Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע הקרוב אני צריך להכניס את האיביזה(דגם 2016) פעם ראשונה למוסך צ'מפיונס.

מכיוון שיצא לי כבר לקרוא שגם במוסכים מורשים שמים שמנים שונים מהמלצות יצרן ועוד דברים כאלו ואחרים רציתי לבקש מכל מביני העניין שבינכם המלצות ודגשים איתם כדאי להגיע ולדרוש מצוות המוסך.

הטיפול ייעשה ככל הנראה במרכז צ'מפיונס בראשון לציון.

שאלה נוספת, במידה וקיים עדכון למולטימדיה/לגיר האם זה משהו שהם מעדכנים או שאני כלקוח צריך לדרוש זאת?

ידוע לכם בנוגע לעדכונים כאלו ואחרים???

• ספונסר פורום
פורסם

גש למוסך פליקס בתל אביב, גם יעשו לך טיפול איכותי, גם מוסך מורשה, וגם תוכל לשאול אותם על עידכונים אם יש.

פורסם

מומלץ להתרחק מצמפיון , יש לסיאט מוסכי מורשיי יבואן בכל עיר.

ובנוסף לבקש הנחה במחיר, מחיר טיפול לא יותר מ450-500ש"ח.

המחירים בצמפיון לא כוללים בזבוז זמן וטרטור הלקוח ולפעמים מקבלים נזק מתנה.

פורסם
מומלץ להתרחק מצמפיון , יש לסיאט מוסכי מורשיי יבואן בכל עיר.

ובנוסף לבקש הנחה במחיר, מחיר טיפול לא יותר מ450-500ש"ח.

המחירים בצמפיון לא כוללים בזבוז זמן וטרטור הלקוח ולפעמים מקבלים נזק מתנה.

+1

לא פעםמעשו לי נזקים בצ'מפיון, שלא נדבר על מחירים שלא קשורים למציאות, לטיפול ראשון בנתניה תשלום 900 ש"ח עבור 4 ליטר שמן פז ומסנן שמן מקורי.

לצורך פרופורציה - שמן של קסטרול אדג' עולה 195 ש"ח ל5 ליטר ומסנן מקורי עולה כ-120 ש"ח. ממליץ לך לטפל במוסך רון, תקבל טיפול מקצועי ומחירים הגיוניים, וזה תופס לאחריות.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
+1

לא פעםמעשו לי נזקים בצ'מפיון, שלא נדבר על מחירים שלא קשורים למציאות, לטיפול ראשון בנתניה תשלום 900 ש"ח עבור 4 ליטר שמן פז ומסנן שמן מקורי.

לצורך פרופורציה - שמן של קסטרול אדג' עולה 195 ש"ח ל5 ליטר ומסנן מקורי עולה כ-120 ש"ח. ממליץ לך לטפל במוסך רון, תקבל טיפול מקצועי ומחירים הגיוניים, וזה תופס לאחריות.

פיתרון יותר פשוט , לאחר 5 שנים עם הלאון רכשתי רכב יצרן אחר אבל עדיין אין לי מושג איך השרות לשימחתי.

פורסם
איזה יצרן?

במוו עד עכשיו כמעט שנה הכל טוב אמינות מופתית נחכה אבל גם נסעתי מעט (8000 ק"מ) נחכה לטיפול נעדכן בהקדם איך הם בדלק.

פורסם (נערך)

אוקיי חברים אז הבנתי שלא ללכת לצ'מפיונס בראשן לציון, יש מוסך מורשה סיאט בבילו סנטר ברחובות, מישהו מכיר??

המוסך נקרא רכב הנגב....

מעבר לכך אשמח לפירוט מה אמור להתבצע בטיפול זה(להזכירכם טיפול ראשון) מה העלות הצפויה, ומה כדאי לשים לב(מבחינת חלפים מקוריים שמן וכו' האם יש סוג מסויים שצריך להתעקש עליו וכו'...).

עדכון: לאחר בדיקה נמסר לי שמחיר הטיפול במוסך רכב הנגב הוא 550 ש"ח.האם המחיר סביר או שכדאי ורצוי להתמקח איתם ?

עריכה אחרונה על ידי warezon
פורסם

אני ממליץ להרגע קצת כאן.

יש גם מוסכים טובים ברשת צ'מפיון, אם אין לכם ניסיון עם כולם אז אל תכלילו.

המחיר שקיבלת בסדר, מדובר בטיפול שמן ופילטר.

אתה יכול לשאל בקבלה באיזה שמן משתמשים וכמובן לשאול לגבי הפילטר למרות שסביר להניח שבמחיר הזה הוא מקורי.

את המוסך עצמו אני לא מכיר.

פורסם

אני עשיתי טיפול ראשון לאיביזה בצ'מפיון, מילאו שמן של פז + מסנן מקורי ולקחו על זה כמעט 900 ש"ח. הפתעתי אותם בסוף עם שובר חינם, מחיר שחיטה ברמה של גניבה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אני מתכוון לשים את האיביזה שלי במוסך רון.

גם ככה יש רק שנתיים אחריות... הרי 80% שאם יהיו בעיות הן כנראה יצוצו אחרי שנתיים.

מוסך רון הוא מוסך מורשה. אמנם לא מוסך יבואן - אבל מורשה ומקצועי כמו שאתה יכול לקרוא פה מחוות דעת בפורום.

יהיו לך בעיות בשנתיים? נהדר - תוכל עדיין לטפל בהן במסגרת האחריות.

אני מאמין שבעיות שצצות מאוחר נובעות בעיקר מטיפול לקוי, זלזול וחיפזון, שימוש בחומרים זולים ואי הקפדה על בדיקה מקיפה.

יכול להיות שבמוסך מורשה לא יעשו בדיקה כמו שצריך על הרכב בין הטיפולים ופתאום הלכו קלאצ'ים או הלך מוח גיר כי לא שמו לב בזמן ואז כבר אין לך אחריות גם ככה...

אז לפחות בזמן שכן יש לך אחריות, תדאג שמתייחסים לרכב שלך כמו שאתה רוצה שיתייחסו אליו (זו לפחות הגישה שלי)

• תוכן חדש...