Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לזלזל בטראמפ.. אבל יש רגעים שהוא צודק.

והתקשורת, באמת מספרת סיפורים שלא קיימים, או דוחפת ומייצרת את הסיפורים הללו.

כגון:

נתפסו על חם - CNN ביימו הפגנה של מוסלמים נגד הטרור

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בטח עוד משהו שיגידו שלא קשור לסיבוב הראשון של טראמפ ולא יתנו לו את הקרדיט:

[h=1]עקב "תמיכתה בטרור": מדינות ערב ניתקו קשרים דיפלומטיים עם קטאר[/h]http://news.walla.co.il/item/3070347

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

היה תהליך, והוא נמשך זמן רב כי לא היה מי שיבוא ויסגור את העיסקה כמו שטראפ יכל(בעע אובאמה), הדיבורים היו תמיד וטראמפ פשוט יצא לסיבוב עולמי רק כמה חודשים לאחר שניבחר ופשוט סגר עיסקאות.

נכון שהוא מוכר נשק במיליארדים- אבל הוא כניראה עשה זאת כדי ליגרום להם לירקוד למנגינה שלו, ככה זה ביזנס- כל אחד והאינטרסים שלו בעיסקה..

מי חשבת שיותר טוב בביזנס- טראמפ או לובשי השמלות?

צטערת- הייתי חייב להביא את הסירטון- הורג אותי כל פעם מחדש :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לובשי השמלות. אם כי האמת היא שזו כותנת, או דשדשה.

אני לא יכול לשלול שטראמפ זירז את התהליך, אבל גם לא להוכיח את זה ללא חומר נוסף והתעמקות בו. בינתיים, אני לא בטוח שנכון לזקוף זאת לזכותו, בוודאי שלא בלי הסתייגות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אפשר לזלזל בטראמפ.. אבל יש רגעים שהוא צודק.

והתקשורת, באמת מספרת סיפורים שלא קיימים, או דוחפת ומייצרת את הסיפורים הללו.

כגון:

נתפסו על חם - CNN ביימו הפגנה של מוסלמים נגד הטרור

אייל.

וואו, רוטר זה המקור שלך? הצחקת...

בכל מקרה, CNN טוענים שהמשטרה נתנה למפגינים לעבור לצד הזה ותחנות החדשות (לא רק CNN) צילמו אותם עושים את זה, וביקשו מהם קצת לזוז כדי להכנס לפריים כראוי. לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם זה מה שיש לך לומר בתור fake news אז נתת לטראמפ להשקות אותך ב-cool aid קצת יותר מדי.

אפשר לזקוף לזכותו את העובדה שאישתו לא שמה כיסוי ראש במהלך הביקור.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

אה-וואלה בנצי?

אז מה האלקטל 6055U שלך אומר על זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וכרגיל ג'ון אוליבר פוגע בול בנקודה (וגם מצחיק על הדרך).

במיוחד אהבתי את הקטע בין 6:00 ל-7:00 דקות - מראה בדיוק מי זה טראמפ. אי אפשר לצפות בזה ולא להגיד "WTF".

בנוסף, הקטע בין 9:00 ל-11:00 שבו אוליבר מנתח את כמות השקרים האדירה בפסקה אחת בלבד מהנאום של טראמפ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

רוני, (וככה אתה מכיר אותי..:wink:)

העלתי את הכתבה מרוטר בגלל העברית.

בנוסף, מצורפים לך שם מספר אתרים באנגלית + חיפוש קצר ברשת יגלה לך עולם.

די-מזכיר את פייק הפאלטה, של ערוץ 2 "רשת" על הפגנות החרדים ושבירת הדגל.

א - 'רשת' פיטרה את הכתבים שביימו את "סרטון הדגל"

http://www.20il.co.il/%D7%92%D7%99%D7%90-%D7%94%D7%95%D7%9B%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%95%D7%91%D7%A1%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%95-%D7%9E%D7%A81%D7%A9%D7%AA

גיא הוכמן עצר אותנו ואמר לנו בואו נעשה 'קטע'. הוא הלך שם עם הדגל, עם המסריטים שלו,

והוא אמר לנו 'בואו נעשה קטע בהסרטה'".הצעיר ציין כי חשב שמדובר בחלק מסרטון סאטירי אותו מבקש הוכמן להפיק: ,,,,

ואמרנו לעצמנו בוא נזרום עם זה. תכננו בדיוק מאיפה הוא יבוא, מאיפה אנחנו נגיע.

עשינו את זה פעם אחת, עוד לא שברנו את הדגל, זה לא יצא הכי טוב.

אז עשינו את זה פעם נוספת ושברתי את הדגל".

לדבריו, "לאחר כמה ימים, ביום חמישי בלילה, פתאום אני שומע שרשת פרסמה תצלום שרואים רוכב אופנוע

שובר דגל, לא בקטע סאטירי ולא בשום קטע כזה או אחר.

זה היה ממש בקטע איך לבייש את החרדים בצורה גסה ואכזרית, שזה דבר שלא היה, זו הצגה שקרית לגמרי".

משלמים בטובות הנאה מהצד בקטנה עבור כתבות.

ב - המרואיינים בכתבה על בוקרשט: ערוץ 2 ביים את "מסיבת הרווקים"

http://www.haaretz.co.il/gallery/television/1.4091165

ג - וכאן הכתב מתחזה, ומנסה לביים ולממן התארגנות לא חוקית של תג-מחיר .

http://www.20il.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9B%D7%AA%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-2-%D7%91%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A2

עמרי קרונלנד מכה שנית. שנה וחצי לאחר שנחשף בערוץ 20

כי כתב 'אולפן שישי' ניסה לזייף כתבה על פעילות בלתי חוקית של

תושבי יהודה ושומרון.

בינואר 2016 חשף ערוץ 20 הקלטות בהן מנסה תחקירן "אולפן שישי" להוציא מידע

על פעילויות תושבים ביהודה ושומרון.

קרונלנד התחזה אז לאחיינו של תורם אמריקאי יהודי עשיר, אשר "מעדיף לתרום בסתר", וביקש לתרום כמאה אלף דולרים לפעולות "אקטיביות" שונות, בהן בנייה במאחזים לא חוקיים, הוצאת הספר "תורת המלך" ותמיכה ב"נערי המאחזים".

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בנוסף, הקטע בין 9:00 ל-11:00 שבו אוליבר מנתח את כמות השקרים האדירה בפסקה אחת בלבד מהנאום של טראמפ.

- קרא לקרן "The green fund" בזמן שהשם האמיתי שלה הוא "The green climate fund".

- אמר שארה"ב שילמה הכי הרבה לקרן, בעוד שאם מחלקים את הסכום שארה"ב שילמה בתל"ג שלה יוצא שהם לא שילמו הכי הרבה.

אכן שקרים מזעזעים. נראה יותר כמו שקרים של ג'ון אוליבר, אני מוכרח להגיד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...