Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמרתי רטוריקה חמימה יותר אבל בינתיים זה כל מה שיש. רטוריקה זה נחמד. זה בהחלט לא כלום. הוא בוודאי לא נשיא רע עבור ישראל עד כה. אבל זה לא מספיק כדי להכתיר אותו כאוהד ישראל כאילו הוא מינימום המלך כורש רק בכתום.

ושוב אני אומר, מה שקרה בקטר לא קשור לטראמפ והממשל שלו עסוק רק בלנסות לסדר את זה. אל תהפכו את זה להרגל להתעסק בנושאים שאתם לא מבינים בהם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ואמנם הילארי לא נבחרה אבל זה היה ברור את הדרך של מי היא התכוונה להמשיך.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

מה "היה ברור" לעולם לא נדע. נכון שהרטוריקה של טראמפ חיובית לישראל, יותר מקודמו, אבל כמו שחן אמר - זו רק רטוריקה. הוא יותר נחמד אלינו ופחות נחמד לפלסטינים. סבבה. מה בפועל יצא לנו מזה עד עכשיו? כלום. ונחכה ונראה אם באמת יעביר את השגרירות...

אגב, זו בדיוק אחת הבעיות העיקריות עם טראמפ - הוא כולו רטוריקה. כולו רעש וצלצולים. מה בפועל הוא עשה? כמעט כלום. בטח ביחס למה שהוא טוען שהוא עשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רטוריקה זאת ההתחלה, זה לא שהוא כבר סגר חצי קדנציה.

בינתיים הרוחות משתנות גם במועצת האו"ם.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

שוב, גם אם הוא מתכוון לעמוד מאחורי הבטחות (בעניין ישראל, בענייני פנים אמריקניים, או כל דבר אחר) יש לו מערכות שלמות של מאזנים, בלמים וביורוקרטיה להתמודד איתן כי דמוקרטיה וכזה.

להפוך את הקערה על פיה הוא לא יכול. לא הייתי מצפה ליותר משתי רפורמות משמעותיות במהלך כל הקדנציה שלו. אולי. לא כי יש לי משהו נגדו, פשוט כי ככה זה דמוקרטיה.

מה שאתה רואה עכשיו זה המרץ של תחילת הקדנציה. עם הזמן, הדברים של היועצים מתחילים לחלחל, יראת הכבוד של הכפופים נשחקת והפקידים לומדים איך להתמודד איתך והקצב - יורד. ככה זה עובד.

פורסם

לא יודע, יכול להיות שהוא יהיה נשיא טוב לישראל.

אבל זה גם שאלה של מה טוב לישראל.

אני מזכיר שלפני כמה חודשים, כשהשרשור הזה עלה, הדיבור בימין הישראלי היה על נשיא שלא ידחוף את האף שלו לכאן, שיעביר את השגרירות ויתן לבנות בלי סוף התנחלויות.

מעשית, זה לא המצב. הוא כן מתערב וכן מנסה, בדיוק כמו קודמיו, לקדם כאן הסכם כלשהו.

לא יודע מה הוא יכול להציע שעוד לא הציעו, אבל אם הוא יצליח איפה שקודמיו נכשלו, ויסיים את הסכסוך כאן - הוא יהיה נשיא מעולה.

אישית, אני עדיין חושב שהוא כמו יאיר לפיד - רק בגדול ועשיר יותר - לא מסוגל להתמודד עם נושאים מורכבים ובעיקר מסונוור מעצמו. אבל אני מאוד מקווה לטעות. זה לא שלמישהו כאן יש איזה אינטרס שהוא יהיה חרא נשיא, רק שנוכל לכתוב בפורום "אמרנו לכם", כן?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אמרנו ל...

במסגרת ה"מעשים, לא דיבורים", טראמפ חתם לפני יומיים על תזכיר להפריט את מערכת הבקרה האווירית בשדות תעופה. הוא עשה מופע גדול מזה למרות שמדובר בתזכיר - לא שום דבר מחייב. אבל עזבו את זה - כאילו שהפרטה נוספת זה מה שהציבור צריך - להקטין את ההוצאות הפדרליות על תשתית ולמכור בזול תשתיות למיליארדרים בוול סטריט כדי שיחייבו את הציבור לשלם פי כמה מאוחר יותר. זה, בגדול, חלק משמעותי מתוכנית התשתיות של טראמפ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא יודע, יכול להיות שהוא יהיה נשיא טוב לישראל.

,,,,,

,,,,

אבל אני מאוד מקווה לטעות. זה לא שלמישהו כאן יש איזה אינטרס שהוא יהיה חרא נשיא,

רק שנוכל לכתוב בפורום "אמרנו לכם", כן?

יבגני.. :wink:.. לדעתי לרוני יש תוכנית, לשלוח לנו פרלינים קטנים עם הכיתוב "אמרנו לכם".

נראה לי כי הוא כבר עשה דיל עם יצרן פרלינים בבלגיה, שכונה ליד השכונה של יוצאי דע"ש.

אבל, לדעתי לא נקבל בסוף את ה "אמרתי לכם", כנראה בגלל דואר ישראל.

ואני אומר לך.. אם טראמפ יפתור את הבעיות בדואר ישראל.

לדעת רבים, הוא יהיה הנשיא הטוב ביותר לישראל.

ועכשיו ברצינות, עוד לא ראינו כלום ואנו מפזרים הרי ניתוחים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אמרתי רטוריקה חמימה יותר אבל בינתיים זה כל מה שיש. רטוריקה זה נחמד. זה בהחלט לא כלום. הוא בוודאי לא נשיא רע עבור ישראל עד כה. אבל זה לא מספיק כדי להכתיר אותו כאוהד ישראל כאילו הוא מינימום המלך כורש רק בכתום.

ושוב אני אומר, מה שקרה בקטר לא קשור לטראמפ והממשל שלו עסוק רק בלנסות לסדר את זה. אל תהפכו את זה להרגל להתעסק בנושאים שאתם לא מבינים בהם.

רטוריקה בהגדרתה היא שכנוע. בפועל, אנחנו מדברים על מעשים ולא ניסיונות לשכנע.

הפעולות באו"ם הן פעולות ממשיות! לא מסע שכנוע.

המסע למזרח התיכון והכוונה להיות חלק פעיל בבניית קואליציה שתייצב את המזה"ת הבוער, זאת לא רטוריקה! זה מעשה ממשי. זו קביעה חד משמעית שארה"ב חוזרת להיות מעורבת בכאוס שקורה סביבנו ואם תרצו או לא- זאת השפעה ישירה על ישראל.

לגבי עניין קטאר- כמו שאתה לא יודע מה נאמר ב-4 עיניים בין טראמפ למלך סעודיה/סיסי במצרים ושות' , כך גם אני.

אז אתה תטען שלטראמפ אין יד במה שקורה עם קטאר ואני טוען שיש לו ועוד איך, אפילו בצורה עקיפה, ע"י כך שהוא הניח על השולחן את כל הקלפים, בלי להסתיר את עמדת ארה"ב ובלי הפולטיקלי קורקט.

עובדה שאחרי שנים רבות של תמיכה קטארית בטרור (ובאחים המוסלמים, אגב) פתאום קמים ועושים מעשה. מה קרה פתאום שלכולם אכפת מקטאר? אני מאמין שהמדינות המחרימות הבינו שהשריף מארה"ב הולך להיכנס חזק באזור וצריך להתחיל להראות נכונות לבחירת צד.

עכשיו תשאל, למה טראמפ מנסה לגשר בין קטאר למחרימות? כי אפילו המדינות האלה אמרו שהיחסים ניתנים לתיקון מהיר ובתנאי שקטאר תשנה כיוון. זה מתאים גם לטראמפ (שהגיב בעניין וציין שקטאר תומכת בטרור) ובכלל למזה"ת.

ישנו כיוון ויפסיקו לתמוך בטרור? יצטרפו למדיניות שתכתיב הקואליציה העתידית בהנהגת ארה"ב? יזכו לנירמול וכולם יוצאים ברווח.

נראה כמו חלק אינטגרלי של ביזנס אמיתי.

יכול להיות שאני טועה, יכול להיות שאתה טועה, אבל להגיד בבטחון מלא שלטראמפ אין השפעה (כלשהי) על החלטת החרם כשאין לך שום הוכחה זה קצת מצחיק.

לא יודע מה הוא יכול להציע שעוד לא הציעו, אבל אם הוא יצליח איפה שקודמיו נכשלו, ויסיים את הסכסוך כאן - הוא יהיה נשיא מעולה.

אני חושב שטראמפ מתמקד פחות בהצעות ועובר להפעלת לחץ ודחיפה להתערבות של המדינות הערביות המתונות שרוצות יחסי ברית עם ארה"ב. מסכים עם רוב מה שכתבת, נותר להמתין ולקוות.

פורסם
כאילו שהפרטה נוספת זה מה שהציבור צריך - להקטין את ההוצאות הפדרליות על תשתית ולמכור בזול תשתיות למיליארדרים בוול סטריט כדי שיחייבו את הציבור לשלם פי כמה מאוחר יותר.

לקרוא משפט כזה ממישהו שבדיוק תקף את השטחיות של טראמפ מזכיר לי את המשפט - הפוסל, במומו פוסל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מה קרה פתאום שלכולם אכפת מקטאר? אני מאמין שהמדינות המחרימות הבינו שהשריף מארה"ב הולך להיכנס חזק באזור וצריך להתחיל להראות נכונות לבחירת צד.

אין לו מה לבחור צד. בניגוד למדינות ערב האחרות, היחסים של ארצות הברית עם קטר מצוינים.

אני חושב שטראמפ מתמקד פחות בהצעות ועובר להפעלת לחץ ודחיפה להתערבות של המדינות הערביות המתונות שרוצות יחסי ברית עם ארה"ב. מסכים עם רוב מה שכתבת, נותר להמתין ולקוות.

אין להן מה לרצות יחסי ברית עם ארצות הברית. הן בעלות ברית שלה כבר שנים.

פורסם

תאוריית השריף מתנפצת.

מסתבר שקטאר שילמה מיליארד דולר כופר עבור 26 בני מלוכה שיצאו לצוד עם בזים בדרום עיראק ונתפסו ע"י גי'האדיסטים

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

א. מי זה לו? המדינות המחרימות, שכבר מנהלות לאורך השנים מדיניות ברית עם ארה"ב , מבינות כי ארה"ב נכנסת חזק למעורבות במזה"ת ולכן ירצו לקחת חלק פעיל ולהשתייך לקואליציה המערבית, באופן מעשי.

בחירת הצד הכוונה להוכיח לטראמפ שהם מתגייסים תחתיו לאותן המטרות כמו מיגור טרור.

אז כבר התחילו בהחרמת המממנת הראשית, מבורך!

ב. יש הבדל בין יחסי דיפלומטיה וברית ידידותית של שנים (+אינטרס הנפט מהעבר וכו') לבין הקמת קואליציה עכשיות שמכוונת לטפל בבעיות שהוזנחו במזה"ת (התחזקות איראן, דאע"ש וכו')- כאן יש למדינות האלה הזדמנות משמעותית להתקרב עוד יותר לברית המערבית.

הנפט שלהם כבר לא משחק יותר תפקיד. היכולת להוות גוש ברית מערבי באמצע מזרח תיכון סוער ואסטרטגי זה הדבר החם הבא מבחינתם וכן, זה לוקח את הברית רבת השנים הזאת צעד גדול קדימה (ראה מה קרה רק החודש עם סעודיה).

פורסם (נערך)
תאוריית השריף מתנפצת.

סופה להתנפץ כאשר כל הטיעון שקושר את זה לטראמפ מתבסס על סמיכות זמנים ותו לא.

קואליציה יש כבר הרבה זמן. זה לא רעיון של טראמפ. ושלא תעזו להתווכח כי זו היתה התזה שלי ל-M.A. הם רק רצו יותר תמיכה מארצות הברית, אז המלך הסעודי נפנף כמה ירוקים בפני התפוז המהלך. כל הדיבורים הללו של טראמפ כשהגיע לישראל על מלחמה באיראן - זו קולו של מלך סעודיה שמדבר דרכו.

וגם ממשל אובמה תמך בקואליציה הזו. "היי, אמירויות, רוצים עסקת THAAD בהיקף חסר תקדים כי אתם פוחדים מהטילים האיראנים? עלא כיפאק." "סעודים, רוצים לשדרג את כל מערך הפטריוט שלכם ל-PAK-3 כי כיום זה טוב לכפרות נגד טילים בליסטיים? בכיף!" "מה, חשקה נפשה של קטר במכ"ם ארוך טווח לגילוי שיגורי טילים? יאללה, למה לא." אז שאף אחד לא יצייר את זה כאילו טראמפ גילה את אמריקה (pun intended).

• תוכן חדש...