Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האמת לא יודע ואני מאוד ישמח לדעת מה שווה להסתכל ומאיזה שילוב כדאי להימנע.

מאיזה מנוע ממש צריך להיזהר?

הרכב מאופיין בתקלות נוספות יקרות או שעיקר הבעיה זה המנוע/נוחות גיר?

מודעה לדוגמא: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=69c9862a9b0517658527668e0955dcf95f1&Code=1a18ea77e12f25b6898b0df0497cb594

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
ניסוח
פורסם (נערך)

מ 2011 כנראה מנוע טורבו 1600 סמק . גיר AL4 .

סיכון יש. אתה מוכן לשים כל שנה ₪5000 ? לפחות בהתחלה , עד שתחליף את כל הרכיבים הבעייתים זה הסיכון.

זה הסיכון לשלוש שנים הראשונות אצלך. אחכ הסיכון יורד. הכל כמובן גם איך טופל הרכב עד היום ומה הוחלף בו.

עיקר הסיכון הוא במנוע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

א. נסיעת מבחן. אם תרצה מוזמן לקבוע איתי ולעשות. יש לי כזו שנת 2008.

ב. כפי שכתבו, עדיף רובוטית עם מנוע 2000

ג. האוטו מהנה מבחינת מרווח ופינוק מאוד מאוד. הילדים שלי מאושרים.

ד. צריכת דלק בינעירוני עם מזגן 1ל10

ה. רכב מטופל היטב מתועד בחלקים מקוריים.

נניח זו: yad2.co.il/s/c/spzabx

זה בדיוק השיקול שאני עשיתי. גם אם יהיו תקלות יקרות, הפער במחיר ובאיכות בינן לבין המתחרות יישאר. ותמיד יש הסיכוי שלא יהיו תקלות יקרות...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי צביקי
פורסם

למנוע ה1.6 טורבו של ה C4 פיקאסו יש מוניטין נורא ואיום, לא ברור אם בגלל תכנון כושל או בגלל שגרת טיפולים לקוייה. אני לא ממליץ לאף אחד לרכוש את הרכב המצוייד במנוע הזה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכל העונים, אני רואה שיש ב2008 גם רובוטי וגם אוטומטי, מה עדיף?

יש תקלות משמעותיות נוספות?

אני רואה שזה האופציה היחידה במחיר זול למושב אחורי עם 3 כסאות בטיחות.

שנת 2011 1.6 רובוטי עם 60,000 ק"מ לא עדיף מ2008 עם 150,000 ק"מ?? הפער במחיר פחות מ20,000 שקל

llaavvii - לא בעיה להתרגל, העיקר שייסע ללא הוצאות חריגות גדולות, מכיר המכירה בעתיד לא יהיה נורא, נקנה בזול נמכור בקצת יותר זול.

פורסם

עדיף מודל 2008. ככה נשאר לטפל רק בגיר וזה יחסית זול לתיקון. גיר הזה בסביבות 150K זקוק לשיפוץ קל (נשמים - כ 2500 ש״ח)

אבל זהו (נו טוב, לפעמים בק״מ הזה גם מדחס מזגן כבר לא מתפקד - אבל זה יכול לקרות בכל יצרן)

פורסם

היו את שני הגירים עד איזור שנת 2010, גם עם מנוע 2.0 (2008) וגם 1.6 (2009 בעיקר) לאחר מכן רק רובוטי נשאר.

הדגם האוטומטי מאוד נדיר, הוא עדיף מבחינת איכות פעולה של הגיר אבל יותר איטי ופחות חסכוני.

גם מי שרושם במודעה "אוטומטי" בחלק מהמקרים לא יודע מה הבדל בין אוטומטי לרובוטי ולמעשה מדובר ברובוטי.

תשובה וודאית אפשר לקבל רק כשרואים את הרכב:

ברובוטי בידית הילוכים יש מצבים

R-N-A-M

באוטומטי יש מצבים

P-R-N-D-M

פורסם

יש תקלות משמעותיות נוספות?

אני רואה שזה האופציה היחידה במחיר זול למושב אחורי עם 3 כסאות בטיחות.

שנת 2011 1.6 רובוטי עם 60,000 ק"מ לא עדיף מ2008 עם 150,000 ק"מ?? הפער במחיר פחות מ20,000 שקל

llaavvii - לא בעיה להתרגל, העיקר שייסע ללא הוצאות חריגות גדולות, מכיר המכירה בעתיד לא יהיה נורא, נקנה בזול נמכור בקצת יותר זול.

1. הדגם עם הגיר האוטמטי ב-2008 לא רלוונטי בשל העבודה שנמכרו ממנו כ-20 יחידות בלבד - לפיכך יש להניח שכל מה שמוצע למכירה הוא עם גיר רובוטי.

2. מנוע ה-1.6 טורבו שהחליף את המנוע האטמוספרי סובל מבעיות קשות ויקרות לתיקון במערכת התזמון ובמגדש הטורבו - יש סיבה למחיר הזול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מ 2011 כנראה מנוע טורבו 1600 סמק . גיר AL4 .

סיכון יש. אתה מוכן לשים כל שנה ₪5000 ? לפחות בהתחלה , עד שתחליף את כל הרכיבים הבעייתים זה הסיכון.

זה הסיכון לשלוש שנים הראשונות אצלך. אחכ הסיכון יורד. הכל כמובן גם איך טופל הרכב עד היום ומה הוחלף בו.

עיקר הסיכון הוא במנוע.

5000 בשנה ?

זה מגובה בסטטיסטיקה ואו תחושת בטן ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מגובה בטבלת אקסל. בין הרכיבים להחלפה : טרמוסטט, מכסה שסתומים, קיט תזמון , משאבת מים, משאבת דלק קידמית . ניקוי פיח, אינפוזיה אם לא.

• תוכן חדש...