Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מתג חלונות, מכס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

מתג החלונות הראשי ברכב של אבא מזייף..

אני מעוניין להזמין חדש מאיביי,

האם המוצר ייעצר במכס ואצטרך להוסיף מע"מ או דמי שחרור מהמכס?

תודה.

Screenshot_20161225-084647.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

לא נראה לי יעצרו, החבילה לא אמורה להיות גדולה והמחיר לא כ"כ גבוהה כדי שיקפוץ להם לעין.

בכל אופן לפני ההחלפה הייתי בודק אפשרות פשוט לפרק את הסוויץ' שמזיין ולנקות לו את המגעים עם ספרי מגעים.

פורסם

שים לב עם איזה משלחו שולחים, לדוגמא פדקס ידווח למכס על החבילה(משם יוחלט אם יש צורך להוסיף מע"מ ועוד שטויות) אם זה איזה משלוח שלהם(מדינה שאתה מזמין ממנה) אז לא ככל הנראה יגיע פשוט לאיזה סניף דואר מקומי שלך בלי בעיה מסויימת

פורסם

זה פחות מ 75 דולר, למה שיתחייב במע"מ?

זה גם לא חלק של רכב שצריך תקינה כלשהי (מנוע, בולמים וכו'), לא חושב שתהיה בעיה.

פורסם

כשאתה שולח דרך חברות שילוח הם מעבירות את זה אוטומטית למכס.

התושבות מנוע שלי הוחזקו במכס בערך שבוע ובסוף עלה לי 320 שקל הכל מהכל דרך EMS. ממש בזיון, ובגלל שהמכס עיכב לי את זה גם שבוע ימים המשלוח לא היה מהיר בסופו של דבר.

פורסם

אם יגיע דרך דואר חבילות (דואר ישראל) לא תשלם תוספת

אם יגיע דרך EMS (דואר שליחים של דואר ישראל) תשלם 35 ש"ח דמי רשומון קולקטיבי (או משהו כזה)

אם יגיע דרך חברות שילוח שונות , הסכומים משתנים מכלום בחלק מהחברות ויכול להיות גם 100 ש"ח או יותר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

גם עם זה פחות מ-75 דולר יש אומרים משלוחים של פדקס/יו.פי.אס/די.הצ'.אל בהרבה מיקרים נתפסים במכס ודורשים אישור משרד התחבורה, גם כאשר מדובר בפרטים שאינם בטיחותיים ומופיעים ברשימה של שיחרור מהיר.

כך החברת בלדרות לוקח עמלה על עברת הפריט במכס ובנוסף ייקח לך זמן להשיג אישור משרד התחבורה ותשלם גם איחסון במכס.

אכלתי אותה לפני כמה שנים עם משלוח דרך מסטופ (DHL) (במשלוח היו רק מסננים וקיט לחידוש פנסים)

• תוכן חדש...