Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כדיון תאורטי - אני נגד השריף וגישתו הבזויה, לבני-אדם אחרים.

ומנגד - כאדם חושב.. אני שואל, מה הביא ומביא אזרחים לבחור באדם כזה לתפקיד.

ומכאן לנמשל,, ושאלתי זאת כאשר נבחר טראמפ - מדוע היצור הנ"ל נבחר.

זה לא מעניין אותכם - מה מביא אנשים נורמטיביים לבחור בו.

אבל מ שבדיה, מעדיפים להיצמד ל מנטרה הרגילה, האנשים מטומטמים.

אנחנו חכמים כי אנו כותבים ומתנסחים יפה :wink: בפורום.

אותי מעניין להבין, מה התהליכים העוברים על חברה אשר מגיעה למצב שהיא בוחרת אדם קיצוני.

ואולי כאשר נבין זאת.

א - נעזור לחברה.. מאחר וכנראה יש עליה לחץ מסוים, ולכן היא בוחרת קיצוניים.

ב - נלמד איזה תהליכים עוברים על החברה, וכיצד אנו יכולים להניע אותה לכיוון יותר חיובי.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

זו שאלה מעניינת, וסביר להניח שאם היא היתה קורית במדינה הקרובה יותר לתחום ענייני (כחוקר) אז הייתי עוסק בה הרבה.

במקרה הזה, אני חושב שצריך להפסיק להיות תקועים בתקופת הבחירות ובמקום זה להסתכל על מעשיו של טראמפ בעת הנוכחית ולא רק להעריך אותם כשלעצמם אלא להשתמש בהם כדי לנסות להבין לאן נשיאותו הולכת ולאמוד על טיבו כנשיא. הוא כבר נשיא מספיק זמן בשביל שנוכל לגבש הערכה שכזו.

אם אתה מתעקש שנתעמק בסיבות לבחירה בו, אני משער שהסיבה קשורה, בין היתר, לתחושה של הציבור (לטעמי, מוטעית) שהממסד נעשה מסואב ושמעמדה הבינלאומי של אמריקה נשחק, ולכן הם בחרו מישהו שמבחינת המנייריזם שלו (ולאו דווקא המדיניות שהוא מציע) הוא הכי אנטי ממסדי שיש.

הבעיה היא שמנייריזם הוא מטעה ושטראמפ, בפועל, הוא בכלל לא עד כדי כך "רדיקלי" ואנטי-ממסדי ולכן, אם לא יהיו לו הישגים ממשיים להשוויץ בהם, יש סיכוי גדול שבסוף הקדנציה הוא ייתפס כמי ש"התמסד" והתפקר ברגע שנכנס לבית הלבן.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ומכאן לנמשל,, ושאלתי זאת כאשר נבחר טראמפ - מדוע היצור הנ"ל נבחר.

זה לא מעניין אותכם - מה מביא אנשים נורמטיביים לבחור בו.

אתה טועה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב הייתי שקט במשך מספיק זמן. בינתיים קרו כל מיני אסונות שטראמפ טיפל בהם כמו או נשיא אמיתי (לאס וגאס) או כמו בנאדם-שרק-היום-למד-מהי-פורטו-ריקו (...פורטו ריקו). אבל אז, בדיוק כשעמד לטוס ללאס וגאס, הוא גילה שנאמר במדיה שמזכיר המדינה שלו, רקס טילרסון, קרא לו Moron. אז הוא מיד התחיל לצייץ שהמדיה היא פייק ניוז וכמובן עשה מה שכל בנאדם הגיוני היה עושה - הכריח את טילרסון לקיים מסיבת עיתונאים עוד באותו הבוקר שבה הוא ציין את הערכתו העזה לנשיא ו...לא הכחיש בפה מלא את הטענה שהוא קרא לנשיא moron, או כפי שמקור אחר טען - fucking moron.

בקיצור - מה הסיכוי שטילרסון הוא הבא ללכת? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יום אחד מלכלך על ראשי הרשויות בפורטו ריקו בטוויטר, למחרת מקדיש גביע גולף לתושבים

קומדיה בהמשכים

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בקיצור - מה הסיכוי שטילרסון הוא הבא ללכת? :-P

דה פלוט ת'יקנס.

טראמפ בראיון לפורבס כשנשאל אם טילרסון קרא לו Moron:

I think it’s fake news. But if he did [say] that, I guess we’ll have to compare IQ tests. And I can tell you who is going to win

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

בדיוק האזנתי לנאום במלואו. אפשר ממש לשמוע את קולו של מלך סעודיה בוקע מגרונו של טראמפ, אז אל תחשבו שהוא עושה את זה דווקא מתוך אהבת ישראל. לא שזה הופך את דבריו לפחות טובים.

אף על פי כן, יש לציין כי הגם שטראמפ התפאר ביכולותו שלא לאשרר את ההסכם, נראה כי בשלב זה בכוונתו לנסות ולתקן את ההסכם מבלי לבטלו מן היסוד, אם הקונגרס יסכים. כך ש״הכרזת מלחמה״ אין כאן.

עדיין, ישר כוח לתפוז המהלך! זה לא יהפוך אותי למעריץ שלו, אבל צריך להכיר גם בדברים הטובים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם כבר הקפצתם, היום הקשבתי לפודקאסט מעניין שבו דוסקס בין השאר על ה-base של טראמפ - ציבור הבוחרים הנאמן שלו. זה שהיה תומך בו בגלוי ובא לראלים שלו.

הדובר אמר משהו מעניין - העיתונות והפרשנים כל הזמן מדברים על ה-base הזה. שהוא מסתכל על מה שטראמפ עושה ולא עושה ושהוא יפסיק לתמוך בטראמפ כשטראמפ לא יצליח להעביר את תוכנית הבריאות שלו, או את תוכנית המיסים שלו, או את החומה, או הרבה דברים אחרים שהוא הבטיח. אבל כל זה לא קרה. בכלל לא ברור שה-base רוצה את מה שהמדיה חושבת שהוא רוצה. ה-base לא באמת מתעניין בביטול אובמהקר, או בהקטנת הממשלה, או בהרבה דברים אחרים שאנחנו חושבים שהוא מתעניין בהם כי טראמפ הבטיח אותם. לבסיס לא באמת אכפת מרפובליקנים מול דמוקרטים. אכפת לו מנציונליסטים מול גלובליסטים. מנגד מסחר חופשי מול בעדו. מכל מיני דברים שמפחידים אותם וטראמפ נותן להם את ההרגשה החמימה הזאת שהוא יגן עליהם מפני אותם דברים. בין אם זה יקרה או לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
וואו איזה פצצה הפיל טראמפ , סנקציות על משמרות המהפכה זה הכרזת מלחמה על אירן , ניראה איך האירנים יגיבו .

תיכף יסבירו לך למה זה לא טוב ושבעצם עדיך לתת לאירן לעשות כרצונה. בעיני שונאי טראמפ הוא גרוע יותר מאירן, לא משנה מה הוא יעשה. אם לא תשתכנע מייד יגיע ג'ון אוליבר ובחוכמתו האינסופית ובהומור מלבב יסביר לך את העניין. יהיה בסדר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אחח שוגי המרירות, המרירות... לא אמרתי שום דבר רע על ההחלטה הזאת של טראמפ. אני לא חושב שהוא שורש כל רע. רק שהוא די חדל אישים, שקרן, אגואיסט ומרוכז רק בעצמו. ומה-אתה-יודע - הוא מוכיח את זה מדי יום...

בכל מקרה, מכיוון שהזכרת את ג'ון אוליבר, הנה הקטע האחרון שלו על פסלי הקונפדרציה. היה לנו דיון ארוך בנושא לפני כמה זמן. מומלץ כי זה חכם ומלא הומור מלבב!

[video=youtube;J5b_-TZwQ0I]

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

ל זכות טראמפ - עשה תרגיל יפה על ההסכם עם האירנים.

הוא לא אוהב את ההסכם, בגלל הטילים והמעורבות של משמרות המהפכה בעידוד טרור ופגיעה באמריקה.

לכן - לא אשרר אבל גם לא ביטל, והשאיר פתוח על השולחן, שהקונגרס יחליט.

כך הדילמה נשארת לדיון והחלטה של כלל הפוליטיקאים, ולא החלטה של ממשל טראמפ.

לשלילה - אי אפשר לדעת איך יגיבו האירנים בפועל בשטח .. לא בדיבורים.

אבל - אם האירנים יגיבו בהריסת ההסכם, ולא ינסו לבנות צעדים בוני אמון.

ואז בפועל - טראמפ יראה לעולם את הפרצוף האמתי של האירנים.. ומדוע ההסכם לא רציני.

וכי יש הרבה נושאים פתוחים והאירנים ממשיכים בדרכים נוספות ליצר איום על העולם.

עידוד והשתתפות בטרור עם משמרות המהפכה, ויצור טילים המסכנים את העולם.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מאז הבחירות מדברים על קשר עם הרוסים.

שבוע שעבר פורסם הסיפור על שוחד שהרוסים שילמו לאמריקאים עם פירוט כמה כל אחד קיבל.

זה בכל כלי התקשורת האמריקאית ורק לארץ זה לא הגיע עד עכשיו.

אז הרגע פרסמו את זה בערוץ 7

https://www.inn.co.il/News/News.aspx/358019

הילרי קיבלה מיליונים שוחד בעיסקת אורניום שהממשל של אובמה עשה.

חפשו בגוגל uranium one בשביל הסברים מלאים.

יש כבר עוד כמה חקירות על כספים רוסיים שהגיעו לאנשי הילרי

הייתי בטוח שטראמפ יכניס אותה לכלא הרבה יותר מהר, זה כבר כמעט שנה מהבחירות.

אייל

פורסם

אז"ש, שכל זה בבל"ת שהתחיל מהאשמות חסרות ביסוס של טראמפ ש"הילארי נתנה 20% מהאורניום של אמריקה לרוסים וקיבלה על זה מיליוני דולרים". עוד אחד מהשקרים הרבים שלו, שהוכחו פעם אחר פעם כשקרים.

הנה בדיקת עובדות של הפוסט שמסבירה את הכל.

והנה מפוליטיפאקט.

למה זה צץ שוב? כי טראמפ מציף את זה בשביל להסיח את הדעת מהחקירה כנגדו על רוסיה. הרי הקהל שלו מת על זה - כל ה-lock her up המטופש הזה שגם אתה נופל בו - טראמפ מעולם לא תכנן לחקור את הילארי כי הוא יודע שאין מה לחקור. יותר מזה - הוא לא מצליח להעביר שום דבר בעל חשיבות, אז אתה חושב שהוא מסוגל להכניס את הילארי לכלא? אתה יודע מה דרוש בשביל זה? לא פלא שהוא אפילו לא ניסה. זה הכל היה תעמולת בחירות שעכשיו הוא משתמש בה לצרכי הסחת דעת.

אתה יכול לקרוא כאן למה כל הקשקוש על הילארי והאורניום הוא בולשיט, אבל בשביל לעזור לך:

* הילארי לא אישרה את העסקה - היא אפילו לא התעסקה בה אישית והמשרד שלה היה אחד מתשעה משרדים שנדרשו לאשר את העסקה.

* זה לא 20% מהאורניום של ארה"ב אלא הרבה, הרבה פחות (ואורניום מדרגה נמוכה). בכלל, הרוסים אפילו לא יכולים להוציא אותו מגבולות ארה"ב.

* קרן התרומות של הילארי קיבלה את מרבית הכסף מבנאדם שטען ששנים רבות קודם לכן מכר את כל אחזקותיו ב"אורניום וואן".

אגב, מצחיקה במיוחד ההתעלמות המוחלטת של אנשים כמוך מאינסוף הקשרים של טראמפ ואנשיו לרוסיה, חלקם משוערים אבל חלקם מוכחים מעבר לכל ספק (מייקל פלין, פול מנפורט). אתה נופל בפח של השקרים וההבטחות של טראמפ, ובמקביל מתעלם לחלוטין מכל דבר שמצביע על מעשים רעים שקשורים אליו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...