Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... לא יודע אם זה קשור אך לפני כמה שבועות החלפתי שמן גיר.

לפני כמה ימים אני מתחיל להרגיש שהרכב ממש קופץ לי בסביבות המהירויות הנמוכות , 0-40-60.

הילוכים עוברים בזמן, אבל האוטו ממש קופץ ורוקד ולא יודע אם אני מדמיין אבל אני לפעמים גם מרגיש מכות פיזיות בגב.

אני עומד להחליף תושבות מנוע אחורית וקדמית בתקווה שזו הבעיה.

פורסם

אושריקו, אני יודע שזה לא נעים, אבל יש זמן שהמכונית מאותת לך "הגיע הזמן להחליף אותי".

אני יודע, טויוטה, אמינה, אפס תקלות בלה בלה [אני איתך באותה דעה, האמן לי], אבל בשורה התחתונה השנים עושות את שלהם והבלאי גובר.

יאלה, תיפרדו לשלום ותתחדש בצעירה יותר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לא נראה לי שזה קשור לגיר , סתם ציינתי.

מי שרוצה חווית ריקודים מוזמן לנסוע איתי:lol:

רוצה לראות אותך רוקד...אפשר? ;)

מה מצב המשולשים? האם זה קורה תוך שאתה על הגז או בעזיבת הגז?

פורסם

אני לא חושב שזה קשור בכלל לתושבות מנוע.

תיגש למכון פרונטים כגון "חושי" , תקבל אבחנה מדוייקת ועלויות, עדיף מלהתחיל ולהוריד שטרות בכל מיני מקומות כבר חירבשת את כל האוטו עם החלפות שלא במקום.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רכב רועד בגלל תושבות מנוע בהילוך סרק, לא בזמן נסיעה.

תושבות מנוע יכולות להרעיש בזמן נסיעה אבל רעידות שנובעות מתושבות מנוע זה בהילוך סרק כאשר הרכב עומד.

ציינת שזו תופעה שהתחילה לאחר החלפת שמן גיר ובמהירויות שבין 40 ל 60 - האם זה קורה כאשר הרכב עובר להילוך שלישי?

מעבר ההילוך בזמן כפי שציינת אבל האם הרעידה מתרחשת בזמן החלפת ההילוך?

האם יש רעש מתיבת ההילוכים או שהרעש מגיע ממנגנון אחר ברכב שיותר קשור לגלגלים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי תושבת גיר שווה בדיקה - הכל מתחבר לזה שהתופעה התחילה אחרי שהחלפת שמן גיר ובמהירויות מסויימות

אם אין לרכב בעיה לעבור על באמפים והבולמים לא ננעלים (בדיקה פשוטה גם - תלחץ על פינות הרכב מבחוץ ותראה אם הוא חוזר לגובה המקורי שלו לאט או מהר - חוזר לאט, בולמים עייפים, עם הרכב מלחתכילה נמוך ובקושי יורד בגובה אז גם יכול להיות שהם גמורים או נעולים ועולים או עולים ממש לאט) ואם הרכב פונה בלי בעיות מורגשות, בלי לרכון - כנראה שזה גם לא המשולשים.

בכל מקרה זה לא משהו שהייתי גורר או סוחב - תיגש למוסך טוב לבדוק את הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השמן גיר שהשתמשתי בו הוא וולווליין מאקס לייף האדום והיקר. תומך בדקסרון 3 שזה מה שצריך. יכול להיות שזה טעות? לאנוס האוטו רוכן - כולה קורולה ישנה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...