Jump to content

yaniv.s

  • הודעות

    46
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    בית אריה
  • תחביבים
    כל דבר אשר קשור למכוניות
  • מקצוע
    היי טק

הנקודות של yaniv.s

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

10

מוניטין

  1. ישנם כמה סוגים טובים לדעתי: 1.MB QUART - הם ממש טובים. 2.ROCKFORD - גם ממש טובים. 3.MOREL - סט ממש טוב ולי יש אותו ברכב מורכב מקדימה וסאב "12 עם מגבר וזה עושה את העבודה מצויין כבר כמעט שנתיים. אז זו דעתי. מפה זה כבר החלטה שלך.
  2. איזה רכב......? לדעתי עדיף 6/9
  3. שנת 97 יד ראשונה ק"מ 160,000 שאסי נקי בהיתחייבות צבע כחול מטאלי 2 חלונות חשמל נעילה מרכזית אזעקה + אימבולייזר הרכב נקנה מהחברה עם 2 כיסאות ספורט (כך אמרו בסוכנות) הרכב מטופל הייטב ואך ורק במוסך מורשה עם ספר טיפולים!!!! (גמיש) אופצייה לרכישת המערכת בתוספת של 1000 ש"ח בלבד טלפון 052-4-604020 מהשעה 10:00 בבוקר והלך. (קוראים לו אייל)
  4. עם סאבים? כן, הם ממש גרועים לדעתי מוציאים צליל ממש לא טוב ומהניסיון שלי הוא ניתפס לי! עם מגברים? לא, וזה לא מעניין אותי מפני שהת'רד לא נפתח לגבי מגבר שלהם.....! עם רמקולים? כן, היה לי קומפוננט שלהם והם אחרי תקופה קצרה הם מחרחרים שבא לך לזרוק אותם! עם כבלים? לא ועוד הפעם זה לא קשור לת'רד..... (וודאי שלא היתי נוגע בהם) עם שרות? אין תענות כי זה לא קשור לחברה אלה איפה שאני מתקין את המערכות שלי (בן אדם קבוע). "להרבה אנשים יש בעיות עם רדיו דיסקים של רוקפורד" - זה נכון ולכן הם נותנים אחריות וגם מטפלים בך ומחליפים לך אם צריך (לי אישית יש רדיו דיסק של רוקפורד והוא היה עושה בעיות לאחר חצי שנה התלוננתי וקיבלתי חדש)! לא הבנתי את עיניין העיקרון תסביר אצמך...? ופעם הבאה אתה יכול לפנות אליי או לתגובה שרשמתי בצורה יפה יותר זה היה ממש בצורה תוקפנית.! אם אתה צריך עוד משהו אז תבקש אני הענה לך תודה רבה
  5. אל תיגע במאק אודיו הם ממש לא טובים מניסיון
  6. חברה ממש טוב היא חברת בד של רוק פורד
  7. תקנה את ב - PYEL הם ממש טובים במיוחד שהם מחוברים למגבר. וחוץ מזה כמעט 3 שנים יש לי קומפוננט שלהם ואני לא מאוכזב מהם והם מחוברים למגבר והם לא נשרפו לי בכלל...
  8. יש לי רדיו דיסק והוא דולק ועובד כאשר יש לי ניתוק ולדעתי זה משהו הקשור למגבר מפני שהטויטרים (המחוברים ישירות לרדיו דיסק) עובדים ומוציאים צליל ומה שלא זה סאב והקומפוננט המחוברים למגבר... תודה לכולם אני אבדוק קצרים אבדוק חוטים רופפים וכ'ו. אים יש עוד אנשים עם כל מני הצעות אשמח לשמוע.... תודה והמשך גלישה נעימה.
  9. שלום לכולם, יש לי מערכת ברכב הכוללת קומפוננט מגבר וסאב , שהכל מחובר למגבר. בעת סיבוב מתנתק לי השמע ולאחר כן חוזר.... מה זה יכול להיות? עיזרו לי בבקשה. תודה יניב
  10. הוא שאל לגביי שני סוגים של קומפוננטים שהוא מעוניין הוא לא שאל על קומפוננטים נוספים.... אתם לא עונים על השאלה שלו.... ה - MB בהחלט הרבה יותר טובים מהאלפיין.... לדעתי. לגביי המגבר אם אתה מדבר על הספקים נקיים (RMS) אז אני חושב שאתה צריך לרכוש מגבר שהוא מוציא יותר מהספק הסאב, כך שהמגבר יוכל לדחוף אותו ולנצל את הסאב בצורה הכי טובה.
  11. יש לי 2 עצות: 1. תשאיר את ה-6/9 וקנה קומפוננט של מורל דוקט לקדימה וזה יאזן לך את הצלילים ברכב כי סאב ורמקולים אחוריים לא משנה איזה הסאב יבלע לך את הצלילים הגבוהים. 2. תעיף את הרמקולים האחוריים וקנה קומפוננט חזק כמו אמ בי קווארט או מורל דגם הכי טוב לקדימה. זאת דעתי מקווה שעזרתי
  12. למה שלא תקנה את של מתן היש לו קומפוננט למכירה.....
  13. טוב אם אתה צריך את המגבר לצורך 4 רמקולים בלי סאב זה יכול להתאים.... ואם אתה צריך אותו לזוג רמקולים וסאב קשה לי להאמין שהוא ידחוף לך את הסאב. ואם יש לך עוד כסף אז ברור שעדיף לקנות משהו שיכול לבצע את העבודה בצורה טובה יותר.
  14. קודם כל מאיפה אתה...? יש מקומות שלוקחים במחיר ההתקנה כבר על כל החוטים הנילבים. אם אתה מאיזור פ"ת דבר איתי בה"פ אני אמליץ לך על מתקין אמין.
  15. תחסוך עוד קצת ותקנה כבר רמקולים הרבה יותר טובים ממה שביקשתה שנעזור לך בבחירה.... בכל אופן זה מה שאני היתי עושה ולגביי הבחירה מבין השניים אני בטוח שכבר הבנת שאני ממש לא היתי נוגע בחברות האלו...!
×
×
  • תוכן חדש...