Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שכונה אצלינו... בחיי רק חסר שהיו מוכרים שם שוקולד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה זה המינחת שהכינו? ניראה כמו מיזבלה אחורית, המון זבל באוויר ביגלל המסוקים וכולם היתעוורו מהחול! מכל המיסים והארוננה שמשלמים אי אפשר היה להכין ולנקות את המקום קצת? להרטיב את החולות שלא יכסה את כל האנשים וכו' כי המון מסוקים נוחתים?

שכונה וחוסר מיקצועיות ואפילו זילזול לדעתי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ולמה נדמה לאנשים פה שעסקת נשק במיליארדים עם שייחים סעודים זה דבר טוב לעולם?

מנקודת מבט ישראלית, זה טוב שמחזקים בעלת ברית נגד איראן.

בכל אופן, עסקאות נשק קולוסליות עם סעודיה והאמירויות זה לא חדש: האמריקנים כבר מכרו לסעודים F-15E בכמויות והבריטים מכרו להם יורופייטרים בכמויות לא פחות גדולות. ושאני לא אתחיל עם העסקאות של אבו ט׳אבי וקטר. אלו מדינות שבאופן עקבי יושבות בראש טבלת המדינות עם הוצאות בטחוניות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין שום דבר גדול בזה. במיוחד בתוספת זה:

בראיון למשדר המיוחד ב-ynet, דקות ספורות אחרי הסלפי, אמר חזן: "סיפרתי לטראמפ שאומרים עליי שאני טראמפ הישראלי, סיפרתי לו עד כמה אני מתרגש ושהייתי אוהד שלו מתחילת הדרך ואז אמרתי לו, 'צריך עוד כמונו'. ואז פשוט הוספתי: 'מה אתה אומר, אפשר סלפי?' אז הוא אמר - יאללה". 

"נתניהו קצת פחות אהב את הרעיון", הודה חזן, "אבל הנשיא חיכה והקטע המביך היה שפשוט נתקע לי הטלפון. זו הייתה החוצפה שלי - גם כשנתקע לי הטלפון התעקשתי, כיביתי, הדלקתי. הוא היה סופר-סבלני - המתין וחיכה עד שאסדר את המצלמה. עשינו את התמונה ואני אומר לך - בשבילי ואני חושב שגם בשבילו זה רגע היסטורי".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נתניהו צריך להעיף אותו ויפה שעה אחת קודם. אשכרה ריחמתי על טראמפ שהיה צריך להתמודד עם הדביל הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אורן חזן יהיה פה ראש ממשלה, אני מתגייס לחמאס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הקופיף הזה עוד יהיה ראש ממשלת ישראל.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

בכל כנסת יש את הליצן התורן, הפעם זה אורן חזן.

בכנסת הבאה לא תראו אותו.

כמצביע ליכוד, היתביישתי בשבילו ובשביל ראש הממשלה, שהוכיח שהוא כנראה המבוגר האחראי היחיד כאן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הקופיף הזה עוד יהיה ראש ממשלת ישראל.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

אין סיכוי.

מירי רגב, לעומת זאת - על זה אני מוכן לשים כסף. לפחות על כך שהיא תרוץ.

פורסם

אורן חזן הוא בושה גדולה. נתניהו יודע את זה.

כמצביע ליכוד אני מודה שחייבים ניקוי אורוות רציני במפלגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, נתתי לכם קצת שקט אבל עכשיו צריך לחזור:

* טראמפ יוצא מהסכם האקלים של פריז שעליו חתומות כמעט 200 מדינות, ושבו ארה"ב היא אחת המשפיעות הגדולות ביותר. זה מהלך עם פוטנציאל לפגוע לא רק באמריקאים, אלא בעולם כולו.

* שון ספייסר ליקק לטראמפ במשך דקות ארוכות על ההצלחה האדירה של המסע שלו לחו"ל.

* טראמפ צייץ covfefe והעולם השתגע.

* אחת מדוברות הבית הלבן הוציאה הצהרה במילים הבאות:

President Trump has a magnetic personality and exudes positive energy, which is infectious to those around him, He has an unparalleled ability to communicate with people, whether he is speaking to a room of three or an arena of 30,000. He has built great relationships throughout his life and treats everyone with respect. He is brilliant with a great sense of humor . . . and an amazing ability to make people feel special and aspire to be more than even they thought possible.

ועל זה יש לי לומר: !Supreme Leader

ובינתיים החקירה בעניין רוסיה ממשיכה - יהיה מעניין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבן אדם פשוט הזוי, באמת.

לא יודע אם איך ולמה הוא מקושר לרוסיה, אבל באותה המידה היה אפשר להחיות את General Lee ממלחמת האזרחים ולתת לו להיות נשיא.

מאחל לכולנו שהוא יסיים את הקדנציה שלו בהדחה. וגם לשונאי מהגרים, אוהבי אמריקה של פעם, חסידי התנחלויות שמקווים לזרוק את הערבים לים ועוד ועוד - באמת שאני בטוח שאפשר למצוא מישהו שיהיה פחות הזוי מטראמפ.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...