכולים לתת לי פרטים, בחברת ליסינג התשובה הקבועה היא "נעדכן אותך כשיגיע הרכב"

פורסם

כמו שרשמת, כל תחנה בבונדד כמו התקנות מקומיות, שטיפה, טסט וכו' מעכבות את הרכב.

עניין של כמה עומס יש שם או פשוט עניין של חוסר מזל אם כל תחנה כזאת לוקחת הרבה זמן.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

מספר רישוי היבואן מקצה שרירותית מבנק המספרים שיש לו, אין קשר בין זה לרישוי הרכב מול משרד הרישוי או להכנת הרכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גם אני מחכה לרכב מצמפיון, יש איחור של 3 ימים חוסר במוביליות ועומס חריג זה מה שיוצר עיכוב.

קיבלתי את הרכב היום.

• תוכן חדש...