Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מכות בהעברת הילוכים, זה נשמע כמו בעיית גיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תבדוק מפלס שמן גיר זה דבר פשוט וסופר חשוב אם חסר חצי ליטר או יש יותר מידיי זה ימרר לך תחיים וישגע לך את כל הרכב. תבדוק

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מפלס שמן הגיר במצב מצויין והכל נבדק, אני ואסף מהכנופייה שלקח אותי כבן טיפוחים , אז תהיו רגועים.:-D

אני חושב שזה לא הכיוון , אני אדע סופית רק אחרי התושבות (יש גם רעש בבלימה של משהו שזז) והכנסה חריגה מR-D וכו'.

סובארו, אתה צודק שהכל מחורבש אבל זה לא אומר שאני לא יכול לבקש כאן עזרה\לטפל בדברים קטנים עד שאמכור אותה מתישהו.

פורסם

מציע לך לעשות סיכום עלויות אחזקה של הרכב ולראות באמת אם אתה עובד בשביל הרכב או הרכב עובד בשבילך,כי ברגע שאתה עובד בשביל הרכב זה זמן לצבוע אותו בכחול מצוק ולזרוק מצוק גובהה לתוך הים.

יכול שהגיע הזמן להיכנע לבינוניות ולעבור ליונדאי גטס או אקסנט.

פורסם

מארק, לא יהיה שום סיכום בגלל שאני הרסתי את האוטו לכן שום סיכום לא יהיה ריאלי, אולי עד לפני שנתיים כן.

בד"כ כשמוכרים רכב רוצים לקנות משהו במקום, כרגע זה לא ריאלי.

פורסם

קח הלוואה ותקנה קורולה חדשה יותר (אולי אפילו 11-12, מהסוג שאתה רוצה). עדיף מלהוציא את אותם סכומים על תיקון תקלות ברכב ישן ועייף, ועדיין לנסוע ברכב ישן ועייף.

אם לא, אז לנסר, אפשר למצוא קלאסיק מודל 2007-9 לא שחוטה בעד 20 אש"ח.

לא צריך להיקשר סנטימנטלית לאוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מארק, לא יהיה שום סיכום בגלל שאני הרסתי את האוטו לכן שום סיכום לא יהיה ריאלי, אולי עד לפני שנתיים כן.

בד"כ כשמוכרים רכב רוצים לקנות משהו במקום, כרגע זה לא ריאלי.

גם בעלי רנו או פיאט, בסיכומים השנתיים שלהם, טורחים לציין "התקלה הזו זה בעצם אני, כי..." העיקר לא לפגום בכהוא זה באמינות הרכב, ולפקפק בהחלטה שלהם.

עזוב אותך משטויות, הרכב הזדקן, הבלאי גובר [אולי הנהיגה שלך תורמת], הגיע הזמן להחליף.

גילוי נאות: אני ממש לא מאסכולת ה"תחליף רכב כל שנתיים וחצי כי יש בלאי ותבלה במוסכים ובלה בלה בלה". תעיד על כך העובדה שהמכונית שלי סגרה בשבוע שעבר 300,000 ק"מ על השעון.

אבל הכלל בהחזקת רכב [מבחינתי] הוא ש"אין כלל". מכניס אותך בתדירות גבוהה למוסך? עולה יותר מדי כסף? זה הזמן להשתדרג [בהנחה והיכולת קיימת, כמובן].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם היית עוקב אחרי השרשורים שלי מלפני כשנתיים היית מבין שאני לא אומר את זה כדי להצדתק. מה שהתקלקל, התקלקל , מה שקלקלתי גרם לקלקול של המון חלקים אחרים, עד היום אני סובל מרעשים ודברים מוזרים שלא קרו לפני כל ההתעסקויות ברכב.

אפילו החברים המכונאים שלי לא מצליחים לסדר לצערי אז כל מה שנותר זה לטפל איפה שאפשר ובזול בעזרת אסף מהכנופייה גם.

זה מתסכל מאוד, בא לך להראות למערכת מי הבוס עד שזה יסודר.:-P

פורסם

גם אני אושריקו הייתי פאן-בויי של סוזוקי והגנתי על הבלנו ואמינותה עד הרגע האחרון שמכרתי אותה למרות שבשנתיים שרפתי עלייה קרוב ל6 אלף בש"ח בטיפולים ובלאי.

אני גם לא מרוויח הון תועופות אבל ברגע שראיתי שאני יכול לנהוג על משהו חדש(במקרה הזה קטנוע) מכרתי אותה לראשון שלקח(שעד עכשיו משבח אותה לטובה).

אחריי התאונה עם הקטנוע הייתה לי האפשרות לכסות את הלוואה ולתקן את הקטנוע או למכור אותו ולקנות בהלוואה חדש קטנוע חדש.

בחרתי דווקא למכור ולעבור לרכב מכיוון שהרגל צריכה להחלים וגם אין לי שום רגשות כלפי כלי התחבורה שמביא אותי לעבודה חוץ שהוא היהי אמין ובגלל זה בחרתי ברכב הנ"ל ולא בבלאנו למרות שהיא חסכונית ואמינה(אם מוצאים רכב שמור) וזולה הרבה יותר מהלוואה שאני משלם על הפיאט כרגע.

אני תמיד אמליץ לאנשים על באלנו אבל אני תמיד אדגיש שרכב ישן תמיד יעלה יותר מרכב חדש/משומש משנתון גבוהה.

רק נקודה למחשבה לפעם הבאה שתחשוב לתקן עוד משהו ברכב שלך.

• תוכן חדש...