Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מבין ברכבים, כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, מה המצב? :)

אני ממש לא מבין ואני דיי מתעניין לאחרונה מאוד (ולומד על רכבים), אני אודה לכם אם לא יהיו פה טרולרים, ואשמח לכמה שאלות:

1. מה ההבדל בין רכבים של 20K ל50K מבחינת דלק, איכות (לפרט קצת אם אפשר)

2. אותה שאלה, רק בין 50K ל80K

3. כנהג שרק עבר טסט, מדי פעם אני לא מוריד נכון הילוך וקצת מסתבך עם הילוך ראשון בנהיגה ממושכת בו, האם זה פשוט יסתדר לי עם הזמן במידה ואנהג על ידני? או שזה משהו שאצטרך להבין איך הוא עובד ורק אז זה ייפסק לגמרי?

4. כמה קשה יהיה לי לנהוג ולחנות רכב ארוך אם עשיתי את השיעורים על רכב מיני ?

5. העדפה אישית שלכם - ידני או אוטומט, ולמה ?

6. העדפה אישית שלכם - מה הכי חשוב לכם ברכב ?

תודה מראש, גם למי שרק צפה ולא עזר!

פורסם

אני ממש לא מבין ואני דיי מתעניין לאחרונה מאוד (ולומד על רכבים), אני אודה לכם אם לא יהיו פה טרולרים, ואשמח לכמה שאלות:

3. כנהג שרק עבר טסט, מדי פעם אני לא מוריד נכון הילוך וקצת מסתבך עם הילוך ראשון בנהיגה ממושכת בו, האם זה פשוט יסתדר לי עם הזמן במידה ואנהג על ידני? או שזה משהו שאצטרך להבין איך הוא עובד ורק אז זה ייפסק לגמרי?

1.אין תשובה. תלוי בדגם הספציפי, שנתון, במצבו וברמת הביקוש הכללית אליו.

2. אותו דבר.

3. כנראה שכן.

4. אני מאמין שזה עניין של הרגל. אני למדתי על סקודה פאביה ונוהג על פורד מונדאו שנתיים וחצי בלי תאונות או נשיקות.

מומלץ להתקין עזרים. (חיישני רוורס, מצלמת רוורס וכדומה)

5. אוטומט.

6. תחושה - שיהיה נוח, יפה ובכללי שאתחבר אליו.

פורסם

1+2. לא הבנתי את השאלה.

3. אולי תחליף לרכב ידני אחר (אם אתה מעוניין להישאר עם ידני) שיש לו הילוך ראשון שיתאים לך יותר.

4. תתרגל. מה שכן, יהיו חניות שלא תוכל להיכנס בגלל אורך הרכב.

5. בשלב זה אוטומט (רכב משפחתי סטנדרטי). אני אוהב ידני, אבל אם להסתכל אובייקטיבית, כנראה שאם היה לי רכב לפאן בסופ"שים הייתי מעדיף אוטומט עם אפשרות להחלפת הילוכים על ההגה.

6. בטיחות, שימושיו, נוחות, שלא יהיה מכוער בעיניי.

פורסם

1+2: זה תלוי, אתה יכול לקנות מרצדס ב -50K שתצטרך להעביר סדרת תיקונים בעשרות אלפי שקלים והיא תשתה לך דלק כמו אלכוהוליסטית. אבל אם אתה רוצה מרצדס והתקציב שלך כזה נמוך אז זה מה שתעשה. או שתחליט לקנות רכב סופר קטן וסופר אמין, לדוגמא קיה פיקנטו בת שנתיים-שלוש בסכום הזה 50K ולא תצתרך להשקיע יותר מידי בתיקונים כי הרכב חדש וגם הטיפולים יהיו זולים והצריכת דלק תהיה סבירה ביותר, 13 ק"מ לליטר (בערך)

אנשים מתחלקים לקבוצות, חלקם קונים עם הלב, חלקם קונים עם הראש וחלקם קצת עם הלב וקצת עם הראש וחלקם קונים רק כי הם חייבים רכב שמביא אותם מ-A ל-B.

3: זה כמו ספורט, אם תרצה להשתפר, אתה תשקיע ותשפר.

4: כנראה שיהיה קשה בהתחלה, כל אחד ורמת הקורדינציה והראייה המרחבית שלו. תשקיע, תתנסה ולאט לאט תוכל להחנות גם אוטובוס.

5: מעדיף ידני כי אני לא נוהג בפקקים ביום יום שלי, אני נהנה יותר עם ידני. ביציאה מפנייה אני מחליט באיזה הילוך לצאת ולא איזה מחשב גיר מעצבן שרק מנסה לחסוך דלק.

6: קשה לענות, חשוב לי שהשלדה וההגה של הרכב יתקשרו איתי, חשובה גם האמינות וגם זמינות הכוח וגם הנוחות. לפעמים בא לי רכב ספורט הרד קור שעושה מלא רעש ומעיר את השכנים בכל לחיצה ולפעמים בלילה כשאני חוזר מבילוי בא לי רכב אוטונומי נוח ושקט. כמו שאתה מבין אין רכב אחד שעונה על כל הצרכים והציפיות שלי. יש פשרה באמצע. שלא לדבר שמחירים בארץ חסרי פרופורציות ואחזקת רכב חודשית הינה שקולה למשכנתא נוספת. לאט לאט אתה תבין מה הפשרה שלך.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...