Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי מפריע בעיקר שהטענות של אנשים פה היו ש"זה באמריקה, מה אכפת לך", אבל אמריקה היא המדינה המשפיעה ביותר על כדור הארץ, מהרבה מאוד בחינות (ואם לא "ביותר" בכולן, אז מקום שני אחרי סין), ואם הוא באמת יחליט לצאת מהסכם פריז ולסגת מהתחייבויות לטיפול בשינויי האקלים, אז הוא פוגע ישירות בילדים של מרבית תושבי כדור הארץ. כולל, אגב, הילדים של תושבי ארצות הברית.

אבל שטויות, בטח התשובה שלו לזה תהיה "עוד שתי מעלות? חפיף, תדליקו מזגן".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. לא הבנתי מה הבעיה עם רוסיה? הכי מצחיק שרוסים פה מגיבים נגד רוסיה רק בגלל שהם נגד טראמפ בלי להבין שהם מדברים נגד עצמם.

הילרי קיבלה מימון מקטאר במרוץ לבחירות. מדינה שמממנת טרור מימנה את מי שחשבה להיות נשיאת ארה"ב.

יחסים טובים בין ארה"ב לרוסיה זה דבר חיובי אם אתם לא מצליחים להבין את זה בגלל שאתם נגד טראמפ.

2. עם המעשים של הילרי ואובמה עד שיראו דם ההסתה נגד טראמפ לא תפסיק. אובמה קנה עכשיו בית בוושינגטון.

לא נראה לי שאי פעם נשיא לשעבר נשאר לגור בעיר הבירה.

3.תגובות לזה בבקשה. מפורסמים אמריקאי הולכים עם צוות של 50 איש מסביבם, זה לא היא החליטה לעשות את זה.

בארץ זה נקרא הסתה לרצח, מכניסים את מי שמפרסם כזה דבר לכלא בלי משפט.

kathy-griffin-beheaded-trump-e1496177186812.jpg

4. מי שמתיחס ברצינות ל CNN תראו מה שמאלנים אמריקאים חושבים על CNN, כולל אובמה.

[video=youtube;ljQLLZ-uQ6A]

5. כן טראמפ מופגע לגמרי. צריך להיות כזה בשביל לתקן את כל הנזקים של אובמה שהיה הנשיא הגרוע ביותר של ארה"ב אי פעם.

אייל

פורסם

ראיתי פרסום חדש

נתוני צפיה לחודש מאי של תוכניות חדשות.

7 בעשריה הראשונה תוכניות של פוקס ניוז.

אין תוכניות של CNN בעשיריה הראשונה.

DBPZHY2UMAIRsAq.jpg

אייל

פורסם

נו, ואתם תרדו עליו גם אם יצליח בכל אשר יעשה. בינתיים פשוט צריך מספיק פופקורן.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך אפשר להגן על החלטה להוציא את ארצות הברית מהסכם האקלים? אני מבין שחשוב לכבודו לחרבן על מורשת אובמה, אבל יש גבול.

פורסם

אייל, התגובות שלך רק מדגימות את הבעיה העיקרית של תומכי טראמפ: פשוט לא ניתן להצדיק את המעשים שלו בשום צורה. לכן ההגנה היחידה שלכם היא להתקיף את הצד השני.

אתם רק לא מבינים שאין יותר צד שני. הבחירות נגמרו. טראמפ הנשיא. ואין יותר את מי להתקיף. צריך להתמודד עם השטויות שהוא עושה. אני יודע שזה קשה, זה קשה לכולם. אבל אם כל מה שיש לכם לתרום לנושא הוא חדשות מלפני שנתיים בנוסח ״קלינטון קיבלה מימון מקטאר״, באמת עדיף שתשתקו.

אותו הדבר לגבי הקומיקאית (לא זוכר את שמה) עם הראש הכרות. צודק, מסכים אתך, זה לא לגיטימי. זה לא מצחיק וגובל בהסתה. עכשיו אתה מסכים אתי שטראמפ עושה שטויות? מה הקשר בכלל בין שני הדברים?

וטבלת הרייטינג. האם באמת התגובה שלך לטענה נגד טראמפ על נטישת הסכם האקלים הוא של-CNN רייטינג גבוה יותר מ-FOX? זה כבר פשוט מעורר רחמים.

פורסם
1. לא הבנתי מה הבעיה עם רוסיה? הכי מצחיק שרוסים פה מגיבים נגד רוסיה רק בגלל שהם נגד טראמפ בלי להבין שהם מדברים נגד עצמם.

הילרי קיבלה מימון מקטאר במרוץ לבחירות. מדינה שמממנת טרור מימנה את מי שחשבה להיות נשיאת ארה"ב.

יחסים טובים בין ארה"ב לרוסיה זה דבר חיובי אם אתם לא מצליחים להבין את זה בגלל שאתם נגד טראמפ.

2. עם המעשים של הילרי ואובמה עד שיראו דם ההסתה נגד טראמפ לא תפסיק. אובמה קנה עכשיו בית בוושינגטון.

3.תגובות לזה בבקשה. מפורסמים אמריקאי הולכים עם צוות של 50 איש מסביבם, זה לא היא החליטה לעשות את זה.

בארץ זה נקרא הסתה לרצח, מכניסים את מי שמפרסם כזה דבר לכלא בלי משפט.

4. מי שמתיחס ברצינות ל CNN תראו מה שמאלנים אמריקאים חושבים על CNN, כולל אובמה.

5. כן טראמפ מופגע לגמרי. צריך להיות כזה בשביל לתקן את כל הנזקים של אובמה שהיה הנשיא הגרוע ביותר של ארה"ב אי פעם.

1. אם אחרי כל מה שקורה אתה עדיין לא מבין מה הבעיה עם רוסיה, אז באמת שאין מה להסביר. רק אגיד שהטענה ש"רוסים" פה מגיבים נגד רוסיה מוכיחה שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אתה באמת חושב שרוסים לשעבר שגרים בישראל אוהבים את פוטין או חושבים שרוסיה היא מדינה נורמלית?

יש "יחסים טובים עם רוסיה זה דבר חיובי" ויש "רוסיה מצליחה להשפיע על טראמפ לפעול לטובת האינטרסים שלה" שזה דבר סופר-שלילי.

2. וסבתא שלי קנתה עכשיו בית בטיזינאבי. אז פאקינג מה? אובמה אמר כבר ב-2013 שהוא כנראה ישאר לגור בוושינגטון כדי לאפשר לבת הזקונים שלו לסיים לימודים בבית הספר שם. ממש עלית פה על קנוניה רחבת היקף.

3. היא מפגרת וטוב שהעיפו אותה. מרוצה?

4. אתה אוכל כל מה שטראמפ מאכיל אותך, אה? ושוכח שיש עוד המון רשתות חדשות בארה"ב, לא רק CNN. אה, ושאין כמובן שום פאקינג קשר בין האיכות של חברת חדשות לבין המעשים של טראמפ.

5. הנשיא הגרוע ביותר של ארה"ב אי פעם? אהה... ריצ'רד ניקסון? ג'ורג' בוש הבן? הרברט הובר? אנדרו ג'ונסון? ג'יימס ביוקנן? והרשימה עוד ארוכה.

ראיתי פרסום חדש

נתוני צפיה לחודש מאי של תוכניות חדשות.

7 בעשריה הראשונה תוכניות של פוקס ניוז.

אין תוכניות של CNN בעשיריה הראשונה.

וואו! זה כל כך חדש שפוקס היא הרשת הכי מצליחה בארה"ב! ממש גילית לנו את אמ... לא משנה. אתה הרי לא באמת מסוגל להבין שאין קורלציה בין פופולריות לאיכות.

בינתיים נראה שהוא מצליח להמשיך להרוס את כדור הארץ, אז בהצלחה לכולנו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

על החתום - אחד שמבין?

לא הבנת מה הבעיה עם רוסיה? לא יודע, נגיד דברים כמו אפס מוחלטת של תפיסה דמוקרטית, מסורת פוליטית המבוססת על אמונה דתית והזיות משיחיות על כך שמוסקבה היא רומא השלישית, הומופוביה כחלק מגישה כמעט רשמית של ממשל, מאות שנים של התעללויות במיעוטים אתניים, תחת שלוש מסגרות פוליטיות שונות.

לשאול "מה הבעיה עם רוסיה?", כשהקונטקסט הוא דיקטטורה אנטי מערבית, המנסה להחזיר את הגלגל אחורה ולהפוך לכח שמכתיב את מה שקורה באירופה זה קצת, סלח לי, לא הכי חכם.

מה הקשר בין הדברים? גם יחסים טובים בין ישראל לערבים זה דבר מצוין. בוא נכריז מחר על עבדללה כמלך ישראל.

כן, בוא ננהל בפעם המאה את השיחה על ימין והסתה. אני בטוח שטראמפ לא ישן בלילות מפחד.

ברור, התחממות גלובלית זה מיתוס. שקר. הכל כדי לפגוע באמריקה. אגב, גם האבולוציה זה שקר. ואני מופתע, באמת, שאיש לא ביקש להחזיר את העבדות עדיין. הרי רק לפני איזה 150 שנה לימדו שזה רצון האל.

לא אנחנו לא.

אישית אני יורד על הימניים הישראלים (לא עליך, אתה סתם וואנאבי), שעכשיו פתאום מגלים שהשגרירות לא זזה, שהוא ינסה לקדם הסכם ושהוא הוציא מהמגירה תוכנית בטחונית שיזם... אובמה, ליום שאחרי הנסיגה של ישראל מיו"ש.

וכן, אני לא מתלהב מזה שטראמפ רץ להסתכסך עם גרמניה או מדינות אחרות. לא רואה איך אפשר לגונן על הגישה הזו, גם אם יש לך אייקון של טראמפ על הקיר בבית, מצטער.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתה מתבלבל בקטע של הוואנאביז, שזה די אופייני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שאלה: מישהו מכאן קרא את ההסכם האקלים ועל מה מדברים שם בין השורות ויכול לישפוך אור אם ההסכם אכן עושה טובה לאונושות או סתם דבר להזרמת כספים?

סתם במיקרה הגעתי לוידאו הזה ולא הבנתי איך כל פעם יוצאים ניבחרי ציבור ואף פעם לא מתייחסים לשאלות ורואים שאין להם מושג על מה מדובר ורק ממשיגים לנגן שזה חשוב כי כולם אומרים שזה חשוב?

אני מדבר עלה ראיון עם ראש העיר- החל מדקה 5:00.

https://www.youtube.com/watch?v=ppQoekqSLiM

האם בהסכם באמת לא דורשים מהסינים וההודים להוריד בפליטה? ועל מה מעבירים את המיליארדים כל שנה להודו וכו'?

סתם רוצה תשובה מנומקת מאנשים שחקרו לעומק ויכולים באמת לתת תשובה רצינית ולא סתם ציטוט מהתיקשורת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
אתה מתבלבל בקטע של הוואנאביז, שזה די אופייני.

תלמד לקבל מחמאה :p

בנימה רצינית, בבועה הקטנה שלנו, אם הוא יצליח להביא הסדר - מעולה. אני לא אהפוך לאנטי הסדר עם הפלסטינאים רק כי טרמפ מציע אותו. בדיוק להפך, אני אומנם נהנה לרדת על ימניים שחשבו שעכשיו מגיע המשיח, ואפשר לבנות פי אלף יותר מאחזים חסרי טעם, אבל מעבר לזה, משמח שגם טראמפ מנסה לקדם כאן הסדר.

אבל בתפיסה יותר גלובלית, אני באמת לא מבין איך אפשר להתלהב מנשיא שחושב שהתחממות גלובלית זו המצאה של הסינים כדי לפגוע באמריקה, או שחושב שזה טוב לאמריקה להסתכסך עם גרמניה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דווקא אמיתי לגמרי הפעם. אמנם כבר דנו בזה, אבל ההתחסדות הזאת לפיה כל מי שנובח כמו הצל מייצג את הימין וכל המי ומי ומי ומי ומי (אין מספיק מי) שדופק יציאות כמו גרבוז, קטי גריפין ועוד איזה 1001 כאלה שהיו כאן ושם הוא לא מייצג, מזכיר את תירוצי הקומץ של אוהדי בית"ר.

לגבי טראמפ - כמו שאמרתי, יהיה מעניין. יש לו יציאות באין כניסה, ויש לו דברים שההיסטוריה תשפוט האם יהיו טובים או לא. מה שבטוח, הם הולכים מאד חזק נגד הנראטיב שהשתרש בשנים האחרונות ולאנשים קשה לקבל את זה, בצירוף התקשורת המוטה.

כאמור, קחו פופקורן. הרבה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שאלה: מישהו מכאן קרא את ההסכם האקלים ועל מה מדברים שם בין השורות ויכול לישפוך אור אם ההסכם אכן עושה טובה לאונושות או סתם דבר להזרמת כספים?

סתם במיקרה הגעתי לוידאו הזה ולא הבנתי איך כל פעם יוצאים ניבחרי ציבור ואף פעם לא מתייחסים לשאלות ורואים שאין להם מושג על מה מדובר ורק ממשיגים לנגן שזה חשוב כי כולם אומרים שזה חשוב?

אני מדבר עלה ראיון עם ראש העיר- החל מדקה 5:00.

https://www.youtube.com/watch?v=ppQoekqSLiM

האם בהסכם באמת לא דורשים מהסינים וההודים להוריד בפליטה? ועל מה מעבירים את המיליארדים כל שנה להודו וכו'?

סתם רוצה תשובה מנומקת מאנשים שחקרו לעומק ויכולים באמת לתת תשובה רצינית ולא סתם ציטוט מהתיקשורת.

לא קראתי אותו, למרות שאולי עכשיו אעיין. אני רק תוהה - למה נראה לך שהסכם שנעשה באמצעות מידע מאלפי מדענים ברחבי העולם, נכתב ונחתם בידי מאות מדינות, לא עושה טובה לאנושות?

בנוגע לוידאו שהעלית - אני לא מתכוון לצפות עכשיו ב-40 דקות של טאקר קארלסון, אז אתה מוזמן לכתוב בדיוק איפה החלק שמעניין אותך. אגב, טאקר קארלסון הוא מהמנחים הטיפשים ביותר שיש לפוקס ניוז להציע. תראה את זה למשל (תתעלם מהבחור בהתחלה ותקשיב רק לשיחה של טאקר עם ביל ניי) - ברור שם לחלוטין שאין לו שמץ של מושג על מה מדובר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

ממש לא מיתכוון להגן וגם לא מכיר את המגיש- רק מדבר על הרעיון עם ראש העיר שהוא מראיין החל מהדקה ה-5, פשוט שיגע אותי הטימטום שהוא מדבר וביכלל לא מבין/שומע את השאלה והולך סחור סחור.

סתם אכשהו מצאתי את עצמי ביוטוב שומע את זה ואז הקשבתי :-).

https://youtu.be/ppQoekqSLiM?t=353

לדעתי צריך לחוקק חוק שבו ניבחר ציבור שמורח ומורח ולא עונה לשאלות צריך לחטוף כאפה מצלצלת עד שיענה :-)

Slap.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...