Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא עכשיו בונה את ביתו, ללא קשר הייתי כבר מייעץ לו לרכוש כספת עם דרוג בטחוני גבוה ולהטמיע אותה בתוך יציקת בטון באיזו פינה (או במרתף?).

הזדמנות חד פעמית.

פורסם
והכי חשוב לזכור זה שעם אבטחה כזו מטורפת, אתה לא נועל את הרעים בחוץ אלא נועל את עצמך ומשפחתך בפנים. הגיע אולי הזמן לחשב מסלול מחדש...

בית עם אבטחה מטורפת זה סימן לכך שיש מה (או את מי) לקחת שם.

זה אולי ירתיע נרקומן שמחפש להשיג כסף למנה, אבל יכול למשוך גורמים יותר נחושים בדעתם לקחת את מה שהם חושבים שהם יכולים לקחת.

אני חושב שאם מדובר באדם בסך הכל נורמטיבי, שרק מעוניין בכך שהמשפחה שלו תהיה בטוחה, צריך יותר לחשוב בכיוון security by obscurity, ז"א להפסיק עם השטויות, ולעשות ביטוח דירה.

דברים מנקרי עיניים יכולים ליצור רושם אצל אנשים שאתה לא באמת רוצה ליצור רושם עליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לזה סוף. מה עם הקירות ? אפשר לבוא עם קונגו ולשבור לו חור בקיר ואז כל הדלת המפוארת שווה לת*ת. בפני מה הוא מנסה להתגונן ?

אגב מנסיון של חבר נהג מונית רמלאי שסבל מגניבות חוזרות ונשנות של המונית - הפתרון היעיל ביותר היה פיטבול מאומן כיאות בחצר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מודה לכולם על העצות. קצת רקע:

מדובר באדם שפרצו אליו כבר ארבע פעמים בחייו. הפעם האחרונה כשהילדים היו בבית והם חוו טראומה שלקח הרבה זמן (וכנראה עדין לא לגמרי) להשתחרר ממנה.

היה לו כלב שהורעל יחד עם כל כלבי הרחוב, כי הם היו עושים רעש כשהגנבים היו עוברים ברחוב.

פיטבול מאומן ורצחני ככל שיהיה, אין כלב בעולם שיסרב לחטיף מורעל.

זה הפך אותו לדי מטורף בנושאי אבטחה וביטחון למרות שהוא לא עשיר במיוחד, אין לו שום דבר מנקר עיניים, גם רכב סטנדרטי ופשוט.

הוא לא מודאג מכנופיית גנבים מתוחכמת שתפרוץ דרך חור בקיר, והוא לא מודאג מאיבוד רכוש. הוא רוצה שקט נפשי, בעיקר בלילה, דווקא כשדיירי הבית נמצאים ובשעות אחה"צ כשהילדים לעיתים לבד בבית.

בכל מקרה, לאור אין ספור העצות והאופציות הוא שכר את שירותיה של חברה מתמחה בעניין.

פורסם

כאחד שחווה פריצה באופן אישי ועוד ביום הולדת ורוקנו אותו ולא היה לי כסף אז, אני מבין את הבן אדם.

גם לי זה גרם לאבטח את המבנה שלי כמה שיותר. והגנבים חזרו פעמיים נוספות אך ללא הצלחה.

אחרי שבניתי עם אבא שלי דלת ברזל ששוקלת כ120 ק"ג (ואחריה יש דלת 'רגילה') אף אחד לא בא יותר. עברו שנים מאז.

ואפשר לקשור כבל לסורגים ולעקור הכל עם טנדר אבל זה לא שווה..זה רעש ובלגן.

כמובן גם ששמתי מצלמות אבטחה על כל השטח.

אבל זה לא נגמר. אתה תמיד תרצה עוד ועוד כי תחשוב שזה לא מספיק. זה פוגע לך בביטחון, בפרטיות. זה סוג של טראומה אחרי הכל.

כמינימום אני ממליץ על כל מערכות האבטחה שיש היום של חיישני חלון, דלת ועוד

ששולחים לך הודעה כאשר רק נוגעים או מנסים לפתוח את החלון ולא אחרי שפתחו כי מה זה שווה כבר..

פורסם

מדובר באדם שפרצו אליו כבר ארבע פעמים בחייו. הפעם האחרונה כשהילדים היו בבית והם חוו טראומה שלקח הרבה זמן (וכנראה עדין לא לגמרי) להשתחרר ממנה....

...הוא רוצה שקט נפשי, בעיקר בלילה, דווקא כשדיירי הבית נמצאים ובשעות אחה"צ כשהילדים לעיתים לבד בבית.

בכל מקרה, לאור אין ספור העצות והאופציות הוא שכר את שירותיה של חברה מתמחה בעניין.

כלום, כלום אבל ממש כלום לא יעזור לתסריט הזה חוץ מהתארגנות השכונה למשמר שכונתי אזרחי בתיאום עם תחנת המשטרה השכונתית/ עירונית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...