Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6 מיליארד שקל על צוללות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנשמו עמוק ותקלטו את הסכום: 6,171,188,932 שקלים.

זו עלות עסקת 3 הצוללות עם גרמניה.

1.5 מיליארד אירו = 6.17 מיליארד שקלים.

זה יותר מכל תקציב התחבורה הציבורית של ישראל לשנה.

לדעתי יש פה שחיתות ברמה שאנחנו כאנשים רגילים לא מסוגלים להבין.

כמקובל באוף טופיק, אמירות חסרות ביסוס יחד עם מסקנות נחרצות.

- אתה יודע כמה עולה צוללת?

- כמה מדינות בעולם לדעתך בכלל מוכנות למכור צוללות לישראל, לא משנה המחיר?

- מספיק חיפוש זריז בגוגל כדי לגלות שחלק לא מבוטל מעלות הצוללות בכלל ממומן על ידי משלם המיסים הגרמני כחלק מחבילת סיוע שמקבלים מהם.

- לגבי מהו תפקידן של הצוללות, סייג לחוכמה.

ולא, אני לא טוען שאין שחיתות במערכת - אני רק טוען שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אגב, ליצרן הגרמני תמיד אומרים משהו על ״ששה מליון״ כדי לנסות להוריד אותו במחיר. :lol:

אם לדייק,

הקלף של השואה אכן משחק תפקיד, לא מול היצרן אלא מול הממשל, זו הסיבה שרוב עלות עסקת הצוללות ממומנת על ידי משלם המיסים הגרמני.

יש מי שקורא לזה סיוע בטחוני ויש לא מעט אחרים שקוראים לזה "פיצוי".

פותח השרשור,

מה הקשר בין תחלואי המדינה השונים להצטיידות בנשק אסטרטגי ממעלה ראשונה?

צוללות אכן נחשבות לאמצעי הלחימה יקר במיוחד, אבל יש להן תפקיד אסטרטגי מאוד חשוב, גם בפן ההרתעתי וגם בפן המבצעי של איסוף מודיעין וביצוע משימות מבצעיות הרחק מעבר לגבולות המדינה.

אתה מוטרד מעלות העסקה, יותר מטריד לחשוב כמה זמן יקח עד שהצוללת תכנס לשירות, עם דואר ישראל רק המשלוח שלה יכול לקחת שנים, ואז לך תמצא עמיל מכס שיהיה מוכן להתעסק עם הבירוקרטיה של לשחרר צוללת במכס....

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הצוללת בטח תתקע בנמל אשדוד עד שהוועד יקבל ״דמי צילול״ ואז יעברו מספר שנים עד שמשרד התחבורה יאשר את היבוא רק לאחר התחייבות שהצוללת תטופל במוסכי היבואן בלבד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קודם היה נראה, לכאורה, לפי מקורות זרים ובלי קשר לעובדה שאין לנו פורמלית נשק גרעיני, שפיטורי יעלון היו גחמתיים.

עכשיו אפשר להבין שהיה מדובר במהלך אסטרטגי, שפינה שר ביטחון ורמטכל לשעבר מכסאו, כדי לאפשר לרוה''מ לאשר עסקה בטחונית, בניגוד לדעת משרד הביטחון והצבא.

זה מרגיע.

לנוכח העובדה שכמה כותבים כבר כתבו שטויות בלי קשר לעובדות בשרשור (שהצוללות גרעיניות, שאי אפשר לשגר מהן נשק גרעיני ועוד) , יכול להיות שגם מה שאני כתבתי מנותק מהעובדות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לנהוג בכלי תחבורה כל-כך יקר ואי אפשר לנהוג עם יד מחוץ לחלון? אי אפשר לאסוף 'בנות' (לא אישה. זה לאושריקו. ) בדרך לפאב? אי אפשר לפתוח את הבגאז' ולפתוח בר נייד? תעשו לי טובה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ואז לך תמצא עמיל מכס שיהיה מוכן להתעסק עם הבירוקרטיה של לשחרר צוללת במכס....

;)

לקוח שלי עמיל מכס ובדיוק עבר לגרמניה. מקרי? I don't think so :idea:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לנהוג בכלי תחבורה כל-כך יקר ואי אפשר לנהוג עם יד מחוץ לחלון? אי אפשר לאסוף 'בנות' (לא אישה. זה לאושריקו. ) בדרך לפאב? אי אפשר לפתוח את הבגאז' ולפתוח בר נייד? תעשו לי טובה.

כנראה לא הבנת את הפואנטה. :-):-)

הצוללת עצמה - ממש לא יקרה.

הבעיה היא שכל התוספות מסביב (סאן רוף, חלון נפתח כדי להוציא יד וכו') - זה מה שמקפיץ את המחיר במאות ואלפי אחוזים !!

פורסם

לנוכח העובדה שכמה כותבים כבר כתבו שטויות בלי קשר לעובדות בשרשור (שהצוללות גרעיניות, שאי אפשר לשגר מהן נשק גרעיני ועוד) , יכול להיות שגם מה שאני כתבתי מנותק מהעובדות.

לצוללות יש לא מעט יעודים.

אחת מהן היא להיות "המכה השנייה" - ממליץ לקרוא על הטיל פופאי טורבו.

המטרה העיקרית בימים אלו, היא שהצוללות מסוגלות להגיע מתחת לאף באזורים מסוימים, מבלי להתגלות.

כמובן שכאשר הן מגיעות לאזורים הללו, הן "מוניות" לכל מיני "נוסעים".

הבוקר בן כספית פרסם טור מעניין בנוגע לצוללות. ככל הנראה, עוד פרשה תוצרת קן הקוקיה ברחוב בלפור.

http://www.maariv.co.il/news/military/Article-563727

פורסם

6 מיליארד שקל שהיו יכולים ללכת למקומות טובים יותר.

(אני עובד בממשלה, בתחום אחר ואני רואה את הבזבוז וממש בא לי לזעוק לשמים ולבכות).

עצוב.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

Guya,

בלי שהתכוונת פתרת את אחת החידות שהפורום מנסה לפתור ללא הצלחה:

מה גרם לאדם אחד לקום בבוקר ולחשוב לעצמו "דמוי סאנרוף! זה מה שאני הולך ליצר, זה המוצר היחיד שאף אחד עדיין לא מייצר ובטוח יש לזה דרישה. Fuck me, I'm gonna be rich!".

צוללות.

אי אפשר לפתוח חלון שמש בעומק 100 מ', גם אין בכלל שמש בעומק 100 מ'.

מתקינים דמוי סאנרוף, ליד הג'יירוסקופ מתקינים דמוי מתג לתפעול הדמוי חלון, לוחצים על המתג ומדמיינים שהחלון נפתח ועכשיו הצוללת כבר לא כזו קלסטרופובית....

קיצר אושריקו,

תחליף את הטויוטה בצוללת והכל יראה יותר הגיוני....

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מי שיבדוק לעומק ( תרתי משמע ) ימצא שהסכום שווה ערך למספר הנספים בשואה כפול 1000 ש"ח.

חבר טוב שלי מחזיק במשרה בכירה במפעל הטקסטיל בדימונה

לשאלה מה אתם עושים שם תשובתו פשוטה

ניו יורק טיימס מפרסם שיש לישראל 400 פצצות, יש רק 350, מייצרים עוד 50 כדי לא לפגוע באמינות העיתון המכובד

וושינגטון פוסט מפרסם שיש לישראל 300 פצצות מיד מפרקים 100 פצצות

וכך הלאה והלאה.

האם מי שהיום רמטכ"ל ושר ביטחון מועלים בתפקידם או ששר הביטחון דאז והרמטכ"ל דאז מעלו בתפקידם.

שאלה שלי אין תשובה עליה כמובן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ניו יורק טיימס מפרסם שיש לישראל 400 פצצות, יש רק 350, מייצרים עוד 50 כדי לא לפגוע באמינות העיתון המכובד

וושינגטון פוסט מפרסם שיש לישראל 300 פצצות מיד מפרקים 100 פצצות.

מעולה, אהבתי :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...