Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני נמצא לפני קניה ראשונה של רכב ואשמח להתייעץ איתכם פה.

שני דברים שחשובים לי בעיקר ברכב:

1. מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (כדי להפעיל וויז/google maps עם אינטרנט)

2. חסכון בדלק (לפחות 1/15).

הייתי היום בסוכנות פיג'ו וקיבלתי הצעת מחיר על ה208 Active Pro 1.2T ב98500 עם קודן וחיישני נסיעה לאחור (יש מבצע עכשיו של פיג'ו על הדגם הזה).

לגבי המערכת מולטימדיה, עלות השדרוג לאנדראויד מהיבואן הוא כ6000 ש"ח, אך הבנתי שאפשר לקנות תוסף שישדרג לאנרואיד (https://goo.gl/GzTVxJ).

ראיתי שהרכב מגיע ללא מצלמת רוורס, אשמח לשמוע כמה עולה להוסיף מצלמת רוורס בשוק הפרטי.

גודל הרכב לא מפריע לי, אז לא אכפת לי לקנות רכב אפילו יותר קטן (i10/spark וכו') ולחסוך כסף, אך ארצה שיהיה לא פחות מאובזר לפחות כמו הפיג'ו.

כיוון שזאת הפעם הראשונה שאני רוכש רכב, ראיתי שדגם Active pro שנת 2016 (עלה לכביש ביוני), נמכר כבר ביד שניה ב72000 ש"ח, ירידה של כ-30000 שקל. זה הגיוני?

תודה ושבת שלום!

פורסם

יש לך את הספארק ברמת גימור LTZ סופר מאובזרת אם איבזור משחק תפקיד מאוד חשוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיוני אם רוצים למכור. ידוע לך שברגע שהתנעת פעם ראשונה את הרכב איבדת ₪10K בניצוץ של שניה.

לגבי המחיר של היבואן לאנדרואיד: גזל. לפני שנה דרשו 4000 למצלמת רוורס. עדיף שתלך למישהו טוב ותתקין את התוסף הזה באופן פרטי והוא גם מאפשר חיבור וידאו (מצלמה). יעלה פחות.

פורסם

לגבי המחיר אולי מישהו קנה 0 ק"מ כמו פה:

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95_208_%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91

ולכן המחיר 72 בתור יד 2.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש כאלה שאיבזור משחק תפקיד,במיוחד כשהאקסס בכלל לא מאובזרת.

פורסם
למה לשלם עוד 25% רק על אבזור?

יש לך דגם בסיסי יותר ב-80k

יש אבזור שאני לא מסתדר היום בלעדיו - הכי חשוב לי ברכב? בקרת שיוט, מבחינתי זה אבזור שאם הוא לא קיים ברכב הרכב נפסל(נוסע הרבה בין עירוני וברגע שאתה מתרגל לבקרת שיוט קשה לחזור אחורה), לגבי הפיג'ו אקסס? גם העובדה שאין כיוון מראות חשמלי זה משהו שלדעתי כבר לא צריך להיות קיים ב2017.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם לא מפריע לך רכב קטן יותר, בדוק את הרנו טווינגו. אתה נהנה גם ממנוע קצת נמרץ יותר ביחס למיני האחרות, וגם מאבזור טוב.

פורסם
אם לא מפריע לך רכב קטן יותר, בדוק את הרנו טווינגו. אתה נהנה גם ממנוע קצת נמרץ יותר ביחס למיני האחרות, וגם מאבזור טוב.

אבדוק, תודה.

לגבי הספארק, ראיתי שמחיר המחירון שלה הוא 82500(ltz), האם בהגעה ליבואן אקבל הנחה כמו שקיבלתי עם ה208(כ5000 שח)? נאו שזה לא עובד ככה עם כולם.

בנוסף ראיתי מבחנים שעשו לרכב וצריכת הדלק היתה 1/11-1/12, צריכה מאוד גבוהה.

פורסם

נראה לי שדי החלטתי לחפש 1.2T Active Pro יד שניה משנת 2016. ראיתי שהמחירים הם כ-68-75K ונשמע לי קצת לא הגיוני לשלם עוד כ-28K כדי לקבל רכב חדש.

אז כמה שאלות:

1. אשמח לדעת אם אני טועה והאם דווקא כן לקנות כדאי לקנות רכב חדש ולשלם כ-100K. שוב, זאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב.

2. ברכב הספציפי הזה, יש דברים ספציפים שאני צריך לשים עליהם דגש כשאני בודק רכב יד שניה ?

3. האם יש הבדל כלשהוא בין דגמי 2016 ל2017 ברמת גימור Active Pro?

תודה רבה!

פורסם

צעד חכם לקנות את הדגם המבוקש יד שניה בהזדמנות.

התאבדות כלכלית לקנות בכמעט 100K מהיבואן, אתה למעשה משלם כעמה עשרות טלפי שקלים על אבזור! וזה לא BMW...

כשתמכור אתה רואה לבד כעת באיזה מחיר תצטרך למכור.

פורסם

אצלי הספארק עשתה כ 1/16 בבין עירוני עם 2 נוסעים,מאמין עם נסיעה רגועה יותר אפשר להגיע ל 1/17-18.

יד 2 זאת גם אופציה,פיגו מאבדת מערכה בצורה גדולה לכן בתור קונה זה מצוין.

פורסם
נראה לי שדי החלטתי לחפש 1.2T Active Pro יד שניה משנת 2016. ראיתי שהמחירים הם כ-68-75K ונשמע לי קצת לא הגיוני לשלם עוד כ-28K כדי לקבל רכב חדש.

אז כמה שאלות:

1. אשמח לדעת אם אני טועה והאם דווקא כן לקנות כדאי לקנות רכב חדש ולשלם כ-100K. שוב, זאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב.

2. ברכב הספציפי הזה, יש דברים ספציפים שאני צריך לשים עליהם דגש כשאני בודק רכב יד שניה ?

3. האם יש הבדל כלשהוא בין דגמי 2016 ל2017 ברמת גימור Active Pro?

תודה רבה!

ובדיוק בשל ההפרשים הגבוהים עליהם אתה כותב, כדאי לשקול קנייה של יד ראשונה 0 ק"מ. ההפרש בין מכונית חדשה כזו ליד שניה נראה אז הרבה הרבה פחות מבהיל.

פורסם

היבואן מכר את הדגם הזה ב-90 במבצע האחרון שהתקיים לפני חודשים בודדים. שים לב כי הרכבים המשומשים הינם יד ראשונה ולא נרכשו בעצמם כאפס ק"מ, מה שיהפוך אותך ליד שלישית על רכב בן שנה.

הייתי חושד במניעיו של מוכר רכב להפטר ממנו אחרי פחות משנה, במיוחד לאור ההפסד שספג. מאחר ולא מדובר בדגם שאין לגביו חששות אמינות (התנהלו כאן שרשורים לגבי רכבים שמנועם שבק בק"מ נמוך, כעת יש שרשור לגבי צריכת שמן חריגה במנוע הזה), זה מגביר בעיניי את החששות (גם אם המוכר "מקבל רכב מהעבודה" או "נוסע לחו"ל").

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...