Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 124 - תחילת שיווק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו זקנים ותל אביב, עליתי לפני כמה שנים על מונית שרות 4 ואיזו קשישה חביבה אומרת לנהג "תעצור לי בבקשה בפינת קרן קיימת".

אז הנהג אומר לה, גברת, את מתבלבלת, אין פה קרן קיימת.

לך תסביר לו שאצלה בן גוריון עוד חי אז לרחוב שהוא גר בו קוראים קרן קיימת :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוגרשוב בכלל היה נחשב אז ג'ונגל.

היום? הייתי לוקח דירה ביד אליהו ומרגיש מה זה על הגל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה אדיר איך מאברט מגיעים לנדל"ן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סה"כ זה טיבעי, מי שיקנה אבארט צריך להיות אייל נדלן :wink:

פורסם
אפרופו זקנים ותל אביב, עליתי לפני כמה שנים על מונית שרות 4 ואיזו קשישה חביבה אומרת לנהג "תעצור לי בבקשה בפינת קרן קיימת".

אז הנהג אומר לה, גברת, את מתבלבלת, אין פה קרן קיימת.

לך תסביר לו שאצלה בן גוריון עוד חי אז לרחוב שהוא גר בו קוראים קרן קיימת :lol:

כעת קרן קיימת זה רחוב לא קטן שעובר ברמת אביב וממשיך מזרחה

סליחה ידידי ההמוני, תלאביב מתמצה בריבוע הזה - ים, ירקון, אבן גבירול, ארלוזורוב.

זהו.

התכוונת: ים,ירקון,אבן גבירול, בוגרשוב.

שנים גרתי ליד אלנבי וכרם התימנים וחשבתי שאני גר בת"א. כעת אני מבין שבעצם גרתי בבת ים או חולון או משהו כזה.

פורסם
בגירה, בתכל'ס רזי צודק. המתגוררות במעוז אביב, בדירת שלושה חדרים פסטורלית שהיא חלק ממבנה רכבת (חברתי, אבל) ומשוכנעות שזה עדיין תל-אביב כי ככה כתוב על המדבקה של הרכב, לא יכולות להרשות לעצמן את הרכב הזה. מצד שני, ייתכן ואלה שכבר היגרו משם צפונה, לתל ברוך ו/או צהלה, עדיין באות לשתות קפה במעוז אביב, בכדי לנפנף בתכשיטי העקרב בפני חברותיהן שעדיין מחנות את הליסינג במגרש העפר שליד המעוז.

זו אכן לא בדיוק (או בכלל) תל אביב. אבל להציג השכונה ככזו שגרים בה בלית ברירה זה מעט מנותק מהמציאות

פורסם

שנים גרתי ליד אלנבי וכרם התימנים וחשבתי שאני גר בת"א. כעת אני מבין שבעצם גרתי בבת ים או חולון או משהו כזה.

אתה בטח צופה במשחקי הכס (אני דווקא לא), מעבר לבוגרשוב זה מעבר לחומה הגדולה, אין לזה שם, אין לזה תיאור ורוב התל אביבים לא יודעים מי גר שם בכלל:wink:

לפני גיוס, ההורים שלי הודיעו לי שאנחנו עוברים מרחוב שמעון התרסי (צפון אבן גבירול) לתוכנית ל', אני חושב שאין אפילו 1 ק"מ בקו אוירי.

אני עשיתי להם על זה רעש וצעקות כאילו עוקרים אותי לראש פינה, מי בכלל יודע איזה טיפוסים מפםוקפקים יש שם מעבר לירקון...

פורסם

אני חושב שזה ממש מרשים ששרשור על איטלקיה לא גלש למעליבים - נעלבים בשם המותג, אלא למעליבים - נעלבים בשם שכונות בתל אביב :lol:

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני עשיתי להם על זה רעש וצעקות כאילו עוקרים אותי לראש פינה, מי בכלל יודע איזה טיפוסים מפםוקפקים יש שם מעבר לירקון...

משעשע בהתחשב באיפה שאתה גר היום :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה בטח צופה במשחקי הכס (אני דווקא לא), מעבר לבוגרשוב זה מעבר לחומה הגדולה, אין לזה שם, אין לזה תיאור ורוב התל אביבים לא יודעים מי גר שם בכלל:wink:

לפני גיוס, ההורים שלי הודיעו לי שאנחנו עוברים מרחוב שמעון התרסי (צפון אבן גבירול) לתוכנית ל', אני חושב שאין אפילו 1 ק"מ בקו אוירי.

האמן לי שאני מכבד, מוקיר ומעריך כל התנשאות תל אביבית. ואני בהחלט מזדהה עם כך שמעבר צפונית לירקון צפונה הוא בעייתי. ראש פינה? אני מכיר אנשים שמבחינתם צפונית לירקון זה כבר נחשב לדרום לבנון.

עם זאת, לתחום את בוגרשוב כקצה הדרומי זה מופרך בכל היבט. רחוב הס לא ת"א? רחוב ביאליק לא תל אביב? שוק הכרמל לא ת"א?.... גם רוטשיד פינת הרצל זה לא ת"א לפי הפרמטר הזה.

פורסם

רזי פזי,

לדעתי היה קשה לפספס שאנחנו מתלוצצים אבל אם כבר, הגדרה קצת יותר מדוייקת וקצת יותר רצינית תתחום גבולות של ים-ירקון-אבןגבירול-יודה לוי-אלנבי.

גם תחת ההגדרה הזו כרם התימנים נשארת על קו התפר ולא בתוך ישראל...

מעבר לזה, זה כבר באמת האווט-בק הישראלי :lol:

פורסם

ב300 אלף אני קונה מוסטאנג/קמארו חדשה.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

קודם כל, במחיר האבארט אתה קונה קמארו/ מוסטנג עם גג קשיח, לא קבריולה.

אבל גם אם נתעלם מזה לרגע, לדעתך קמארו/ מוסטאנג כן שוות 300K ש"ח?

או לחילופין, מה בהן שווה את הסכום הזה שבאבארט הופך את זה למוגזם?

• תוכן חדש...