Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור חבר שעכשיו בונה את ביתו, ומחפש פתרונות מיגון הכי טובים שניתן למצוא בשוק הפרטי.

דלת כניסה, חלונות, סורגים, שער גלילה לחנייה. יש למישהו ניסיון עם כאלה?

רק להבהיר כשאני אומר מטורפים אני מתכוון לזה. כדלת כניסה הוא כרגע שוקל את זה:

http://www.rav-bariach.co.il/securityEntranceDoor.aspx?id=107

אם יש למישהו ניסיון עם המוצר הזה, או מוצרים דומים (שלוב לא ממש משמשים בבתים פרטיים), אשמח לשמוע ולהעביר.

פורסם

שיחפש חלונות עם וויטרינות מסילת גז (כי הם כבדים להזזה) שננעלים עם סולונואיד ומדורגים כ hurricane proof כי הרי מה שווה הדלת אם אפשר להכנס מהחלון.

פריט די סטנדרטי בפלורידה ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בחור רציני אה? :)

אין לי ניסיון עם הדלת הספציפית הזאת, אבל מבחינת כל מה שקשור למוצרי נעילה ומיגון- רב בריח נחשבים לטופ של הטופ. שינסה להתייעץ גם בפורומים ייעודיים של עיצוב ושיפוץ הבית. יש הרבה בעלי מקצוע שעונים שם לשאלות.

פורסם

להתקין מערכת אזעקה פראדוקס.

תומכת בכל האופציות בשוק. וכוללת מגוון עצום של פתרונות.

שיצור איתי קשר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איזו אכזבה לשמוע על אדם מטורף עם אבטחה מטורפת ובחירת פריטי אבטחה מטורפת ולקבל קישור ל...רב בריח.

ציפיתי במינימום של המינימום לשער יורד מעל תעלה עם עמלצים ופיראנות שנשמר ע"י דרקונית שמאוהבת בדונקי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

גם אני. דמיינתי משהו לפחות בסדר גודל של The Purge - מחיצות פלדה על כל הפתחים, חדר בקרה וכו׳.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

אני לא מבין בתחום, אבל הייתי בודק מה המשמעות של כל ההגנות האלו במקרה שצריך לפרוץ לבית, כמו שריפה למשל. לא הייתי רוצה למצוא את עצמי מעולף בבית שעולה באש כשמכבי האש לא מצליחים לפרוץ פנימה בגלל המיגון המטורף. סתם נקודה למחשבה...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

העיקר שהדלת חסינה מפני תת-מקלע. מי זה חבר שלך, דומרני?

שייקח חברת אבטחה + מצלמות + בדלת מאסיבית רצינית. שישים גדר גבוהה ואם הוא ממש מהמהדרין, שיחבר מעל זה עוד גדר חשמלית עם גנרטור נפרד טמון בקרקע בשטח הגינה. יותר בטוח מזה לא תמצא. אז אתה יכול להשאיר את הכול פתוח אפילו.

שער יהיה שער לכל דבר. ניתן לפריצה אם ממש ממש רוצים. אין לדעתי דבר כזה שער bullet proof. אבל אולי יש משהו שאינני יודע.

פורסם

גנבים לא טיפשים, אף אחד לא פורץ דלת בברוטל פורס,אם הוא שם דלת כזו, יחפשו את הנקודה החלשה.

כלב שמירה לדעתי יהיה השומר הכי טוב.

פורסם

שיחפש את יועץ האבטחה של השגרירות האמריקאית ויעסיק אותו בתור קבלן... ולא לשכוח חדר ביטחון!

:-)

וברצינות: לא יודע מאיפה מגיעה הפראנויה של החבר ואם היא מוצדקת, אבל אם זה מה שהוא רוצה הוא צריך לחפש מומחה HLS שייעץ לו לגבי אבטחה. אבטחה היא מעבר לדלת במפרט X או חלון במפרט Y, היא בנויה משכבות הגנה שבתכנון נכון עובדות ביחד כדי לספק מעטפת טובה ככל האפשר (אם כי אף מעטפת הגנה לעולם לא תהיה מושלמת).

שני הסנט שלי :)

פורסם
אני לא מבין בתחום, אבל הייתי בודק מה המשמעות של כל ההגנות האלו במקרה שצריך לפרוץ לבית, כמו שריפה למשל. לא הייתי רוצה למצוא את עצמי מעולף בבית שעולה באש כשמכבי האש לא מצליחים לפרוץ פנימה בגלל המיגון המטורף. סתם נקודה למחשבה...

העלת נקודה סופר חשובה.

ממה שהצלחתי להבין מדובר בדלת שמותקנת בדר"כ בבנקים ושגרירויות. היא אמנם מאוד מאוד חזקה, אבל צריך לזכור שבמקרה של שריפה או איומים אחרים לא יהיה ניתן לפרוץ אותה.

דווקא בגלל זה, אולי עדיף ללכת על תוספות של מנגנון עליון, מנעול לוקסיס - גלדיאטור 7 בריחים ואזעקה בגוף הדלת. במקרה חירום ניתן יהיה לפרוץ אותה אך זה יהיה כרוך בתהליך מעט ארוך שכולל המון רעש.

פורסם

מתקינים ספרינקלרים אוטומטיים. ואז אפשר גם לעשות מסיבות wet t-shirt.

double win.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

והכי חשוב לזכור זה שעם אבטחה כזו מטורפת, אתה לא נועל את הרעים בחוץ אלא נועל את עצמך ומשפחתך בפנים. הגיע אולי הזמן לחשב מסלול מחדש...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
להתקין מערכת אזעקה פראדוקס.

תומכת בכל האופציות בשוק. וכוללת מגוון עצום של פתרונות.

שיצור איתי קשר.

ממליץ גם על פרדוקס evo, בנוסף ליכולות המערכת היא יודעת להתממשק באופן מלא למערכות בית חכם, כלומר לשלוט עליה ממערכת חיצונית ולקבל חיווי לכלל הגלאים, להפעיל דרכה תרחישי תאורה כגון הדלקת תאורות מסויימות על פי גלאים או הדלקת תאורה וסגירת תריסים במקרה של אזעקה וכו'

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
והכי חשוב לזכור זה שעם אבטחה כזו מטורפת, אתה לא נועל את הרעים בחוץ אלא נועל את עצמך ומשפחתך בפנים. הגיע אולי הזמן לחשב מסלול מחדש...

על זה נאמר:

"ביתי הוא מבצרי"

• תוכן חדש...