Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא פיאט 500S, הדגם האטמוספרי עם ה 100 כ"ס

המוכר הוא עובד באחד מיבואני הרכב בארץ וכשנתן לי לעשות נסיעת מבחן הבנתי שהבחור נוהג בצורה מאוד לא רגועה עם הרכב, בלשון המעטה - כל הזמן שאל אותי למה אני ביישן ולא לוחץ על הגז ועוד דברים בסגנון.

מצד שני עושה רושם שהוא מאוד דאג לרכב, עשה שני טיפולים במוסך מורשה בטווח של שלושה חודשים, כל אחד 2000 שקלים ויותר. הרכב די חדש, 2014 עם בערך 70K ק"מ (בעיקר נסיעות בפקקים של איילון למיטב הבנתי)

עכשיו השאלה אם נהיגה אגרסיבית של מוכר זו סיבה לפסילה של העסקה, במידה והרכב טופל כמו שצריך (ועושה רושם שכך המצב).

הרכב די מוצא חן בעיני והמחיר אטרקטיבי.

שאלה נוספת לגבי צריכת הדלק של 500S, אשמח לשמוע ממי שבעלים של אחת, כמה אפשר להוציא במצב אופטימלי, בשיוט?

אשמח גם לשמוע נקודות בעיתיות יחסית עם הרכב ולמה לשים לב בבדיקה

פורסם
עשה שני טיפולים במוסך מורשה בטווח של שלושה חודשים, כל אחד 2000 שקלים ויותר. הרכב די חדש, 2014 עם בערך 70K ק"מ (בעיקר נסיעות בפקקים של איילון למיטב הבנתי)

לא מטריד אותך מדוע עשה 2 טיפולים תוך 3 חודשים?

ראית היסטוריית טיפולים של הרכב?

איזה טיפולים עבר?

פורסם

פחות מטריד אותי כי בטיפול הראשון היה רשום "לחזור עוד שלושה חודשים לבדוק בלמים" ואז הוא אכן חזר אחרי שלושה חודשים. עוד משהו, רשום שהרכב 2013 אך תאריך מסירה מרץ 2014, מה הכוונה?

בכל מקרה, מצרף את הטיפולים, אשמח לחוות דעת נוספת עליהם.

8bd4fa9a-1402-4737-af3e-64f25cefdcff.jpg

f187dc37-b195-480d-bb98-bdeb20b26d84.jpg

פורסם

לפי החשבונית נראה שבטיפול הראשון היה עוד בשר על הבלמים , אבל לא שיספיק למרווח טיפול שלם ,

במקום להחליף הוא דחה את זה בכמה חודשים ואז ביצע את ההחלפה.

לא רואה עם זה בעיה באופן אישי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מכרתי את המיטו אחרי בערך שבוע, ממש התאכזבתי ממנה. היתה הזדמנות למכור בלי להפסיד, חשבתי מהר וניצלתי אותה.

גם הפיאט 500S הקטנה וה "נשית" כביכול היתה הרבה הרבה יותר מהנה מהמיטו...

המיטו פשוט היתה קשיחה ולא נוחה ו...? זהו בערך. לא התנהגה בשום צורה, הגיר וההגה היו פשוט גרועים.

פורסם

אין שום בעיה עם הטיפולים, גם ברכב פיאט 500 s של הבת שלי הייתי במוסך לטיפול שגרתי והודיעו לי שצריף להחליף בקרוב בלמים ואין במלאי במוסך יבואן בירושלים וצריך להזמין , חזרתי כעבור חודשיים לערך להשלמת טיפול, כך שגם כאן יש 2 טיפולים במרווח חודשיים שזה בעצם השלמה לטיפול הראשון. גם במקרה שלך זה כניראה כך.

פורסם

מי שמוציא יותר כסף על דגם sport בטח לא עושה את זה כדי לנהוג כמו בpop 1.2 ;)

בכל מקרה ההתגרזנות לא ממש מזיזה למשהו, רק צמיגים, ברקסים, קלאץ' נגמרים קצת יותר מהר.

מה שחשוב זה טיפולים כל 10 אלף קמ ולשמור על האוטו באופן כללי, מה שמתגרזנים עושים יותר טוב מסתם אנשים שלא אכפת להם ולא מבינים.

אז לפי דעתי שווה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תיקנתי לך:

מי שמוציא יותר כסף על דגם sport בטח לא עושה את זה כדי לנהוג כמו בpop 1.2 ;)

בכל מקרה ההתגרזנות לא ממש מזיזה למשהו, רק צמיגים, ברקסים, קלאץ' נגמרים קצת יותר מהר. וגם בולמים, קפיצים, גומיות למיניהן, ועוד, שלא לדבר על זה שתלוי מתי מתחילה ההתגרזנות: לפני שהאוטו הגיע לטמפרטורת עבודה או אחרי?

מה שחשוב זה טיפולים כל 10 אלף קמ ולשמור על האוטו באופן כללי, מה שמתגרזנים עושים יותר טוב מסתם אנשים שלא אכפת להם ולא מבינים. [ברור, כי כל המתגרזנים הם זהים וכולם גם מלאכים]

אז לפי דעתי שווה.

אם כך - רוץ ותקנה...

ואולי בכלל הבחור לא מתגרזן אלא רצה לעשות עליך רושם "שהאוטו סוחב.."

בדיוק על זה חשבתי גם אני...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...