Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברמקולים שלי של פיוניר 6X9 400 וואט יש אחלה באס שבעולם....נשמע כמו סאב וופר ממש

עכשיו קניתי סאב וופר ואני לא ממש צריך את הבאסים של הרמקולים כי יש לי סאב

השאלה היא כזאת?

מבחינת איכות עדיף לי להביא איזה סט קומפוננט טוב במקום ה6X9?

כי כעיקרון כל הקטע של 6X9 זה הבאסים הטובים למי שאין לו סאב וופר.... ויש לי סאב אז אני לא צריך את הבאסים.

מה יותר איכותי? הקופמפוננט או ה6X9?????

פורסם
קומפוננט כדי ליצור במה קידמית בחלל הרכב

אני חושב שהוא מדבר על האחוריים...... (6X9 בדר"כ בא מאחורה ולא קדימה...)

פורסם

קומפוננט בדרך כלל יותר איכותי בגלל שהוא מגיע עם קרוס שמחלק תדרים בין הטוויטר למיד.

קומפוננט מאפשר מיקומים שונים לטוויטר, דבר שיכול לעזור בהגבהת הבמה כשהוא מותקן בדלתות הקידמיות.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

כשמדובר על רמקול לחלק האחורי של הרכב, אני חושב שפשוט יותר לחבר 6X9 זה נשמע טוב.

זה שאיכותי יותר קומפוננטים אין ויכוח, אבל אז גם אם אין בנייה בדלתות, אז אי אפשר לשים אותם על FULL RANGE (אצלי לפחות אי אפשר!), ואז חייבים לשים על HIGH PASS, ואז צריך סאב חזק שישלים לחלוטין את הבאס וכל מה שחסר בין FULL RANGE לבין HIGH PASS!

ולכן אני חושב שבמערכות פשוטות עד בינוניות יש המון מקום ל6X9.!

ואם אתה הולך לכיוון מקצועי יותר, עם בניות והשקעה ומגברים והמון כספים...אז לך על משהו איכותי...קומפוננט ועדיף כמה שיותר טוב.

מעניין מי ישמע טוב יותר מאחורה, קומפוננט של מאגנט לדוגמא בכ400 ש"ח

או 6X9 של JBL באותו מחיר...?

שניהם על FULL RANGE.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תשאיר את ה 6X9 מאחורה (אלא אם אתה מעוניין בשני חורים במגש) ותחבר אותם להד יוניט ו \ או תוסיף קבל קטן ש"יגנוב" מהם את הבאסים.

מקדימה תשקיע בקומפוננט.

לא צריך יותר מזה. ברגע שיש מערכת נורמלית ברכב, לא צריך רמקולים אחוריים. אבל אם כבר יש אז שיפעלו בשקט.

לשיקולך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן כפי שנאמר, כל מקרה לגופו .. כפי שציינת ל6 על 9 ההיתרון משלו, וכפי שהוסבר פה, לקומפוננט היתרון משלו.

וכפי שאנחנו יודעים, הוא מאבד את ההיתרון הזה כשהוא מנגן אל הגב שלנו...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה רוצה לשמוע מוסיקה איכותית שכוללת באס וטרבל אז שים קומפוננט טוב מקדי ואם הרמקולים האחוריים(6*9) אתה יכול להוצי לחלוטין או לחבר אותם לרדיו דיסק אבל אם תשים ווליום גבוה הרדיו דיסק לא יסחוב אותם וזה סתם יהרוס לך את האיכות, תחליט בהתאם מה לעשות.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הקומפוננט יאבד היתרון אחד כשנשים אותו מאחורה והוא הגבהת הבמה... בגלל שזה בלתי אפשרי כמובן לבנות במה אחורית.. זה לא עובד ככה.

אבל ההיתרון של איכות שמיעה ישאר, בגלל קרוס הרבה יותר טוב מ6X9 ממוצע.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

עם אתה מדבר על איכות אז רמקול 6X9 זה רמקול ממש לא איכותי .

מערכות ההיי אנד מורכבות מזוג קומפוננטים כדי ליצור במה קדמית וסאב...

פורסם

adi19

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את השטויות הללו????

רמקול 6X9 הוא רמקול איכותי! בוא תשמע ותחליט, ואני רוצה לראות מישהו אחד שיגיד שהוא הורס את הסאונד או משהו כזה, או אפילו שהוא לא מוסיף לסאונד....

אנחנו לא בתחרויות SQ!!!! ולרוב משתמשי הפורום אין מערכות HIGH END בשווי עשרות אלפי דולרים, סה"כ רוצים מערכת שתישמע טוב, ו6X9 מוסיף המון!

אשמח לראות איזושהי בדיקה או מאמר של מישהו שטוען שה6X9 פשוט הורס את האקוסטיקה/חווית שמיעה/מה שתרצה במערכת ברכב..

בברכה

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

יש לי 2 עצות:

1. תשאיר את ה-6/9 וקנה קומפוננט של מורל דוקט לקדימה וזה יאזן לך את הצלילים ברכב כי סאב ורמקולים אחוריים לא משנה איזה הסאב יבלע לך את הצלילים הגבוהים.

2. תעיף את הרמקולים האחוריים וקנה קומפוננט חזק כמו אמ בי קווארט או מורל דגם הכי טוב לקדימה.

זאת דעתי מקווה שעזרתי

מועדון PSI פיג'ו סיטרואין ספורט בישראל!!!!!!

קפצו לביקור...

פורסם

תשאיר את ה6*9 אל תשים קומפוננט זה שטויות זה סתם סרטים לבנות עוד מגש גם ככה אתה לא שומע את האחוריים אם אתה משקיע בקדימה בצורה חכמה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...