Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתכוון לשים את האיביזה שלי במוסך רון.

גם ככה יש רק שנתיים אחריות... הרי 80% שאם יהיו בעיות הן כנראה יצוצו אחרי שנתיים.

מוסך רון הוא מוסך מורשה. אמנם לא מוסך יבואן - אבל מורשה ומקצועי כמו שאתה יכול לקרוא פה מחוות דעת בפורום.

יהיו לך בעיות בשנתיים? נהדר - תוכל עדיין לטפל בהן במסגרת האחריות.

אני מאמין שבעיות שצצות מאוחר נובעות בעיקר מטיפול לקוי, זלזול וחיפזון, שימוש בחומרים זולים ואי הקפדה על בדיקה מקיפה.

יכול להיות שבמוסך מורשה לא יעשו בדיקה כמו שצריך על הרכב בין הטיפולים ופתאום הלכו קלאצ'ים או הלך מוח גיר כי לא שמו לב בזמן ואז כבר אין לך אחריות גם ככה...

אז לפחות בזמן שכן יש לך אחריות, תדאג שמתייחסים לרכב שלך כמו שאתה רוצה שיתייחסו אליו (זו לפחות הגישה שלי)

+1

גם אני מטפל אצל רון וגם אני עדיין באחריות.

רון מטפל בצורה מקצועית ואתה רואה את כל מה שעושים ולא לא דרך זכוכית.

ממליץ בחום לטפל אצל רון.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

מוסך רון זה בת"א וזו לא אופציה מבחינתי.... בכל מקרה אף אחד פה לא ענה לי לגבי השמן,האם לדרוש שמן מסויים? האם י מוסכמה גורפת מה השמן המומלץ מהיצרן לרכב הנ"ל?

פורסם

אין עם זה שום בעיה...שמן מעולה, בשביל הראש השקט שלי ובשביל עוד 30-40 ש"ח בשנה...אני מעדיף לשים את ה EDGE ברכבים גרמניים.

במאזדה ופיאט אני דווקא כן שם את ה Magnatec

פורסם

מה הקשר בין ראש שקט לבין מילוי Edge? ואיך זה קשור שזה רכב גרמני?

ההבדל בין שני השמנים הוא שה-Edge מעולה למנועים הם ביצועים גבוהים שעובדים בסל״ד גבוה

ה-Magnatec מעולה בשמירה על המנוע בנסיעה בתוך העיר הכוללת הנעות מרובות וקרות, עצירות ותחילת נסיעה שוב (השמן ״נדבק״ כמו מגנט לדפנות ולא יורד מהר למטה)

האיביזה (אלא אם כן היא קופרה) ממש לא נחשבת לרכב עם ביצועים גבוהים (הכוונה לרכבי ספורט)

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

תודה על התשובות חברים אבדוק את סוג השמן ששמים פה....

אגב עדכון קצר, לחלפים מקוריים הם לוקחים על הטיפול קצת פחות מ850 ש"ח ולטענתם זה מחיר בכל מוסכי וולקסווגן לדגמים הנ"ל.

ניסיתי להוריד אותם במחיר אך זה לא הלך.

מה דעתכם בנושא? זה לא נשמע מוגזם? למישהו יש נסיון עם טיפול דומה ברכב כמו שלי?? להזכירכם מדובר באיביזה דגם חדש tsi 1.0

פורסם

זה מוגזם אך זה המחיר במוסך מורשה יבואן, סתם כדי לסבר לך את האוזן

מחיר של שמן CASTROL EDGE\Magnatec שמגיע במיכל של 5 ליטר לא אמור לעבור את ה 170 ש"ח.

פילטר שמן מקורי עולה בסביבות ה 100-120 ש"ח ואם תקנה של MANN הוא יעלה בסביבות ה 70 ש"ח.

זמן עבודה לטיפול כזה לא אמור לקחת יותר מ 20 דקות.

פורסם

ROEi1 צודק,

לפותח השרשור אל תצפה שהמחירים במוסך יהיו כמו לרכוש את השמן בחנות,

כשאני עוד הייתי מטפל בצ׳מפיון חיפה עם האיביזה שלי אלה בערך היו מחירי הטיפולים, רק שבמחיר הזה דרשתי שישימו לי קסטרול.

ואתה לא צריך לבדוק ״איזה שמן הם שמים״ - הם לא מחליטים - אתה מחליט! רק צריך לדעת מה לדרוש

שתכיר שעל שמן קסטרול שעולה בכל חנויות הרכב בערך 160 שקל לקחו לי פעם במוסך 280 שקל, אחד לאחד אותו שמן.

אני כבר למדתי לטפל בעצמי ברכב עם חבר שהוא מוסכניק

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...