Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משכנתא+ביטוח+ערבות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משלם המשכנתא מעל גיל 55, לכן יש לו בעיה לבטח אותה (המשכנתא משולמת כבר כמה שנים טובות אך משום מה לא נעשה ביטוח כל התקופה הזאת) ואלה שכן מסכימים לבטח רוצים הון, הבחור שחתום ערבות כבן 40, טוען שבדק והוא יכול לעשות ביטוח לאותה המשכנתא במחיר סמלי של 23 שקלים לחודש, ואמר שבדק בוודאות ובמידה ובעל המשכנתא ילך לעולמו לא עלינו, אז הביטוח שעשה הערב יותר לכסות את מה שנשאר.

לפני שהמתעניין בפרשה יתחיל בטלפונים חופרים לחברות הביטוח, זה משהו הגיוני?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

אני מניח שמדובר בביטוח חיים לבעל המשכנתא.

אני עשיתי ביטוח למשכנאת כאשר הייתי בן 55 ומשהו, אשתי צעירה בשנה. המשכנתא כ-500K, הצעת הביטוח הראשונה היתה כ-500 ש"ח לחודש, אחרי מו"מ קשה ותחרות בין כמה חברות נסגר ב-270 ש"ח בחודש ב"ביטוח ישיר".

אם בעל המשכנתא לא בריא העסק עלול להיות הרבה יותר יקר, עד כדי בלתי אפשרי.

הסיפור של 23 ש"ח בחודש נשמע לא הגיוני, אלא אם מדובר בזנב קטן של משכנתא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה יתרת המשכנתא?

לא ראיתי בשנים האחרונות משכנתא שלא נעשה לה ביטוח חיים של הלווים.

23 ש"ח לחודש אין דבר כזה, אלא אם מדובר בסכום משכנתא זניח

מתחת ל 30 אלף משכנתא , אין צורך לבטח יותר ביטוח חיים

גם לא נשמע לי הסיפור שיבטחו את הערב, ובמות הלווה לא עלינו המבוגר ממנו, הביטוח ישלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

55 זה נחשב כזה זקן?

אני ואשתי יחד משלמים פחות משלושים ש"ח לחודש, הגילאים הם שנות השלושים המוקדמות, והמשכנתא [היתה] כ400K

לא חלמתי שבגיל 55 זה 500 ש"ח בחודש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ביטוח למשכנתא בסכום של כ 400 אלף שח ללווים בגילאי 33-39 (לא מעשנים ולא בעלי סיכון) אכן באיזור ה 25-35 שח לחודש.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אנחנו אנשים פחות או יותר בריאים. אבל מעל גיל 50 הסיכונים עולים,וחברות הביטוח מתמחרות זאת. דומה לנהג חדש וצעיר

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פי 10 (בסופו של דבר למשכנתא של קצת מעל חצי מיליון שילמתי 270 ש"ח בחודש). עדיין הרבה.

למזלי חלק גדול הההלוואה היתה הלואת גישור עד מסירת הדירה הישנה, כך שלאחר 3 חודשים ההלואה הצטמצמה מאד, ואתה גם מחיר הביטוח.

פורסם

תלוי גם על איזו תקופה מדברים... פעם זה היה סוג של קרטל, היום התחרות חזקה.

אני הופתעתי - ל"טפחות" יש סוכנות לביטוח משלהם והם נותנים הצעות מעולות לביטוח חיים וגם לביטוח המבנה. יצא לי יותר זול מסוכן הביטוח שלי (שגם ככה נתן לי אחלה מחיר, כן ?). כמדומני (הניירת לא לידי כרגע) אבל ביטוח החיים הוא של "הראל".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ביטוח חיים = ביטוח משכנתא?

מדובר ביתרה של 47 אלף ש"ח מהמשכנתא, בריאותו של הלווה לא כל כך טוב וגילו בערך 60.

הערב טוען שברגע שהלווה המקורי ילך לעולמו והמשכנתא תעבור אליו, הביטוח יכסה את זה. לא נשמע לי הגיוני בעליל..

פורסם (נערך)

משכנתא מחייבת שני ביטוחים:

ביטוח חיים ללווים, וביטוח הרכוש - שניהם בגבה יתרת ההלואה.

אם מדובר ביתרת משכנתא של 47 אש"ח הסכום שצויין כבר מתחיל להשמע הגיוני, אבל בדרך כלל חברת הביטוח דורשת מילוי שאלון רפואי ורק אחרי כן מחליטה אם היא מסכימה לבטח, ואם כן - באיזה מחיר.

לגבי ביטוח הרכוש יהה לאחרונה דיון נפרד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
ביטוח חיים = ביטוח משכנתא?

מדובר ביתרה של 47 אלף ש"ח מהמשכנתא, בריאותו של הלווה לא כל כך טוב וגילו בערך 60.

הערב טוען שברגע שהלווה המקורי ילך לעולמו והמשכנתא תעבור אליו, הביטוח יכסה את זה. לא נשמע לי הגיוני בעליל..

לכמה שנים עוד המשכנתא?

מה התשלום החודשי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...