Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

לסבתי ז"ל היתה דירה בבניין שכבר נהרס (פרשה בפני עצמה) ונכון להיום יש פסק דין שכאשר יבנו שם בניינים, על הקבלן לתת לה דירת 4 חדרים.

כרגע יש דיבורים על בנייה באיזור הזה, לכן זה עולה על הפרק.

על פי צוואתה שכבר אושרה, לי יש 26 אחוז מהבית והסכמה מכל היורשים שאני יכול לרכוש את החלק שלהם.

אין בבעלותי דירה, ככה שידוע לי שהחוק היבש אומר שדירה ראשונה דורשת 25 אחוז הון עצמי.

בנוסף יש לי סכום ששקול בערך לעוד כ-10 אחוז נכון להיום מערך הדירה העתידי (נכון להיום לפי מחירי הדירות מקבלן בקריית גת).

האם יש אפשרות לקבל על תנאים כאלה משכנתא ומה הפרוצדורה שכרוכה בכך?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כרגע יש דירה על הנייר

תיבנה הדירה, תירשם על שם היורשים

אז אתה קונה את חלקם, הבנק ישלח שמאי על פי זה הוא יהיה מוכן לתת לך משכנתא, כדי שתרכוש את חלקם של שאר היורשים.

כמובן יבחן את יכולתך להחזיר את המשכנתא בדיוק ככל משכנתא אחרת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בעצם מה שאתה רוצה זה לרכוש חלק מחלקה גדולה ( שעליה עתיד להיבנות בניין) לדעתי לא יתנו במקרה הנל הלוואה לאור התסבוכת. בכל מקרה מה אכפת לך לנסות. באישור משכנתא נלקחים שני פרמטרים, יכולת החזר וחוזק הבטוחה של הבנק. במקרה הנל ,נניח ואין בעיה של יכולת החזר, אך נניח ולא תשלם, כנראה לבנק יהיה קשה למכור אל החלק הזה שעליו אולי יבנה בניין ( בעצמך אמרת שיש איזה פסק דין בעניין המעיד על תסבוכת קיימת).

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

פורסם

צץוך הודעתך הדירה אפילו לא "על הנייר". הבנק צריך משהו קונקרטי כערבון מול ההלואה. כשיגיע שלב תוכניות מאושרות ותחילת בניה תפנה אליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש הבדל בין יורשים שמקבלים כסף כשהנכס עדיין באוויר / על הנייר, לעומת הדרישות שיכולות להיות להם כשהנכס יהיה כבר בבנייה או בסיום הבניה, ואז ההערכות לשווי הכנס כבר יהיו שונות לחלוטין.

מצד שני, איציק170 לוקח עליו את הסיכון של הבניה ועלויות נלוות שעלולות לצוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רק תיקון קטן.

כרגע אין לי כוונה לרכוש כל עוד לא העמידו כלום.

ברגע שיתחיל שיווק, התכנון הוא לגשת לקבלן ולשאול כמה תעלה דירה זהה ובהתאם לכך לשלם את היתרה לשאר היורשים.

בנתיים אני גם מנסה להרחיב את ההון העצמי (נכון להיום מחירי הדירות עולים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז כשיהיה קבלן, ויתחיל בניה ושיווק, גש לבנק המלווה שלו בפרוייקט ובקש ממנו משכנתא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המלצתי היא למכור את החלק שלך לשאר היורשים ועדיף שכולכם תמכרו יחד לצד ג'. מימון בנקאי יהיה קשה להשיג לעסקה מורכבת כזאת הבנקים לא אוהבים עסקאות כאלו ובמידה ויאשרו יתמחרו אותה בהתאם.

מה גם שיש משקעים בין בני משפחה האם כל אחד זכה לחלק ותמורה המגיעים להם פשוט להכניס ראש בריא למיטה חולה.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• תוכן חדש...