Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצה מבעלי ניסיון בתחום.

אני חדש בנושא חדרי כושר וכו.

צריך אוזניות אלחוטיות BLUETOOT סבירות (עדיף סאונד סבבה. ל3 שעות. מסאונד חרא ל6 שעות)

שיתאימו לריצה על הליכון. משקולות וכו.

במידה ויש כאלו גם לשחיה (או דגם אחר ) בנוסף זה גם אופציה.

התקציב

עד 15 דולר באליקספרס / איביי וכו.

אין לי בעיה לחכות ל11-11 ליום הרווק הסיני

בברכת אחרי החגים. התחלנו דיאטה

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא מכיר כאלה זולות BT,אבל אפשר למצוא אוזניות עם חוטים טובות במחיר הזה.

בכל מקרה BT יש את Meizu EP51.המון אנשים מרוצים מהן.מחירן כיום כ30-32 דולר.

אני מחכה ל11/11 בכדי לרכוש אותן.

​http://www.gearbest.com/bluetooth-headphones/pp_392339.html

פורסם

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

Bluedio Q5. באיביי בסביבות 14 דולר.

יש לי אותן בערך שנה. נשמעות סבבה, במיוחד כשאתה עסוק בלא למות תוך כדי ריצה. זמן סוללה של בערך 4 שעות.

מאוד נוחות, במיוחד כי כל החומרה נמצאת באזניה הימנית ולא על הכבל כמו באזניות אחרות בסגנון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
הBLUEDIO Q5 נשמעות זוועה,גדולות וחסרות פרופורציה על האוזן.

זרקתי אותן.

תלוי למה אתה משווה אותן. כאזניות בלוטות' בתקציב נמוך-עד-לא-קיים, זה הכי טוב שאפשר להשיג.

הן גדולות בדיוק בגלל מה שציינתי - כל החומרה נמצאת באזניות עצמן ולא על גבי הכבל. מנסיוני מדובר ביתרון משמעותי.

לא מחפש פרופורציות באזניות שמיועדות אך ורק לריצה. כל עוד הן עובדות, מחזיקות מעמד ולא נופלות מהאוזן - מבחינתי הן שוות כל אחד מ50 השקלים שהן עלו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

שנה שעברה ב 11.11 קניתי את הדגם הזה (N2) המצורף של בלודיו, ואני מאוד מרוצה מהן.

איכות השמע עצמה סבירה +, (קצת נשמע כמו באקווריום), אבל יחסית למחיר זה אחלה.

עובדות פיקס מבחינת זמן סוללה, לא מדדתי אף פעם כמה זמן בפועל הן עובדות אבל זה לא מפריע לי - אני מטעינה פעם בשבוע/ שבוע וחצי ומתאמנת 3 פעמים בשבוע לשעה + הולכת איתן לעבודה- רבע שעה כל כיוון.

כנראה שהשנה אקנה עוד כמה כאלה.

בנוסף קניתי גם את ה Q5 אכן מגושמות, לא נוחות ואיכות השמע פחות טובה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ה N2 יושבות טוב בתוך האוזן ולא נופלות בזמן פעילות ספורטיבית? כי אין להן תפס שמחזיק אותן על האוזן.

גם איך אתם קונים בעלי אקספרס? אין להם פייפל, קצת מפחיד לשים שם כרטיס אשראי, אני בעיקרון מנסה להימנע מלרכוש דברים מאתרים שלא עובדים עם פייפל, במיוחד אתרים זרים.

פורסם

הבלודיו Q5 נשמעות פשוט זעווה לדעתי, לקחתי מחבר לנסות - לא אהבתי בכלל, לאחר קצת קריאה הזמנתי לפני חצי שנה את ה qcy qy19, בשביל 20 דולר עושות את העבודה, נשמעות לא רע בכלל, מחזיקות 5-6 שעות, להבא נבדוק את האוזניות שאייל המליץ עליהם, במחירים כאלה אני מוכן לנסות כל שנה משהו אחר.

פורסם

אייל , הT1000 לא עדיפות על ה800 או שציינת אותן רק מפאת תקציב?

אני גם בכיוון לקנות משהו בכיוון, בנתיים סימנתי את המייזו EP 51.

פורסם

^^ יש לחבר את ה EP51, היה מבצע בגירבסט לפני 3 חודשים - 25 דולר, הוא מבסוט עליהם מאוד לאחר שימוש בחדר כושר\ריצה וזה בחור שהיה לו ג'ברה ספורט וג'ייבירד X2.

פורסם
אייל , הT1000 לא עדיפות על ה800 או שציינת אותן רק מפאת תקציב?

אני גם בכיוון לקנות משהו בכיוון, בנתיים סימנתי את המייזו EP 51.

לחלוטין ידידי ,לא רציתי לפרוץ את מסגרת התקציב של פות"ש.

• תוכן חדש...