Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טראמפ ממשיך לפעול כנגד ההגירה הלא חוקית, ומבטל את התכנית אשר העביר קודמו בתפקיד, החציל (הרגשתי לא נעים שרק לטראמפ יש את כינוי "התפוז" כאן בשרשור). התכנית, אשר "הכשירה" למעשה את ההגירה הלא החוקית של מסתננים אשר הגיעו לארה"ב כאשר היו בני פחות מ-16, תבוטל בעוד כחצי שנה, שבמהלכה יתאפשר לקונגרס לפעול או לקבוע מדיניות בנושא.

כך למעשה, טראמפ מחזיר את השליטה בחוקי ההגירה לקונגרס, וזאת בניגוד ל"מחטף" שהחציל ניסה לבצע (מהלך שבחלקו נפסל, כאשר בית המשפט העליון פסל את התכנית היותר מורחבת של החציל, אשר נועדה להגן גם על הורי המסתננים הצעירים, אשר היו למעשה מהגרים לא חוקיים בעצמם).

טראמפ סיכם את הנושא בצורה יפה ונכונה - "אני לא בעד להעניש ילדים עבור מעשי הוריהם, אך עם זאת חשוב לזכור כי אנו אומה של הזדמנויות בזכות היותנו גם אומה של חוקים".

פורסם

אפשר לקרוא לזה "הגירה לא חוקית של מסתננים", ואפשר לומר את המציאות - אלו ילדים שהוכנסו לארה"ב באמצעות הוריהם. הם לא עשו שום דבר רע. הם לומדים ועובדים בארה"ב והם בוודאי לא פושעים (אינהרנטית. אולי חלק מהם כן פושעים, אבל הבנת).

אגב, במקרה הזה דווקא לא מפריע לי שהוא ביצע את המהלך הזה - בהנחה וזה אכן יכריח את הקונגרס לפעול בנושא, ובהנחה והקונגרס יעשה את הדבר הנכון (רמז: הדבר הנכון זה לא לגרש 800 אלף צעירים).

בלי קשר, אם בא לכם להקיא קצת על הבוקר, הנה טראמפ מבקש (ומקבל) תשבוחות מכל מיני כמרים ואנשי דת. תתכוננו לליקוקי תחת, שקרים והשוואות מגוחכות, אם תצליחו לצלוח את כל ה-6 דקות:

https://youtu.be/NVv0Z9fTawU?t=3m30s

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אגב, במקרה הזה דווקא לא מפריע לי שהוא ביצע את המהלך הזה - בהנחה וזה אכן יכריח את הקונגרס לפעול בנושא, ובהנחה והקונגרס יעשה את הדבר הנכון (רמז: הדבר הנכון זה לא לגרש 800 אלף צעירים).

בלי להתעמק, לא הצלחתי להבין בדיוק מה הסוגיה החוקית פה, מה החליט אובמה ומה שינה טראמפ.

האמת שבכלל לא נכנסתי לסוגיית המהגרים לארה"ב, אז אין לי דעה בעניין, אבל לגרש 800 אלף איש נראה לי לא מעשי. מה שכן, אולי אפשר לגרש על בסיס סלקטיבי.

בסופו של דבר, גם, חקיקה נועדה להעביר הרתעה, כדי למנוע הגירה לא חוקית עם ילדים, שישמשו סוג של תעודת ביטחון להורים.

מהכרותי עם עובדים זרים לא חוקיים בארץ, ילדים שימשו קלף מצויין נגד גירוש.

ואנקדוטה, סיפר לי פעם עמית לעבודה סיפור, על זוג חברים שלמדו בשנות ה-70' בבריטניה, ושם נולד להם תינוק, שקיבל אוטומטית אזרחות מקומית. לקראת סיום הלימודים הם הגישו בקשה להשאר בבריטניה, כהורי התינוק (אזרח בריטי, אחרי הכל...), וקיבלו תשובה שלילית עם הבטחה שבמקרה הצורך, שירותי הרווחה של הוד מלכותה ידאגו לשלומו של הילד בהעדרם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בלי קשר, אם בא לכם להקיא קצת על הבוקר, הנה טראמפ מבקש (ומקבל) תשבוחות מכל מיני כמרים ואנשי דת. תתכוננו לליקוקי תחת, שקרים והשוואות מגוחכות, אם תצליחו לצלוח את כל ה-6 דקות:

https://youtu.be/NVv0Z9fTawU?t=3m30s

אני לא מבין למה אתה מתעקש לגלם את השמאל הציני והמתנשא בכוח.

באמריקה יש לפרוטסטנטיות חשיבות גדולה מאוד בגיבוש תחושת הקהילה והערבות ההדדית, ואלו הצדדים המועילים והיפים של שילוב הדת בקהילה.

פורסם
בלי להתעמק, לא הצלחתי להבין בדיוק מה הסוגיה החוקית פה, מה החליט אובמה ומה שינה טראמפ.

האמת שבכלל לא נכנסתי לסוגיית המהגרים לארה"ב, אז אין לי דעה בעניין, אבל לגרש 800 אלף איש נראה לי לא מעשי. מה שכן, אולי אפשר לגרש על בסיס סלקטיבי.

בסופו של דבר, גם, חקיקה נועדה להעביר הרתעה, כדי למנוע הגירה לא חוקית עם ילדים, שישמשו סוג של תעודת ביטחון להורים.

מהכרותי עם עובדים זרים לא חוקיים בארץ, ילדים שימשו קלף מצויין נגד גירוש.

אובמה פשוט דילג על הקונגרס במקרה הזה ולא עשה כלום. טראמפ מכריח את הקונגרס להחליט משהו. ההחלטה היא ממש לא בהכרח לגרש את אותם אנשים - זה באמת לא מעשי וגם לא נכון לעשות.

אני לא מבין למה אתה מתעקש לגלם את השמאל הציני והמתנשא בכוח.

באמריקה יש לפרוטסטנטיות חשיבות גדולה מאוד בגיבוש תחושת הקהילה והערבות ההדדית, ואלו הצדדים המועילים והיפים של שילוב הדת בקהילה.

פספסת. הבעיה היא לא עם הדת (כלומר - לי אישית יש בעיה עם הדת, אבל זה לא הנושא כאן) אלא עם מצעד ליקוקי התחת שטראמפ דורש מכל מי שסביבו. ממש אפשר לראות איך הוא מעודד את כולם לומר עליו מילים יפות (וריקות לחלוטין, כמו האמירות על כמה הדת חשובה לו, ההשוואות המרומזות לוושינגטון וכדומה).

אגב, כל הכבוד על ה"מתעקש לגלם את השמאל הציני והמתנשא בכוח" - ממש לא עלוב מצידך. ממש לא... (שיהיה ברור - אין שום דבר שמאלני או מתנשא במה שכתבתי. ציני דווקא כן - קשה לא להיות ציני כשמדובר בטראמפ).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פספסת. הבעיה היא לא עם הדת (כלומר - לי אישית יש בעיה עם הדת, אבל זה לא הנושא כאן) אלא עם מצעד ליקוקי התחת שטראמפ דורש מכל מי שסביבו. ממש אפשר לראות איך הוא מעודד את כולם לומר עליו מילים יפות (וריקות לחלוטין, כמו האמירות על כמה הדת חשובה לו, ההשוואות המרומזות לוושינגטון וכדומה).

לא רואה את ההבדל בין זה לבין המשחקים של אובמה עם הוליווד או של קלינטון עם הפמיניסטיות. הולכים לקהל היעד שלהם, מדברים בז'רגון שלו, וזהו.

זה שהם לא כוס התה שלי, בסדר, הוא נשיא שמרן וזו אמריקה השמרנית שבחרה בו.

פורסם

פספסת. הבעיה היא[...]עם מצעד ליקוקי התחת שטראמפ דורש מכל מי שסביבו. ממש אפשר לראות איך הוא מעודד את כולם לומר עליו מילים יפות (וריקות לחלוטין, כמו האמירות על כמה הדת חשובה לו, ההשוואות המרומזות לוושינגטון וכדומה).

זה אולי צורם אבל זה חלק בלהיות נשיא.

אני לא מת על זה אבל גם לא מתרגש מזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא רואה את הקשר בין העובדה שמדובר בנשיא שמרן (סוג של) לבין מסיבות העצמת האגו שהוא מארגן לעצמו, אבל שיהיה.

אני גם לא חושב שזה צריך להיות חלק בלהיות נשיא. אני חושב שנשיא נורמלי צריך להיות צנוע במידה ולא לחשוב שהוא מלך העולם. אבל היי - כשהציבור בחר בטראמפ, הוא בחר בו גם בגלל שטראמפ הוא כזה טיפוס מוחצן ואגואיסט. you get what you wanted...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מסיבות העצמת האגו שהוא מארגן לעצמו, אבל שיהיה.

אני גם לא חושב שזה צריך להיות חלק בלהיות נשיא. אני חושב שנשיא נורמלי צריך להיות צנוע במידה ולא לחשוב שהוא מלך העולם.

זה קורה במידה כזו או אחרת אצל רוב מנהיגי האומות.

גם כשאתה לא רואה את זה ברבים דרך התקשורת, יש עדיין המון מעגלים סגורים של הממשל שבהם זה קורה בקביעות בנוכחותם של אנשים רבים.

פורסם

אבל כן יודע שהבחור הצעיר הזה בסרטון שקישרתי לפה תותח אמיתי. הוא חזה את ניצחונו של טראמפ עוד חצי שנה לפניי, שכולם גיחחו בקול על האפשרות הזו שהייתה נראית אז שלא אפשרית בעליל.

לא רק שהוא חזה את ניצחונו, הוא מסביר גם למה לפרטי פרטים. הוא ממש מנתח את הסיבות לניצחון של טראמפ. את הכריזמה שלו, ואת האסטרטגיה הגאונית שלו במהלך הקמפיין שהביאה לבסוף לניצחונו, מרתק:

[video=youtube;LibRNYJmZ-I]

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

זה שטענה של מישהו התבררה בסוף כנכונה, לא אומר שהנימוקים שלו היו נכונים.

מה גם שטראמפ ממש לא ״smashed״ את הילרי ולא ניצח ב״landslide״, כפי שחזה מחבר הסרטון.

פורסם

ועוד מה גם - שהכריזמה של טראמפ היא הסוג של הכריזמה שרק אנשים לא חכמים במיוחד נופלים בה. היא בעצם מתמצה בכך שהוא מדבר כמו הנהג מונית שלך, באותה שפת רחוב פשוטה ובאותן סיסמאות נבובות שחוזרות על עצמן שוב ושוב.

האסטרטגיה, לעומת זאת, אכן הייתה מתוחכמת (גאונית זו מילה קצת חזקה מדי לטעמי...).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא חושב שהססמאות שלו נבובות. לפחות, לא לגמרי.

אבל כן, ססמה אפקטיבית אין פירושה כריזמה.

פורסם

קודם כל תודה לג'ון אוליבר שכרגיל הוא spot on -

.

וכעת לשאלות לתומכי טראמפ:

1. האם נראה לכם הגיוני שהבנאדם הראשון שטראמפ יחון הוא איש שמתעלל באסירים (לפעמים עד מוות!) ומתגאה בזה?

2. האם נראה לכם הגיוני שטראמפ יחון איש שלא חקר מאות פשעי מין?

3. האם נראה לכם הגיוני שטראמפ יחון איש שהואשם והורשע באפלייה על בסיס גזע? (לטינים נעצרו פי 9 מאחרים לבדיקות שגרתיות, וזו רק ההתחלה...)

4. האם אתם חושבים שבנאדם שאומר למצביעים שלו "האם שריף ג'ו הורשע בגלל שעשה את העבודה שלו?" ואז רומז ש"אני חוזה שהוא יהיה בסדר גמור" - הוא בנאדם הגון ששלטון החוק חשוב עבורו?

5. האם העובדה שטראמפ חנן מישהו שאמור היה לשמור על החוק אחרי שאותו אדם עבר על החוק (ובאופן בוטה לחלוטין) - לא מטרידה אתכם? האם היא לא שולחת מסר מאוד ברור - שאנשי חוק יכולים לעשות מה בראש שלהם?

6. ואחרון - האם העובדה שטראמפ חנן בנאדם גזען, מתעלל, מיזוגן, שחצן ועבריין, לא אומרת משהו על טראמפ עצמו וסט הערכים שלו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ה5 סנט שלי:

מדיניות ההגירה של ארה"ב הייתה מאד סלחנית בתקופה של אובמה, עכשיו היא לא תהיה כזאת - עכשיו תסתכלו על גינת לווינסקי, או על המהגרים החדשים באירופה.

מהגרים הם בעיה - במיוחד כשהם מגיעים בכמויות ולא מנסים להשתלב בחברה. זה לא היה ככה פעם עם המקסיקנים, זה כן ככה עכשיו.

שכונות שלמות שאף אחד לא מדבר שם אנגלית בכלל.

מהגרים שלא מצליחים להשתלב הם גם לרוב עניים, איזור עני מעודד את יושביו לפשע.. וכו'.

אז להגיד שלטינים נעצרים לבדיקות יותר מלבנים זה לא להבין את הסטטיסטיקה עד הסוף.

אם שכונות הפשע והאיזורים המפוקפקים מלאים בלטינים - הגיוני שנוכחות המשטרה תהיה גדולה יותר, ולכן יותר הגיוני שיעצרו את תושבי השכונה לביקורות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...