Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משכנתא+ביטוח+ערבות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה הגיון לשלם 1000₪ בחודש משכנתא + 500₪ ביטוח

עצתי היא:

לקחת "הלוואה לכל מטרה" במבצע שקר כזה או אחר בבנקים השונים, ייתכן אפילו כנגד שעבוד רכב, ואז ניתן לקבל אפילו p+0.5

לסגור את המשכנתא ההזויה הזאת

ולהמשיך הלאה לחיים טובים ולשלום

גובה הריבית בהלוואה רגילה גבוה ממשכנתא, אבל זה בטל השישים ביחס לגובה דמי הביטוח

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

משווה ומוסיף

מתחת ל 30K לא צריך ביטוח חיים, לכן ניתן לפרוע עד לסכום הזה ולקחת הלוואה שקר רק על הסכום הזה, או כנגד קה"ש נזילה למשל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה 500 ש"ח לחודש?

אני שילמתי בגיל דומה 270 ש"ח, על הלואה גדולה פי 10. כאשר מדובר ב-47 אש"ח ההצעה של 23 ש"ח לחודש נשמעת פרופורציונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
משלם המשכנתא מעל גיל 55, לכן יש לו בעיה לבטח אותה (המשכנתא משולמת כבר כמה שנים טובות אך משום מה לא נעשה ביטוח כל התקופה הזאת) ואלה שכן מסכימים לבטח רוצים הון, הבחור שחתום ערבות כבן 40, טוען שבדק והוא יכול לעשות ביטוח לאותה המשכנתא במחיר סמלי של 23 שקלים לחודש, ואמר שבדק בוודאות ובמידה ובעל המשכנתא ילך לעולמו לא עלינו, אז הביטוח שעשה הערב יותר לכסות את מה שנשאר.

לפני שהמתעניין בפרשה יתחיל בטלפונים חופרים לחברות הביטוח, זה משהו הגיוני?

תודה.

תראה מה הוא כתב

האדמתי את הרלוונטי

אני מקווה ש"הון"עבורו זה לא 23 ש"ח

המצב הבריאותי שלך טוב. שלו כנראה קצת פחות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הון הכוונה שרצו מעל 400 שקל.

אין לבן אדם אפשרות לסגור את המשכנתא או לקחת הלוואה שתכסה את זה ולשלם כל חודש מעל הסכום שמשלם.

ה23 שקל מדוברים על הערב, אך לא ברור לי איך הביטוח יכסה את זה כשמי שמבוטח הוא הערב, זאת השאלה שלי.

פורסם

קודם כל, מוזר מאד שמשכנתא ניתנה ללא ביטוח מלכתחילה. צריך לבדוק את כל מסמכי המשכנתא - האם במסגרת התשלום החודשי נגבית גם פרמיית ביטוח, מה שפותר את הבעיה, או שהיה ביטוח שהופסק מסיבה זו או אחרת וכעת צריך לחדשו.

אם אכן צריך לבטח את הלווה צריך לברר בכמה חברות ווכנויות ביטוח, ולנסות לשסות אותן זו בזו. לא בטוח שתצליחו, כיון שהתאור הוא של מבוטח "מסוכן" בריאותית.

האם הלווה יכול לגייס 17 אש"ח כדי לצמצם את ההלואה ל-30 אש"ח, על מנת לבטל את הצורך בביטוח? יתכן שאפילו כדאי לו לקחת הלואה יחסית יקרה, כיון שהתאור הוא של ביטוח יקר מאד. אבל כאן נכנסים לדקויות של תנאי הלואה. כמוכן, אם מבוצע מהלך כזה, צריך להביא בחשבון שההלוואה תדרש לכסות גם עמלת פירעון מוקדם, ושהלואה ללווה "מסוכן" (מבחינת כושר ההחזר) וללא ערבונות מספקים עלולה להיות יקרה מאד. צריך לבחור באפשרות הפחות גרועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...