Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מייבש כביסה פתח עליון של קריסטל שמשרת אותי נאמנה כבר 13 שנה בערך.

היום התחיל לעשות בעיות, נראה לי שהגיע הזמן לקנות חדש. אבל כשאני מנסה למצוא מה יש בשוק - מסתבר שאין כמעט !

היחיד שמצאתי זה אחד של קריסטל מאד דומה לשלי. בזאפ אין בכלל. מה נסגר ??

http://www.hashmalsh.co.il/pl_product~629~5~23.htm

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בזמנו חיפשתי כזה, ומצאתי רק דגם של קריסטל בלי קונדנסר במחיר כמעט 3 אש"ח.

העדפתי לקנות מכונה עם פתח עליון ומייבש עם פתח צד וקונדנסר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מייבשים עם פתח עליון היו תמיד נדירים.

כברל מעלה מ-20 שנה אני משתמש בשילוב של מכונת כביסה עם פתח עליון ומייבש עם פתח קדמי. מצריך קצת התעמלות לגב. מה לעשות.

לגבי קריסטל - כין שמדובר במותג מדבקה בדוק היטב מה אתה קונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא צריך קונדנסר, יש לי חלון ליד המייבש. המכונה שלי היא פתח עליון גם וזה מאד נוח להעביר מפתח לפתח עליון.

גם לא בטוח שיש לי מקום מבחינת רוחב למייבש עם פתח חזיתי. יש לי 64 ס"מ בין המכונה לקיר, ומייבש פתח חזיתי הוא ברוחב 60. לא ברור לי אם צריך עוד מקום לצינור מהצד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

צינור הפליטה של המייבש מתחבר מאחור, בחלק התחתון של המיבש. מצריך הרחקת המיבש מהקיר בכ-15 ס"מ כדי למנוע קינקים.

יש מיבשים עם אפשרות לחיבור גם בצדדים, על מנת להקמיש את אפשרויות ההצבה.

בדירה הקודמת עשיתי את השטות של שימוש במיבש ללא צינור פליטה, אלא בהסתמכות על החלון. Never again.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שחייב צינור, אחרת כל החדר מתמלא בסיבים.

נשמע שאין הרבה ברירה וזה או ללכת על הקריסטל הזאת שוב או להתמודד עם פתח קדמי (אם הצינור יוצא מהצד האחורי אז זה ייכנס בלי בעיה).

לא מבין איך אין לזה דרישה, כל מי שיש לו מכונה עם פתח עליון (וכאלה יש די הרבה) - עדיף לו מייבש עם פתח עליון גם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני מעריך שהביקוש למכונות כביסה ויבוש עם פתח עליון נמוך יחסית לאלו עם הפתח הקידמי מהסיבה שאי אפשר להניח את המיבש על המכונה ובכך לחסוך מקום.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
ברור שחייב צינור, אחרת כל החדר מתמלא בסיבים.

נשמע שאין הרבה ברירה וזה או ללכת על הקריסטל הזאת שוב או להתמודד עם פתח קדמי (אם הצינור יוצא מהצד האחורי אז זה ייכנס בלי בעיה).

לא מבין איך אין לזה דרישה, כל מי שיש לו מכונה עם פתח עליון (וכאלה יש די הרבה) - עדיף לו מייבש עם פתח עליון גם.

הסיבים אינם מהוים בעיה - הם נלכדים במסנן. הבעיה היא לחות ועובש, גם כאשר משמתשים במייבש כאשר החלון פתוח לרווחה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון שלי: המייבש פתח עליון בן ה 15 של קריסטל התחיל לזייף. לאור גילו המתקדם התחלתי לחפש מחליף. קריסטל כבר אין, יש מותר אחד שנראה כמו מותג מדבקה שמחירו בשמים.

חיפוש באמזון אירופה מצא גם רק את הדגם הזה תחת שמות שונים.

בסוף הוזמן טכנאי שתיקן את התקלה (לא היה צריך חלקים למזלי) והמחיר שפוי.

מסקנה: מי שיש לו מייבש פתח עליון ולא וכול להסתדר עפ פתח צדדי, שישמור עליו היטב. בעלי היכולות הטכניות יוכלו לתקן את רוס התקלות בעצמם כי זה באמת מכשיר החשמל הכי פשוט (אלה ללא אלקטרוניקה או מעבה).

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...