Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתם את שקורה במערכת התגובות של הידיעה? גם דני לוי, מראשי מגישי הבג"צ בנושא, משתתף שם בפינג פונג הודעות מעניין.

http://www.bullshitdotcom.com/archive/jan-05/news/fg10381-motor-sport-approved-in-first-call-opinion.php

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
ראיתם את שקורה במערכת התגובות של הידיעה? גם דני לוי, מראשי מגישי הבג"צ בנושא, משתתף שם בפינג פונג הודעות מעניין.

http://www.bullshitdotcom.com/archive/jan-05/news/fg10381-motor-sport-approved-in-first-call-opinion.php

דני לוי...הוא משלנו או משלהם?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

Seems like Dani Levi is busy putting smoke in the readers eyes, it's fucking retarded, and most chances that people might even believe his bullshit.... saying that he wants track days - oh yeah? why isn't it showing on the FUCKIN LAW ITSELF?? WHO WROTE IT?? MY GRANDMA?? NO, my grandma didn't write it, a bunch of people with their own benefit in their eyes and zero relation for the development of real motorsports in israel

!YUCK

פורסם
לכל הדואגים: הנושא בטיפול - אם תקווה לסוף טוב.

אנא, בבקשה, סבלנות.

שלמה, בבקשה ממך אשמח אם תאיר את עיני לגבי זהותו של דני לוי ותפקידו בכח (מנסחי החוק הכוונה)?

פורסם

אני מבקש סליחה מראש - ומבטיח להתייחס לנושא ימי מסלול והספורט המוטורי (בקרוב, אי" ה), אבל לעת הזאת, אני מנוע מהתייחס לנושא בכל צורה שהיא.

לענייות דעתי, העיסוק בנושא באופן פומבי כרגע אינו מועיל, בלשון המעטה.

פורסם
לענייות דעתי, העיסוק בנושא באופן פומבי כרגע אינו מועיל, בלשון המעטה.

.I see the logic behind it, the first version of the law is so good that everyone needs to shut up now and let the pros do their job

.It takes some nerve to write that

.Moti

פורסם
תקרא כאן.

וכן, יש אומץ.

?Okay, so I read, this only strengthen my point, what are you trying to say

The law in it's current version is nothing short of terrible, instead of making a law that will develop motorsports I see a law that makes sure that unless you have a lot of money you do not have any access to motorsports.... instead of making motorsports accessible the law makers are killing it

יש ריח חזק של חאפריות מגעילה באויר

.Moti

פורסם

שלמה כהן הוא דמות מוכרת היטב בפורום הזה ובאחרים, ובלי להכיר אותך אני מנחש שהוא עשה יותר ממך וממני יחד לטובת האופנוענות בישראל. הוא ל-א היה מעורב בניסוח החוק הזה - הוא כ-ן מנסה, במסגרת רשמית, לשנותו. אז תרגע.

הבעיה בחוק הזה היא שהוא חוק ממשלתי. זה אומר שכל פקיד שחושב שיש לו נגיעה בענין אכן נגע בו, ודאג לכסת"ח את עצמו - במקרים רבים באמת ללא כל הבנה בחומר. הפתרון? לצעוק, ולהקים רעש, כדי שיוכנסו בחוק שינויים לפני ההגשה לקראיה שניה. מבחינה זו, מה שאתה עושה זה בסדר גמור. רק תפסיק לתקוף את האנשים הלא-נכונים. דני לוי הוא נהג מירוצים והוא אחד מהאנשים שבכלל גרמו לכך שכל העסק יגיע לטיפול הממשלה, וגם בכך הוא עשה יותר ממני וממך. זה שהטיפול רחוק ממושלם - ללא ספק. אבל אין לך מה לבוא אליו בטענות. הוא הגיש את הבג"צ בזמנו כדי לדאוג לאינטרסים של עצמו, וזה לגיטימי לחלוטין. הוא לא מתיימר להיות שליח הציבור.

אני מאד מקווה שבסופו של דבר, החוק אכן ישונה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

Tal, my rant is not against Shlomo, it is again whoever is involved writing up that law, I have no idea who's Shlomo which is why I asked him if there is any chance he'll identify himself, it's nothing personal and I'm sorry to see that you might have taken it this way because this is not who I'm aiming my words to

Shlomo, from his reasons that are unknown to me chose not to identify and might have put himself in a situation where the unsuspecting reader, just like the author of this message, would not know to which side of the law making progress Shlomo belongs

.Sorry for my lack of ability to guess that

I might have not done much for the development of motorcycles culture in israel and motorsports but I know what I'm reading when I read the entire suggested law

Also, since I have quite a bit of personal hands-on experience with the subject, I think that I am more than allowed to display my opinion, one might want to ignore it, another one might find that it's quite helpful to have someone with some good amount of experience to ask for advice, each to himself and people are free to choose how they wish to treat that

- To further clarify my statement from my previous post

"יש ריח חזק של חאפריות מגעילה באויר"

I refered to the entire situation and description of the law.... your post doesn't really claim anything much differently, as you said yourself, the law makers don't necessarily know anything about motorsports

?How would YOU call that

.If any further clarifications required please let me know

.Moti

פורסם

מה שאתה עושה זה בסדר גמור.

אנחנו מסכימים לחלוטין לגבי החוק, ולגבי כך שאסור להשאיר אותו במתכונתו הנוכחית - כפי שתוכל (אולי, לא יודע אם מגיע אליך) לקרוא בגליון הבא של 'אוטו'.

אני לא בטוח שאני מסכים עם המונח "חאפריות" - זהו טיפול משלתי רגיל, לצערי. לטעמי, שורש הרע הוא בכלל בעצם הצורך בחוק; אבל אם כבר חוק - הוא חייב להשתנות.

ולגבי ההזדהות - פורומי אופנועים, ובמיוחד הפורום הזה, הם משהו אינטימי. אני לא מצפה מכל אחד להציג את עצמו כל הזמן, בדיוק כמו שאני לא מסביר מי אני בכל שרשור מחדש למרות שאין לי מושג אם אתה (או כל אחד אחר, לצורך הענין) יודע מי אני. אני פשוט רגיש לגבי שלמה כהן כי הוא אחד ממתי-מעט שאשכרה עושים, ולא רק מדברים - הרבה פעמים בשקט ומאחורי הקלעים, ללא לאות, טוחן קילומטרים מהצפון לירושלים, מוציא כסף מכיסו וכן הלאה וכן הלאה - ועדיין סופג לעתים קרובות תקיפות מכוערות (לא בפורום הזה, אגב).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הטענה שנשמעה היא שאופן שימוש זה בכלי הרכב (=ימי מסלול, רכיבה במסלול), גורם למאמצים מכאניים על הרכב והמכלולים המעמידים בספק את בטיחותו בכביש הציבורי, אם ישוב לנוע בו.

מסיבה זו - ככל הנראה - נקבע כי "כלי תחרותי" לא ישוב לעולם להיות "כלי רכב" (המורשה לנוע על הכביש).

וזה בדיוק מה שדרוש כדי לאפשר ימי מסלול: לאפשר לכלי רכב להפוך לכלים תחרותיים - ולשוב ולהיות כלי רכב בתום האירוע.

ולמיטב הבנתי, הנושא בטיפול, ומסיבות שלא ניתן לפרט אותן כאן, עדיף כרגע להמתין ולא לעשות רעש (אני יודע איך זה נשמע - אבל באמת שיש סיבות...)

• תוכן חדש...