Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ראשון .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 22 אחרי צבא מתחיל לחסוך לרכב ספורט ראשון.

התקציב יהיה בין 50 ל55 בעתיד הקרוב בעזרת ה.

אשמח לחוות דעת והתייעצות מאנשים פה.

עדיפות שיהיה בין השנים 2005 -2011 ככה שלא יהיה חדש מדי ולא ישן מדי . (כסף, /טיפולים.)

שהצריכת דלק תיהיה לא פחות מ 1-10 1-9.

מעדיף שיהיה יותר ביצועי מאשר איכותי , עם מנוע 1.8 או 2.0 טורבו /אטמסופרי

חשבתי על : leon fr sport up 2.0 (2006-2008 למרות שהוא בלי טורבו

או לחכות למציאה של FR במצב טוב ...

*חשוב לציין , אך ורק ידנית ! , לא מעוניין בהקלות במבחן.

תודה לעוזרים ולנותני דעה !

פורסם

ראיתי אלפא ג׳ולייטה תלתן ירוק ידנית שנת 2011. אבל מבקשים סביבות ה90 אלף. רכב מאוד מומלץ אם אפשר למתוח עוד את התקציב. יש כמובן את כל הלאון וכד׳, אבל אני פחות אוהב. בהצלחה!

פורסם

"למתוח את התקציב..."

למתוח?!

מה דעתך על "להכפיל"?

קצת יותר מדוייק, לא?!

[ולא דיברנו על צריכת הדלק ועלויות אחרות...]

קצת (הרבה) קשה למצוא מכוניות ידניות בשנים הללו, כמו גם ספורטיביות שלא שופרו (שיפורים זה לא בהכרח רע, אבל תלוי מי עשה ואיך נעשו, מבחינת אמינות ואיכות התוצאה).

לתקציב שלך מתאימות סיאט איביזה ספורטיבית (מנוע 1800) ואלפא מיטו/ג'ולייטה. אלפות יש פחות נטייה לשפר והן לא נמכרו רק לחובבי רייסים, ככה שאפשר אולי למצוא אחת במצב טוב יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חפש בכיוון של קליאו ספורט דור 3, ראיתי לאחרונה שפורסמה אחת למכירה אמורה להיכנס לתקציב שלך

פורסם

מה זה ספורטיבי מבחינתך? ביצועים? אחיזה? התנהגות שובבה? צליל? עיצוב?

בתקציבים האלה האופציות ההגיוניות הן כמו שפאלו אמר: אלפא מיטו תלתן (1.4 ליטר 170 כ"ס) או ג'ולייטה עם אותו מנוע (לא תלתן). יש גם פונטו אבארט (אותו מנוע) ופונטו ולא אבארט (אותו מנוע, אבל 135 כ"ס).

מעבר לזה, כמו שאמרת סיאט לאון (1.8 ), או כמו (שוב) שפאלו אמר, איביזה (עד 2013 היו FR עם מנוע 1.4 150 כ"ס אבל קח בחשבון שהמנוע לא אמין), פולו GTI (אותו מנוע ואותו סייג כמו האיביזה).

הונדה CRZ אופציה חביבה, גם אם לא ב-א-מ-ת ביצועיסטית. נראית נחמד ומאיצה לא רע, ואחלה צריכת דלק.

פיג'ו 207 GT או סיטרואן DS3, שתיהן עם מנוע 1.6 ליטר 156 כ"ס (אבל שוב, לא אמין. פחות מאשר באיביזה אבל עדיין).

וולוו C30 עם מנוע 2.5 ליטר טורבו (זהה למנוע של פורד פוקוס ST) תהיה מגניבה מאוד, אבל צריכת דלק ועלויות אחזקה אחרות יהיו גבוהות.

כל אלה, חוץ מהפונטו אבארט (ואולי אולי המיטו תלתן) מכוניות חמימות, לא ספורטיביות "אמיתיות". ספורטיביות רציניות יותר הן קליאו ספורט וקורסה OPC (לא בטוח שתיכנס בתקציב) וכמובן מאזדה 3 ספיריט דגם סאנרוף.

סתם נו, ברור שלא באמת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
"למתוח את התקציב..."

למתוח?!

מה דעתך על "להכפיל"?

קצת יותר מדוייק, לא?!

[ולא דיברנו על צריכת הדלק ועלויות אחרות...]

קצת (הרבה) קשה למצוא מכוניות ידניות בשנים הללו, כמו גם ספורטיביות שלא שופרו (שיפורים זה לא בהכרח רע, אבל תלוי מי עשה ואיך נעשו, מבחינת אמינות ואיכות התוצאה).

לתקציב שלך מתאימות סיאט איביזה ספורטיבית (מנוע 1800) ואלפא מיטו/ג'ולייטה. אלפות יש פחות נטייה לשפר והן לא נמכרו רק לחובבי רייסים, ככה שאפשר אולי למצוא אחת במצב טוב יותר.

הלוואי והייתי אוהב את המראה של האיביזות דור 3. מנועים טובים עם אופציות גדולות לשיפור נשמע חלום , אבל אני פשוט חושב שהיא מכוערת ממש .

אני לא מעוניין להכנס לעולם של האלפות .. הבנתי שההאחזקה שלה קשה במיוחד בחלקים.

אולי תצליח למצוא אופל קורסה opc

חשבתי על זה , למרות שהיא 1.6

חפש בכיוון של קליאו ספורט דור 3, ראיתי לאחרונה שפורסמה אחת למכירה אמורה להיכנס לתקציב שלך

חשבתי על זה ... אבל נכנס לי רק בתקציב אחת עם 170 + קילומטר .. בעסה ...

מה זה ספורטיבי מבחינתך? ביצועים? אחיזה? התנהגות שובבה? צליל? עיצוב?

בתקציבים האלה האופציות ההגיוניות הן כמו שפאלו אמר: אלפא מיטו תלתן (1.4 ליטר 170 כ"ס) או ג'ולייטה עם אותו מנוע (לא תלתן). יש גם פונטו אבארט (אותו מנוע) ופונטו ולא אבארט (אותו מנוע, אבל 135 כ"ס).

מעבר לזה, כמו שאמרת סיאט לאון (1.8 ), או כמו (שוב) שפאלו אמר, איביזה (עד 2013 היו FR עם מנוע 1.4 150 כ"ס אבל קח בחשבון שהמנוע לא אמין), פולו GTI (אותו מנוע ואותו סייג כמו האיביזה).

הונדה CRZ אופציה חביבה, גם אם לא ב-א-מ-ת ביצועיסטית. נראית נחמד ומאיצה לא רע, ואחלה צריכת דלק.

פיג'ו 207 GT או סיטרואן DS3, שתיהן עם מנוע 1.6 ליטר 156 כ"ס (אבל שוב, לא אמין. פחות מאשר באיביזה אבל עדיין).

וולוו C30 עם מנוע 2.5 ליטר טורבו (זהה למנוע של פורד פוקוס ST) תהיה מגניבה מאוד, אבל צריכת דלק ועלויות אחזקה אחרות יהיו גבוהות.

כל אלה, חוץ מהפונטו אבארט (ואולי אולי המיטו תלתן) מכוניות חמימות, לא ספורטיביות "אמיתיות". ספורטיביות רציניות יותר הן קליאו ספורט וקורסה OPC (לא בטוח שתיכנס בתקציב) וכמובן מאזדה 3 ספיריט דגם סאנרוף.

סתם נו, ברור שלא באמת.

מעריך את התגובה .. אבל חצי ממה שציינת פה לא בכיוון ..

ואתה יודע כל מה שציינת זה המטרה העיקרית בספורטיבית .. לא מדבר על אלפא מיטו ( לא שנהגתי בה , פשוט הבנתי שהיא ספורטיבית בכאילו )

מחפש את הביצועים וההתנהגות כביש , כזאת שלא ימאס ממנה תוך שנה שנתיים ..

כמו שאמרתי , מעדיף שלא להכנס לעולם האלפא .

לגבי הפולו GTI , רק הדור של 2006 -2009 נכנס לי בתקציב , ואני לא אוהב את המראה שלה .. קשה לאהוב מישהי שהיא לא הטעם שלך :roflmao:

הקליאו לא נכנסת בתקציב מאמין בעיקר שמה הטוב ...

וקורסה את האמת לא כל כך מכיר אותה , אבל לקחתי בחשבון .

ובהמשך לרעיון המקורי ,אשמח לדעות על הלאוניות לפני 2011 ( אלו שלא כתוב עליהם FR ואוטומטית היא יותר יקרה ממה שהיא ... )

עריכה אחרונה על ידי shakedekahs
פורסם

מציע לך קודם כל לראות מה הדרישות הכי חשובות לך ברכב שהם Deal Breakers.

למשל בשבילי אני חייב שיהיה תא מטען סביר ומושבים סבירים מאחור לילד עם כיסא בטיחות. אז כל ה3 דלתות לא מתאימות לי. אחרי שתעשה סינון כזה, תכין רשימה מסודרת של כל הרכבים ותלך לעשות נסיעות מבחן. אתה כבר תדע מה לקנות אחרי הנסיעות מבחן.

אגב, אני גם הייתי סקפטי לגבי אלפא בהתחלה, אבל קראתי הרבה ברשת ובדקתי הרבה מחירים של חלפים והמחירים סבירים בהחלט יחסית לרכב כזה. גם בפולקסווגן לדוגמה המחירים לא הכי זולים ועדיין קונים. לגבי דלק, מישהו כתב למעלה על החיסכון בדלק, אין מה לדבר. בנהיגה ״ספורטיבית״ לא משנה מה יהיו נתוני היצרן, חסכוני זה לא יהיה. בכל מקרה בהצלחה!

פורסם

disclaimer - אני לא מומחה ולא נהג מקצועי, כותב נטו את דעתי ואת מה שהרגשתי כשנהגתי על הרכבים.

אם אתה לא מחפש נטו כח ולפתוח ראשון ברמזור הייתי יורד מהלאון, לי אישית היא היתה ממש משעממת. הרגשתי שאני סתם נוסע במשפחתית מהירה - וזהו.

המיטו הרגישה לי קצת יותר שובבה, אולי זה קשור לזה שהרכב היה קשיח ממש וקטן יותר - רכב חמוד סה"כ אבל האינטיריור באיכות גרועה.

מה אהבתי במיטו:

מאוד יפה בעיני

הרבה כ"ס ביחס לכסף

סאונד סטוק ממש נחמד

מיוחדת על הכביש

מה לא אהבתי:

שנאתי את ההגה ממש.

הגיר - אוי הגיר... ההילוכים פשוט לא נכנסים. המיטו ספציפית היתה הרכב שלי (הלאון של חבר) - אז הלכתי לשני מוסכים שנחשבים הכי מומחים לאלפא בארץ, שני המוסכים, באופן בלתי תלוי אמרו לי שככה הרכב "אתה אולי יכול להחליף שמן גיר וזה יעזור טיפה, אבל לא הרבה".

• תוכן חדש...