Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד השערה,

יש הרבה הגדרות למתגרזן, אבל אם בעל הרכב הנוכחי לא היה אוהב לסחוט את הדוושה, הוא היה קונה פיאט 500 לאונג', שזולה יותר, רכה יותר ומגיעה עם סאנרוף וריפודי עור.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

״2014 עם 70000קמ,ונוסע רק בפקקים של אילון״.

סיפור יותר מוצלח לה היה לו?.

מה המחיר שהוא מבקש על ״המציאה״.

חפש לך אוטו אחר עם פחות קמ.

פורסם (נערך)

יש לי כזו שנתון 2010, המנוע כיפי רק שהיא רובוטית ולא ידנית שמהנה יותר .

הרכב יושב לא רע על הכביש ואוחז יפה מאוד עם צמיגים מתאימים, קל לשליטה ויחסית נוח לישיבה ונסיעות ארוכות (אתמול עשיתי 250 ק"מ עם רכב מלא ולא התלוננו מלבד מקום לרגליים :p )

לדאוג שיטופל בזמן וכל 10-15 אלף ק"מ בערך (שמנים ופילטרים) ואני לא רואה בעיות מיוחדות.

זה לא דגם המולטי אייר? אם כן עדיף מאוד לטפל כל 10K כדי להאריך את חיי המולטי.

נ.ב לגבי "התגרזנות" - זה רכב שדורש סל"ד גבוה יחסית כדי לנצל את המומנט והמנוע ככה שגם אתה כביכול "תתגרזן" - אלא אם הנהג באמת נוסע כמו משוגע אז אולי זה יגרום לבלאי מואץ יותר של חלקים.

צריכת הדלק נוטה אצלי ל 1-12/14 ממוצע בעיר על מצב חיסכון, משולב יכול להגיע גם ל 18 בערך, אם אני נוסע לא הכי רגוע אפשר גם 1-11 בעיר.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

70K זה דווקא ק"מ ממוצע הגיוני ל-3 שנים. להזכירך אנחנו תכף ב2017.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

״בעיקר נסיעות בפקקים של איילון למיטב הבנתי״

אם 70000קמ ל-3 שנים זה הגיוני בעיניך,תקנה אתה את האוטו או אוטו אחר עם 70000קמ.

זה פיאט 500 לא מכונית שיוט מנהלים.

פותח השירשור,חפש לך אוטו אחר,פיאט יש הרבה בדרך כלל אוטו 2-3 במשפחה עם הרבה הרבה פחות קמ.

• תוכן חדש...