Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמתי לב שבאתר של הפלאגים ,יש מגוון מאוד רחב של פלאגים לרכב שלי (סובארו לאונה), כל מיני חברות וכל מיני רמות,מה הכי כדאי לקנות?

http://www.sparkplugs.com/results_app.asp?productTypeID=1&AAIA=1268456

ועוד משהו,בארץ נאמר לי בכמה מקומות שמרווח אלקטרודה בפלאגים בסובארו לאונה צריך להיות 0.7 מ"מ, אז למה בקטלוג של הפלאגים כתוב בכולם 0.044 אינץ? שזה בעצם 11 מ"מ,כנ"ל גם בפורומים בחו"ל , שאלתי ונאמר לי 11מ"מ,כנ"ל גם בספרות של היינס, 11 מ"מ, אז מה שונה בין הארץ לחו"ל ולמה פה 0.7 מ"מ זה הכי טוב ושם 11 מ"מ זה הכי טוב? אז למי כן להאמין?

וחוץ מזה אם משנים מרווח אלקטרודה איך זה מתבטא, כלומר, האם העסק מורגש או משפיע על משהו?

תכלס, כמה צריך להיות?

תודה לכל העונים ושבת שלום.

פורסם
שלום לכולם

שמתי לב שבאתר של הפלאגים ,יש מגוון מאוד רחב של פלאגים לרכב שלי (סובארו לאונה), כל מיני חברות וכל מיני רמות,מה הכי כדאי לקנות?

ועוד משהו,בארץ נאמר לי בכמה מקומות שמרווח אלקטרודה בפלאגים בסובארו לאונה צריך להיות 0.7 מ"מ, אז למה בקטלוג של הפלאגים כתוב בכולם 0.044 אינץ? שזה בעצם 11 מ"מ,כנ"ל גם בפורומים בחו"ל , שאלתי ונאמר לי 11מ"מ,כנ"ל גם בספרות של היינס, 11 מ"מ, אז מה שונה בין הארץ לחו"ל ולמה פה 0.7 מ"מ זה הכי טוב ושם 11 מ"מ זה הכי טוב? אז למי כן להאמין?

וחוץ מזה אם משנים מרווח אלקטרודה איך זה מתבטא, כלומר, האם העסק מורגש או משפיע על משהו?

תכלס, כמה צריך להיות?

תודה לכל העונים ושבת שלום.

האוטו שלך צריך מצת NGK מדגם BPR6ES, הוא 0.8-0.7 ממ וזה מה שהולך בלאונה עם קרבורטור.

לסובארו עם הזרקה (ללא טורבו) הולך 1.1 ממ מדגם BKR6E-11 (גם כן של NGK).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי

כלומר אני צריך להזמין את המצת השני מלמטה שבקישור להלן:

ואני מכוון אותו עם פילר גייג ל 0.7 מ"מ ?

יש לי פילר גייג בבית, לוקחים את ה 7 מ"מ ומכוונים שהפילר 0.7 ייכנס חופשי או עם טיפה קושי?

ועוד דבר, בקישור ישנם רמות איכות בפלאגים...נורמאל,פרימיום וכו....לא שווה כבר להזמין משהו יותר איכותי כמו אירדיום של NGK או פלטיניום של NGK ? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי בכלל..מה אתה אומר?

מעניין שבחו"ל בכלל לא שמעו על קרבורטור, רק הזרקה\טורבו\4*4\ רק לפה מביאים את כל הבררה....

תודה.

פורסם
היי

כלומר אני צריך להזמין את המצת השני מלמטה שבקישור להלן:

ואני מכוון אותו עם פילר גייג ל 0.7 מ"מ ?

יש לי פילר גייג בבית, לוקחים את ה 7 מ"מ ומכוונים שהפילר 0.7 ייכנס חופשי או עם טיפה קושי?

ועוד דבר, בקישור ישנם רמות איכות בפלאגים...נורמאל,פרימיום וכו....לא שווה כבר להזמין משהו יותר איכותי כמו אירדיום של NGK או פלטיניום של NGK ? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי בכלל..מה אתה אומר?

תודה.

הפלאגים המומלצים ע"י היצרן הם אלו ה"רגילים" שציינתי.

רביעיה של NGK לאוטו שלך עולה 40-50 שח !!! מי בכלל חושב להתעסק בייבוא פלאגים בשביל אחד הרכבים הכי נפוצים במדינה, על אחת כמה וכמה אם זה כ"כ זול... ?!

קנה רביעיה ותחליף כל 10,000 קמ בשביל הכיף, אל תחפש לעצמך הרפתקאות מיותרות...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי

אני מזמין מהאתר, מקבל הכל כמו שצריך,יכול להזמין פלאגים מיוחדים שפה אם אתה שואל משהו,אין לאף אחד מושג בכלל - סינית ,יש אפשרות לקבל קטלוג בחינם של כל מיני חברות,אני מקבל מידבקות של כל מיני חברות,בקיצור בכיף שלי להזמין משם, כמו כן הם כ"כ בסדר שלפעמים שולחים לי הבייתה כל מיני מבצעים שיש להם,פשוט כיף לקרא את זה...לא כמו בארץ שעושים לך טובה שבכלל עונים לך.

מגיע לי עד הביית תוך שבועיים, וכל זה עדיין עולה פחות מלקנות פה,אם אתה מזמין עד 50 דולר, שאין על זה מכס.

פורסם
היי

אני מזמין מהאתר, מקבל הכל כמו שצריך,יכול להזמין פלאגים מיוחדים שפה אם אתה שואל משהו,אין לאף אחד מושג בכלל - סינית ,יש אפשרות לקבל קטלוג בחינם של כל מיני חברות,אני מקבל מידבקות של כל מיני חברות,בקיצור בכיף שלי להזמין משם, כמו כן הם כ"כ בסדר שלפעמים שולחים לי הבייתה כל מיני מבצעים שיש להם,פשוט כיף לקרא את זה...לא כמו בארץ שעושים לך טובה שבכלל עונים לך.

מגיע לי עד הביית תוך שבועיים, וכל זה עדיין עולה פחות מלקנות פה,אם אתה מזמין עד 50 דולר, שאין על זה מכס.

מה שיתן לך פלאג אחר זה אורך חיים טוב יותר. ברכב עם קרבורטור זה לא כדאי ולא בעל משמעות, הפלאגים מתפייחים דיי מהר ועדיף להחליף כל 10K קמ.

אם בכיף שלך להזמין משם - אז לבריאות, אני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון בבחירה הזו... זה לא עדיף למנוע, לא עדיף לכיס ולא עדיף מבחינת זמינות (ראבק, שבועיים בשביל פאקינג 4 מצתים אומללים לסובארו לאונה ?...)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני מזמין מהאתר, מקבל הכל כמו שצריך,יש אפשרות לקבל קטלוג בחינם של כל מיני חברות, בקיצור בכיף שלי להזמין משם

אם אתה כבר טורח, למד קצת מהקטלוגים על המשמעות של המספרים בפלגים, מה נותנים פלגים איכותיים וכדומה.

להערכתי, בכל מקרה פלגים מאריכי ימים לא יאריכו ימים ברכב ללא הצתה אלקטרונית מודרנית והזרקה (ניצוץ רב עוצמה שומר את האלקטרודה נקייה, הזרקה ומחשב משפרים את טיב השרפה ומקטינים בניית משקעים וכדומה).

כל טוב, יוסי

• תוכן חדש...