Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רציתי לדעת, בתור אדם שנוהג רגוע רוב הזמן אבל כן אוהב כוח זמין ונוסע לא מעט בחיפה וגם עם רכב מלא - האם ה 1.2 תהיה חלשה משמעותית? בסופו של דבר יש הפרש של כ 9K בין הגרסאות. האם שווה להשלים את ההפרש ל 1.8?

בנוסף מעניין אותי לדעת איך בידוד הרעשים? חלק מהכתבים טוענים כי יש הרבה רעשי כביש, וחלק טוענים שהרכב שקט ונעים לנסיעות ארוכות.

תודה לכולם

פורסם

ה 1.2 תרגיש הרבה יותר חלשה לעומת 1.8 אבל דיי חזקה ביחס לאטמוספריות, כמו כן אם אתה מחפש גיר רגיל אז יש לך גם 1.4 שזה אגב אחד המנועים האמינים של אותם שנים.

רעשי רוח זה עיניין אינדיבידואלי, אכן קיימים רעשי רוח בלאון מאותם שנים.

אני אישית שומע אותם וזה מפריע לי מדי פעם אך לא קריטי, טיפה מגביר את הווליום והכל מסתדר.

חברה שלי לעומת זאת לא שומעת כלום וחושבת שאני הוזה.

פורסם
היי חברים,

רציתי לדעת, בתור אדם שנוהג רגוע רוב הזמן אבל כן אוהב כוח זמין ונוסע לא מעט בחיפה וגם עם רכב מלא - האם ה 1.2 תהיה חלשה משמעותית?

כן. ה-1.2 לא חלשה, היא רגילה. ה-1.8 מהירה (למשפחתית).

בידוד הרעשים סביר. לא מצטיין ולא גרוע.

סביר להניח שבבן עירוני הפרשי צריכת הדלק בין 1.8 ל-1.4 לא יהיו משמעותיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מניסיון שלי , בנסיעה בן ערונית יש לא מעט רעש מקדימה אבל מאחרונה הרעש הוא ממש מטריד , כנראה בגלל עיצוב הדלת עם הידית .

פורסם

לא נהגתי על פיג'ו ככה שאין עם מה להשוות.

אני עם הלאון שלי 1.4 עושה 1\14.5 80% בין עירוני עם קצת פקקים רחובות\אשדוד בנסיעה די רגוע.

הייתה תקופה של נסיעות עירוניות קצרות בלבד יצא לי 1\12.5 שזה מאוד יפה בעיניי.

פורסם
היום אני עם 206XS. מניח שה 1.2 לא תרגיש נחותה, אני טועה?

קשה לי לדעת. אין נתונים, ולמרות שהמנוע 1.2TSI בטוח עדיף על זה שב-206, מבחינת כוח וזמינותו, ה-206 קלה משמעותית מהלאון...

כל מה שאני יודע לאמר זה שנהגתי ב-1.2 הידנית, והיא הרגישה לי בסדר גמור לכל שימוש סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני עם 1.8 DSG כמעט שנתיים, רכב סטוק לחלוטין ללא שום שיפור או שינוי.

אצלי צריכת הדלק בין עירוני מעט הררי, שיוט סביב 120 ובערך 20% עירוני הצריכה הייתה בין 12.5 ל-13.5 דיי קבוע.

לאחרונה יותר עירוני ופקקים ונסיעה קצת יותר מאומצת סביב 11.5.

לגבי הרעש, דיי תלוי בצמיגים, אצלי עם הדאנלופ פאסט ריספונס המקוריים היה פחות שקט, במיוחד על כבישים ישנים, היום עם פרמסי 3 שקט יותר, מעל 130 רעש הרוח הופך מורגש יותר אבל מבחינתי דיי שקט ביחס למה שהייתי רגיל עד ללאון. לצורך השוואה באיביזה 1 ליטר רועש יותר גם מבחינת רעשי כביש וגם רוח.

אני אישית קצת התמכרתי לקלות שבה הרכב הזה מאיץ, במיוחד בתאוצות ביניים ועקיפות, אין לי ניסיון עם הדגמים החלשים יותר.

• תוכן חדש...