Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא ניתקלתי מעולם בבעית גיר שנוצרה בגלל החלפה חלקית ולא משנה באיזה רכב ובאיזה קילומטראז. כמובן שהשמן גיר צריך להיות איכותי ולעמוד בתקן.

פורסם

אם קיימות הנחיות להחלפה כל כמה זמן ולא בוצעו אז במוקדם או במאוחר היית חווה את התופעות הנל משמן גיר בלוי ושרוף.

פילטר שמן גיר הוחלף או שלא קיים?

פורסם

כנראה והינך צודק ידידי.

לא קיים פילטר שניתן להח' מבלי לפרק את הגיר לצערי.

אנסה לבצע עוד החלפה חלקית ואראה אם המצב משתפר לטובה.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

עדכון: הגיעו החלפים (פילטר שמן גיר, אטם שעם חדש, שמן גיר MERCON V של מוטורקראפט) וגם סט כלים דנדש שהספקתי להחלי איתו אטם מכסה שסתומים.

מחר או בשישי (מתי שאשתי לא תצטרך את האוטו כל רגע) נעבוד על העסק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• ספונסר פורום
פורסם
אני אישית לא ניתקלתי מעולם בבעית גיר שנוצרה בגלל החלפה חלקית ולא משנה באיזה רכב ובאיזה קילומטראז. כמובן שהשמן גיר צריך להיות איכותי ולעמוד בתקן.

אז..

רוב גולשי הפורום לא ראו, וכל בעלי המקצוע נתקלו בתקלות בגיר שהחלו לאחר החלפת שמן גיר אדום, זה לא משהו חדש.

הבעיה היא שאתה ממליץ בסמכותיות לעשות משהו שעלול לגרום נזק גדול לאחד הקוראים שיקרא את השירשור הזה בעתיד ויפעל על פי עצתך השגויה.

נניח שיש אדם, שמעולם לא שמע על כוח המשיכה, לא נתקל בזה פשוט, והאיש הזה ממליץ לאחרים לקפוץ מהגג, מה אתה אומר, ישברו להם העצמות או לא?

אורן

פורסם

אתה מדבר מנסיונך ואני מנסיוני. פותח השירשור יעשה כטוב בעיניו ואני רק יכול לומר לך שהוא כבר ביצע את החלפת השמן והפילטר גיר והוא בקשר עיקבי איתי ויומיומי טלפונית בכל הנוגע לריכבו. כל חברי הכנופייה ביצעו כבר מאות של החלפות שמן גיר בלא מעט רכבים והחלפה חלקית לא גרמה לנזק מעולם ולא משנה כמה השמן היה שחור ושרוף. כך אני ממליץ לכל בעלי התיבות האוטומטיות ואמשיך להמליץ. הסמכותיות שלי נובעת מניסיון ומעובדות שאותם אני חווה ורואה במהלך שנות ההתעסקות שלי בתחום.

פורסם

שבוע טוב!

אז ככה. כמו שמאור אמר, בוצעה ההחלפה. אני אעלה בהמשך את כל התהליך יחד עם כמה תמונות שצילמתי (יום שישי, לא צילמתי את כל התהליך). אבל אני חייב לציין שכרגע המצב נראה שהשתפר.

​מאור, תודה ע-נ-ק-י-ת!!!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אצלי בסונטה החלו השהיות בגיר לאחר הח' חלקית של נוזל מקורי. 120,000 ק"מ.

בד"כ ביונדאי ההחלפה היא כל 3-4 שנים ו כ 60.000 ק"מ.

והקפדה על נוזל ממסרה מתאים בתקן יונדאי - לא כל נוזל מתאים.

לגבי הסוזוקי -

בד"כ, החברות הממליצות על החלפה ראשונה אחרי כ 7-10 שנים ו 160.000 ק"מ.

רושמות אח"כ וממליצות על החלפות רגילות, כל כ 60.000 ק"מ.

וגם רושמות הגבלות.

לאיזורי אקלים מסוימים -

עומסים שונים - גרירה , רכבי תחבורה ציבורית וכו'

רשום בקטן - פנה לדילר (היבואן) והמלצה פנימית ל 60-80.000 ק"מ.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אעדכן גם אני.

בוצעה הח' חלקית נוספת של שמן הגיר.

הפעם קניתי ולוולין מקס לייף ATF , אחרי שבפורומים בחו"ל המליצו על הנוזל הנ"ל.

הוא אכן תואם אס.פי 3 המקורי.

הוסף גם תוסף BG לגיר, הח' ההילוכים השתפרו אך עדיין לא חלקות לגמרי.

אמשיעך לעדכן.

בברכה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

• תוכן חדש...