Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, ProMeR כתב:

זו טענה גורפת וכוללת שיהיה לך בעיה להוכיח אותה

תרים טלפון לעשרה מיליארדרים, תבקש מאה אלף שקל מכל אחד - כמה כסף אתה חושב שיהיה לך בסוף?

לפני 38 דקות, ProMeR כתב:

נראה לי שמיצינו.

כל אחד כבר הבין את הטענה של השני וזה לא מתקדם ממילא.

חלק מהדיון גם התרחק מהנקודה המרכזית ומהטיעונים שהעליתי קודם.

מה שתבחר.

יכול להיות שאני טועה, אבל הבנתי שהטענה שלך הייתה שהוא קיבל משהו זניח, כמו סיגרים.

רציתי להראות שזה לא המצב ונהג לילה הציג את הטיעון הנכון שמה שמשמעותי זה בצד של המקבל, לא הנותן.

יש מספיק בעלי מסעדות בירושלים שאמרו שבשביל ביבי כמה מאות שקלים זה משמעותי, עוד לפני שהכפלנו אותם באלף.

פורסם
לפני 15 שעות, ProMeR כתב:

זו טענה גורפת וכוללת שיהיה לך בעיה להוכיח אותה

הרבה פחות ממה שלך תהייה בעיה להוכיח את הטענה שממנה יצאת, כאילו לאנשים מאוד עשירים לא איכפת לבזבז מאות אלפים על "חברים", שלא קרובים אליהם ברמות הכנסה ולא מסוגלים לתת משהו דומה בעצמם.

עניין המתנות והדרישות וכו', לפחות מול מילצ'ן, עלה במהלך המשפט של נתניהו המון פעמים. כמו גם בכלל טיב החברות שלו עם טייקונים שונים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני 19 שעות, MiniMiz3r כתב:

סגל הוא חד משמעית שופר, אבל בניגוד לציפורי הוא באמת עיתונאי והוא נוטה לדווח על עובדות. 

את חוסר הדיווח של עובדות אפשר לייחס גם לרוב ה"עיתונאים" מצד שמאל שמסקרים את משפט נתניהו, לכן הטענות שמביא ציפורי, לא שוות פחות מכל מה שכותבים כתבי השמאל לגבי המשפט ומה שקורה בו.

לטענתו של ציפורי, הוא לפחות נמצא בדיונים, בניגוד לרוב הכתבים האחרים שמסקרים את המשפט.

לפני 18 שעות, יבגניפ כתב:

זה די לא נכון מהעדויות במשפט עד עכשיו. אף אחד לא רוצה סתם להוציא מאות אלפי שקלים על מישהו שלא נותן שום דבר בתמורה.

אז גם זה לא נכון מהעדויות במשפט, למשל:

"העדות הדרמטית של החוקר ארנון אליעז: הודה שהחקירה בתיק 1000 הייתה רשלנית, שטבלאות הסיגרים והשמפניות התבססו רק על עדותה של הדס קליין בלי שום בדיקה, ושקיבל הנחיות לחישובים מהעוזרת של ליאת בן ארי, מומי משולם ודני יופה. חמור מכל: התברר שמנדלבליט החליט לחקור את נתניהו בתיק 1000 על בסיס טבלאות מתנות מדומיינות שהציגו לו הפרקליטות והמשטרה".

וזה מתחבר לטענה שלי - אין לאף אחד פה באמת מושג מה קורה במשפט, כי צד אחד מדווח שחוקר המשטרה אמר שאין שום הוכחה שנתניהו קיבל מתנות בשווי מאות אלפי שקלים, ושיהודית תירוש עושה פאדיחות, כרגיל, כולל נזיפות מהשופטים, והצד השני מדווח שיש הוכחות, שנתניהו רעד על הדוכן, ושיהודית תירוש המלכה עשתה להם בית ספר.

לפני 17 שעות, stx כתב:

לא נראה הזוי בכלל ותאמין לי שבאחוזים אני שולט היטב.

אז אתה מקבל את זה שביבי ושרה קיבלו מאות אלפי שקלים ממילצ׳ן כעובדה?

לא. ראה הסבר למעלה.

אגב, אני עדיין מחכה להסבר פה מאלו שצועקים שנתניהו רץ לבקש עזרה בטראמפ בחנינה שלו - איך נתניהו, הלחיץ, הפחדן וה"אפס", מצליח לגרור את טראמפ להתעסק במשפט שלו, תוך כדי מלחמה באיראן, ניהול משברים מבית ומחוץ, ואחרי שסיפרו לנו שוב ושוב איך טראמפ לא סופר את נתניהו, ואיך הוא תכף מתהפך עליו?   אולי נתניהו באמת קוסם וליגה אחרת, אחרי הכל?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

"העדות הדרמטית של החוקר ארנון אליעז: הודה שהחקירה בתיק 1000 הייתה רשלנית, שטבלאות הסיגרים והשמפניות התבססו רק על עדותה של הדס קליין בלי שום בדיקה, ושקיבל הנחיות לחישובים מהעוזרת של ליאת בן ארי, מומי משולם ודני יופה. חמור מכל: התברר שמנדלבליט החליט לחקור את נתניהו בתיק 1000 על בסיס טבלאות מתנות מדומיינות שהציגו לו הפרקליטות והמשטרה".

רק שהמציאות שונה.
1. קליין מגובה בחשבוניות.
2. מילצ'ן העיד שלא ידע את הסכומים המדוייקים בזמן אמת אבל שהאספקה לבקשת הזוג הלכה וגברה ושהיו שמות קוד לדברים.
3. פאקר העיד שנשא במחצית מעלות המתנות שניתנו.

עכשיו יש שמות קוד שזה צועק לשמים תסתיר כי אני יודע שזה לא בסדר, יש חשבוניות ויש שני מיליארדרים שאתה טענת שזה כלום עבורם שנאלצים להתחלק בסכומים.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

וזה מתחבר לטענה שלי - אין לאף אחד פה באמת מושג מה קורה במשפט, כי צד אחד מדווח שחוקר המשטרה אמר שאין שום הוכחה שנתניהו קיבל מתנות בשווי מאות אלפי שקלים, ושיהודית תירוש עושה פאדיחות, כרגיל, כולל נזיפות מהשופטים, והצד השני מדווח שיש הוכחות, שנתניהו רעד על הדוכן, ושיהודית תירוש המלכה עשתה להם בית ספר.

לך אולי אין מושג כי אתה ניזון רק מצד אחד. תצליב מקורות מידע ותבנה לך את התמונה.

אם זה עובר את הרף הפלילי או לא אין לי מושג כי אני לא עו"ד ולא שופט. אני נתן לשופטים להחליט וכל החלטה שלהם תהיה מקובלת עליי. השאלה אם אתה תקבל הרשעה כמו שאני אקבל זיכוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אני עדיין מחכה להסבר

אין צורך בהסבר, כי מה שכתבת אין בו שום סתירה.

בכל מה שקשור לדיבור, שיכנוע, הפעלת לחץ פוליטי, גיוס תמיכה וכו׳, נתניהו הוא קוסם וליגה אחרת.

במה שקשור לעמידה בלחץ ויוזמה של פעולות תוך לקיחת סיכונים, מדובר באיש לחיץ ופחדן. ההתקפות על אירן וחיזבאללה שהוא לכאורה יוזם עכשיו, הן בראש ובראשונה תוצאה של הלחץ שלו לאבד את הבחירות.

אם כבר אז אולי אתה תסביר לנו איך נתניהו הוא מצד אחד קונילמל המסכן שלא ידע, לא העירו אותו, לא הקשיבו לו, רצה לחסל את החמאס אבל היועמשית וגבי גזית עבדו עליו... ומצד שני הוא הראשון לזהות, היחיד שיכול, אין מי שיחליף אותו, קוסם שמשחק שח רב ממדי... 

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נתניהו איש שיווק מעולה אבל מהסוג שלא הייתי קונה ממנו כלום.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 37 דקות, gadik6 כתב:

אני אגיד בכנות שאני לא מאוד עוקב אחרי כל דבר שקורה במשפט. בכל זאת, הנה העדות של מילצ'ן. זה מתומלל. שמע, אני לא יודע, אני סוציומט ואין לי חברים מחוץ לשרשור הפוליטי בקארספורום, אז אולי אני טועה. אבל נשמע לי שלאנשים שיש זה קצת מוזר לנהל מערכת יחסים "חברית", בה קונים מתנות לבת הזוג של החבר לפי מה שהיא דורשת, ומספקים לה את השמפניה הורודה שהיא רוצה (וכשפעם אחת שולחים משהו יותר זול והיא מבטלת את זה, אז חוזרים למוטב). ונשמע שזה גם מאוד חד כיווני, בניגוד למה שכתב החבר האחר פה.

האם זה פלילי? אין לי מושג. אבל מה שגורם לי להשתכנע שנתניהו אשם, זה לאו דווקא עדות כזו או אחרת, אלא השקרים שלו עצמו וההתנהלות שלו בעיקר מאז שהתחיל להעיד וכמובן הניסיון לסחוט עזרה מטראמפ שיעצור את המשפט. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, stx כתב:

תרים טלפון לעשרה מיליארדרים, תבקש מאה אלף שקל מכל אחד - כמה כסף אתה חושב שיהיה לך בסוף?

מה שתבחר.

יכול להיות שאני טועה, אבל הבנתי שהטענה שלך הייתה שהוא קיבל משהו זניח, כמו סיגרים.

רציתי להראות שזה לא המצב ונהג לילה הציג את הטיעון הנכון שמה שמשמעותי זה בצד של המקבל, לא הנותן.

יש מספיק בעלי מסעדות בירושלים שאמרו שבשביל ביבי כמה מאות שקלים זה משמעותי, עוד לפני שהכפלנו אותם באלף.

קשה לי להבין לאן אתה חותר עם הדוגמה הזו.

ביבי לא חייג לעשרה מיליארדרים וביקש מתנות ואז מלצ'ין היה המיליארדר שהסכים.

מסופר שהם חברים עשרות שנים ולא על מיליארדר אקראי שאני לא מכיר.

הונו של מלצ'ין היום הוא 6.4 מיליארד דולר, הונו דאז כשנתן את המתנות היה נניח כ- 3 מיליארד דולר, שזה 10 מיליארד ש"ח, והוא נתן לו (לפי הערכות) 700,000 ש"ח, אז עבורו זה 0.007% מהונו. מישהו עם 500,000 ש"ח חסכונות, 0.007% מהונו זה 35 ש"ח.

ועדיין אני חוזר על אותה טענה מתגובות קודמות:

גם שקל אחד נחשב שוחד אם היה משהו בתמורה.

ובכל זאת תיק 1000 לא מדבר על שוחד.

אז כן - Night Driver כתב טענה שאני מוכן לקבל "מה שמשמעותי זה בצד של המקבל, לא הנותן".

ועדיין זה כבר נכנס לפרשנויות שגם בית המשפט לא יוצא מהם 6 שנים ועוד אין לזה בכלל סוף.

וסה"כ נראה לי שלא היה קייס כזה חזק מלכתחילה וחלק מהאנשים באמוק על השמפניות האלה כאילו זה מה שחשוב. באינטרנט כתוב שהמשפט הזה עולה כ- 500 מיליון ש"ח שכל אחד מאיתנו משלם מהכיס.

ואולי, רק אולי, זה סה"כ בזבוז של זמן.

הרעיון המקורי הוא שזה לא מה שצריך להיות ראשון בסדר היום, זה הכל.

זה חשוב אבל יש דברים יותר חשובים להתעסק בהם.

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

הרבה פחות ממה שלך תהייה בעיה להוכיח את הטענה שממנה יצאת, כאילו לאנשים מאוד עשירים לא איכפת לבזבז מאות אלפים על "חברים", שלא קרובים אליהם ברמות הכנסה ולא מסוגלים לתת משהו דומה בעצמם.

עניין המתנות והדרישות וכו', לפחות מול מילצ'ן, עלה במהלך המשפט של נתניהו המון פעמים. כמו גם בכלל טיב החברות שלו עם טייקונים שונים.

שינית את הטענה המקורית שלך.

לפני 20 שעות, יבגניפ כתב:

אף אחד לא רוצה סתם להוציא מאות אלפי שקלים על מישהו שלא נותן שום דבר בתמורה.

זה מה שכתבת ולזה גם התייחסתי.

יש עשירים שתורמים סכומי עתק ללא תמורה.

זה מפריך את הטענה המקורית.

וגם הטענה החדשה שלך שאנשים לא נותנים לחברים כספים לא מחזיקה מים, כי אם ניקח דוגמה שכן אז אתה מוזמן לקרוא על מושיק עפיה ומה הכניס אותו לקשיים כלכליים.

וגם זה מפריך את הטענה שלך כי מצאתי דוגמה אחת שכן.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR

עומר :-)

פורסם
לפני 18 דקות, ProMeR כתב:

מסופר שהם חברים עשרות שנים ולא על מיליארדר אקראי שאני לא מכיר.

אז אני אגיד לך מידיעה איך זה היה עובד (אל תשאל אותי מאיפה)

שרה הייתה מתקשרת למזכירה של מילצ'ן שייקנה לה שמפניה. 

המזכירה של מילצ'ן הייתה שולחת את הנהג לאסוף את בקבוקי השמפנייה ולהביא לה מת"א לירושלים.

כי לאף אחד אין כוח להתעסק עם המשוגעת הזו וההשלכות של הקריזות שלה.

שבית המשפט יחליט את רמת הפליליות של זה, אבל בו לא נגמד.

בית ראש הממשלה היה דורש מתנות באלפים מאנשים עם כסף, והם נענו לו, כי הוא זה ראש הממשלה ומחר אולי הם ייצטרכו אותו

אם לך היה חבר יותר עני ממך שהיה מתקשר עליך כדי שתזמין לו וולט, מה היית חושב עליו?

היית ממליץ עליו לחבר שלישי שיעסיק אותו?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, ProMeR כתב:

זה מה שכתבת ולזה גם התייחסתי.

יש עשירים שתורמים סכומי עתק ללא תמורה.

זה מפריך את הטענה המקורית.

חבר, אתה מייגע. התחייסת בפוסט המקורי שלך לחברים שמבזבזים מאות אלפי אחד על השני כי הם עשירים. זה היה הקונטקסט. אני טענתי שזה לא נכון. העדות של מילצ'ן - שזה בעצם הדבר הרלוונטי למקרה שלנו כרגע - מראה שזה לא נכון.

לפני 22 דקות, ProMeR כתב:

גם הטענה החדשה שלך שאנשים לא נותנים לחברים כספים לא מחזיקה מים, כי אם ניקח דוגמה שכן אז אתה מוזמן לקרוא על מושיק עפיה ומה הכניס אותו לקשיים כלכליים.

וגם זה מפריך את הטענה שלך כי מצאתי דוגמה אחת שכן.

אני חושש שלא הבנת את הכתוב.

אם שכנעת את עצמך שמיליארדים פשוט נהנים לתת ככה סתם לביבי מתנות בעשרות ומאות אלפי שקלים, כי ככה זה, כמו שאני קונה לפעמים כוס בירה לחברים שאן לי - סבבה.

אין לי עניין בדיון איתך לאור התגובות האחרונות בכל מקרה. סליחה שהגבתי לך.

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אין לי עניין בדיון איתך

זה בגלל שהוא הביא לך דוגמה נגדית!

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, falou כתב:

שרה הייתה מתקשרת למזכירה של מילצ'ן שייקנה לה שמפניה. 

וזה לא נגמר בשמפניות. לפי עדותה של קליין, לקראת יום הנישואין ה-24 נרכש עבור שרה לפי דרישתה צמיד זהב ויהלומים בשווי 46 אלף דולר. 
בזמן שהביביסטים צועקים "שמפניה", הם "שוכחים" שבתקציב של השמפניה הזו אפשר לקנות שני לנדקרוזרים.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

בזמן שהביביסטים צועקים "שמפניה",

אתה לא מעודכן. הם הבניו שהשמפניה לא מחזקה מים ועכשיו צועקים באגס באני.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

אין צורך בהסבר, כי מה שכתבת אין בו שום סתירה.

בכל מה שקשור לדיבור, שיכנוע, הפעלת לחץ פוליטי, גיוס תמיכה וכו׳, נתניהו הוא קוסם וליגה אחרת.

במה שקשור לעמידה בלחץ ויוזמה של פעולות תוך לקיחת סיכונים, מדובר באיש לחיץ ופחדן. ההתקפות על אירן וחיזבאללה שהוא לכאורה יוזם עכשיו, הן בראש ובראשונה תוצאה של הלחץ שלו לאבד את הבחירות.

אני לא יודע על איזה לחץ אתה מדבר, כי למרות מה שמספרים לכם בערוץ 12, אין שום לחץ כזה, אבל זה חוזר לנקודה שלי - נתניהו מצליח לגרור את ארה"ב למלחמה באיראן, ומול חיזבאללה, בעיקר כדי לשמור על הכיסא, במחיר כלכלי עצום, ועם סיכון חיי אדם וחיילים. זה לטענתכם.

כלומר, נתניהו הוא לא רק קוסם, הוא גם אדם שמוכן להרוג חיילים ולהבעיר את כל המזרח התיכון, רק בשביל לשמור על הכיסא, זה הטענה שלך, נכון?

לפני 22 שעות, פינדר כתב:

אם כבר אז אולי אתה תסביר לנו איך נתניהו הוא מצד אחד קונילמל המסכן שלא ידע, לא העירו אותו, לא הקשיבו לו, רצה לחסל את החמאס אבל היועמשית וגבי גזית עבדו עליו... ומצד שני הוא הראשון לזהות, היחיד שיכול, אין מי שיחליף אותו, קוסם שמשחק שח רב ממדי... 

למה לא העירו אותו זה תשאל את רונן בר, הליצן, ששולח שני צוותי טקילה לדרום, אבל לא חושב לבקש מהצבא להקפיץ או לפחות להכין כלים כבדים.

אבל לשאלתך, אני אשמח לענות, ופה נסיים, כי נתניהו זה לא הנושא של הדיון - גם אני עד לפני כמה שנים האמנתי לכל שטיפת המח של התקשורת, אבל אז התחילו להתגלות "סדקים" במסרים - תקשורת שמשקרת שוב ושוב (המקרה הכי זכור זה אילנה דיין והתחקיר על המ"פ המסכן שהיא הרסה לו את החיים, ובסוף אפילו לא ממש קיבלה על זה אחריות, כי בית המשפט קבע מושג חדש של "אמת לשעתה"), ומתפקדת כמנגנון תעמולה במקום אמצעי להעברת ידיעות ועובדות, ראשי צבא ומערכת בטחון זחיחים ויהירים, שלא יודעים מה זה לטעות או מה זה לקחת אחריות, ושמישהו גזר להם את הביצים, כך שבמקום צבא להכרעה, הם עברו לצבא להכלה (לדוגמה, מסע ההפחדה של המטכ"ל בצוק איתן, כדי למנוע כניסה קרקעית), פרקליטות וייעוץ משפטי שמועלים בתפקידם, ומתנהלים בעצלנות אדירה מצד אחד (למשל, גלי בהרב מיארה 24 דחיות לועדה לחקירת הרוגלות), אך מצד שני מפגינים מוטיבציה מוגזמת כשזה כן באינטרסים שלהם, וכמובן לא נשכח את השחיתות, המוסרית, והכללית שלהם (ראה - עמית איסמן חוטיני מנומר ורות דוד "לא ידעתי לא שמעתי").

אני כבר לא מדבר על כל הפרשיות שמתגלות פה בשנתיים האחרונות, החל מעלילות הדם של ערוץ 12 (אונס של מחבלים, רעב בעזה ועוד), דרך ההתנהלות העבריינית של לא אחרת מאשר ראשת הפרקליטות הצבאית, מופע הליצנות של ראשי השב"כ לשעבר, לסיכול מינוי זיני, השכונה שעושה היועצת המשפטית ועוד.

עכשיו אם תיקח את כל אלה, תבין שיש פה מערכת, של אנשים מ"קליקה" סגורה, שיעשו הכל כדי לשמור על אותה קליקה, ושיורידו כל מי שינסה לפגוע או לאיים עליהם. זה לא דבר חדש, עוד בסוף שנות ה-90 הפרקטיקה הזאת הייתה נפוצה (למשל, שר המשפטים לשעבר, יעקב נאמן). זאת מערכת דורסנית, שלא בוחלת באמצעים כדי "לטפל" כל מי שמהווה איום עליה.

לאן אני חותר?   ראשית, כל אדם עם קצת שכל בראשו צריך לשאול את עצמו איך זה שיש כל כך הרבה פרשיות סביב נתניהו לאורך כל השנים, ובכולן בינתיים הוא יצא זכאי. האם מדובר בנוכל גאון, שמצליח למחוק את עקבותיו כל פעם, או שאולי יש פה משהו אחר, דוגמת תפירת תיקים או אובר-מוטיבציה להרשיע אותו?

כנ"ל לגבי משפטי נתניהו הנוכחיים - לדעתי, יוזמי המשפט האמינו שזה לא יגיע למשפט בכלל, ושנתניהו יפרוש לאחר הגשת כתבי האישום. עוד המיסקלקולציה שלהם אנחנו רואים עכשיו, כשהם מתפדחים שוב ושוב, וכשהשקרים שלהם מתגלים במהלך המשפט. המטרה הייתה להוריד את נתניהו, לא בבחירות, אלא באמצעות מערכת המשפט.

עכשיו לעניין הבטחוני - ניקח לדוגמה את הכסף לחמאס - כולם, כולל כולם, ראשי מערכת הבטחון, פוליטיקאים, ועוד, כולם הלכו עם הרעיון של מזוודות כסף לחמאס ושל "חמאס הוא נכס". גם יאיר גולן הקשקשן, זה שעכשיו צועק נגד חמאס כביכול, אמר בדיוק את הדברים הללו, שחמאס הוא נכס, וכמו שאר ראשי מערכת הבטחון, גם הוא טען שצריך לשמור עליו בשלטון, ו"לקצץ" לו את הראש מדי פעם.

עכשיו מצפים מנתניהו, שיעשה בדיוק את ההיפך מהמלצת כל ראשי מערכת הבטחון, וימנע כסף, מה שיוביל להסלמה?   בסדר, הרי אז התקשורת הייתה משתוללת שנתניהו רוצה הסלמה, שזה "מבצע מנדטים" ועוד.

נעבור לגרעין האיראני - לדוגמה, הסיפור עם מאיר דגן, שפנה לממשל האמריקאי, לכאורה, מעל הראש של נתניהו וברק, וזאת כדי למנוע תקיפה באיראן, זאת רק דוגמה אחת.

כלומר, יש פה ראשי מערכת בטחון וצבא, שמרגישים, משום מה, שהם אלו שמחליטים, והם לא יהססו להשתמש בכל טריק או בכל מעשה, כדי לכפות את המדיניות שלהם, וזאת בניגוד למדיניות של הדרג הנבחר.

זה גם מאוד מוזר הכמות של ראשי מערכת הבטחון, שפורשים, עם פנסיה מכובדת, ושלל זכויות, ואז מתחילים ללכלך, על נתניהו, על המדינה, על הצבא. כלומר, שירתם באותה המערכת, כולל תחת נתניהו, ובשום שלב לא חשבתם לקום וללכת, למרות כל סיפורי הזוועות?   היחיד שעשה את זה, כמדומני, זה ליברמן, שהתפטר ממשרד הבטחון.

עכשיו אפשר להגיד שזה שוב נתניהו וכדומה, אבל כשרואים טיפוסים כמו יאיר גולן - אדם יהיר, אלים, שלא מכיר התנהלות פרט לצבא, בו עושים כל מה שהוא אומר, בלי לשאול שאלות, מבינים שראשי מערכת הבטחון הם לא בהכרח אותם "גיבורים" חסרי כל עכבה מוסרית שאנשים מדמיינים.

אגב סיגרים, לפני כ-13 שנים, ראש השב"כ לשעבר, יובל דיסקין, נתן ראיון בו הוא סיפר על ישיבה עם נתניהו, ברק וליברמן, וסיפר איך הם מעשנים סיגרים (וברק דופק צ'יסרים) במהלך ישיבה עם נציגי מערכת הבטחון, לכאורה. כלומר, הסיפורים על הסיגרים זה כבר לא דבר חדש, אבל זה לא הנקודה. הנקודה היא דווקא ליברמן שמעשן סיגרים. אם ליברמן וסיגרים באותו משפט נראה הגיוני למישהו, אז הוא יאמין לכל דבר שמספרים לו.

לפני 22 שעות, Night Driver כתב:

רק שהמציאות שונה.
1. קליין מגובה בחשבוניות.
2. מילצ'ן העיד שלא ידע את הסכומים המדוייקים בזמן אמת אבל שהאספקה לבקשת הזוג הלכה וגברה ושהיו שמות קוד לדברים.
3. פאקר העיד שנשא במחצית מעלות המתנות שניתנו.

עכשיו יש שמות קוד שזה צועק לשמים תסתיר כי אני יודע שזה לא בסדר, יש חשבוניות ויש שני מיליארדרים שאתה טענת שזה כלום עבורם שנאלצים להתחלק בסכומים.

לך אולי אין מושג כי אתה ניזון רק מצד אחד. תצליב מקורות מידע ותבנה לך את התמונה.

אם זה עובר את הרף הפלילי או לא אין לי מושג כי אני לא עו"ד ולא שופט. אני נתן לשופטים להחליט וכל החלטה שלהם תהיה מקובלת עליי. השאלה אם אתה תקבל הרשעה כמו שאני אקבל זיכוי.

רק שכל מה שכתבת הוא בערך לא נכון. קליין לא מגובה בחשבוניות, לפחות לא כאלו ש"מוכיחות" משהו, לא היה קו אספקה, וגם שם יש שקרים שונים על ידי הדס קליין, גם הקודים זה נתון לפרשנות.

אני אגב לא טענתי ש"זה כלום עבורם", לא יודע מאיפה אתה מביא את זה.

היו מתנות, אבל אין שום הוכחה ל"קו אספקה", ואין שום הוכחה ליחסי תן-וקח.

לפני 19 שעות, mikyl כתב:

וזה לא נגמר בשמפניות. לפי עדותה של קליין, לקראת יום הנישואין ה-24 נרכש עבור שרה לפי דרישתה צמיד זהב ויהלומים בשווי 46 אלף דולר. 
בזמן שהביביסטים צועקים "שמפניה", הם "שוכחים" שבתקציב של השמפניה הזו אפשר לקנות שני לנדקרוזרים.

עוד שקר. בבקשה, דוגמה אחת מהעדות של שרה שוחט, מנהלת החשבונות של מילצן:

שימו לב לתשובות של שוחט על הדס קליין, על משיכות המזומנים, על הקופה הקטנה ועל רכישת מוצרים.

אליעז: האם נתקלת בחשבוניות של מתנות, תכשיטים או ביגוד במהלך עבודתך?

שוחט: בחוצץ הרביעי ישנו פירוט של כרטיס אשראי מחודש ספטמבר 2016 ובו ישנו חיוב לחנות בשם "אגס ותמר" ע"ס 10,920 שקל ובסמוך לו ישנה הערה שנרשמה על ידי הדס קליין "אמנדה תכשיטים".

תזכורת: בכתב האישום יוחסה רכישת התכשיט לשרה נתניהו למרות ההערה של קליין שזה נועד לאמנדה, אישתו של מילצ'ן.
לימים תטען הדס קליין בעדותה שזה היה כדי להסתיר כביכול את המתנה לנתניהו, אך משום מה היו מתנות אחרות לאנשים אחרים שלא הוסתרו שמות מקבלי המתנות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

עכשיו אם תיקח את כל אלה, תבין שיש פה מערכת, של אנשים מ"קליקה" סגורה, שיעשו הכל כדי לשמור על אותה קליקה, ושיורידו כל מי שינסה לפגוע או לאיים עליהם. זה לא דבר חדש, עוד בסוף שנות ה-90 הפרקטיקה הזאת הייתה נפוצה (למשל, שר המשפטים לשעבר, יעקב נאמן). זאת מערכת דורסנית, שלא בוחלת באמצעים כדי "לטפל" כל מי שמהווה איום עליה.

לאן אני חותר?   ראשית, כל אדם עם קצת שכל בראשו צריך לשאול את עצמו איך זה שיש כל כך הרבה פרשיות סביב נתניהו לאורך כל השנים, ובכולן בינתיים הוא יצא זכאי. האם מדובר בנוכל גאון, שמצליח למחוק את עקבותיו כל פעם, או שאולי יש פה משהו אחר, דוגמת תפירת תיקים או אובר-מוטיבציה להרשיע אותו?

כנ"ל לגבי משפטי נתניהו הנוכחיים - לדעתי, יוזמי המשפט האמינו שזה לא יגיע למשפט בכלל, ושנתניהו יפרוש לאחר הגשת כתבי האישום. עוד המיסקלקולציה שלהם אנחנו רואים עכשיו, כשהם מתפדחים שוב ושוב, וכשהשקרים שלהם מתגלים במהלך המשפט. המטרה הייתה להוריד את נתניהו, לא בבחירות, אלא באמצעות מערכת המשפט.

חבר, אין שום קליקה דמיונית בעולם שכוללת את דני קושמרו, אהרון ברק וגלי בהר מיארה (שהיא בכלל מינוי של סער שהוא בכלל עוד עבד של ביבי שניסה להתמרד ונכשל).

נתניהו מעולם לא היווה שום איום על שום מסגרת בישראל. לא קליקה. לא מערכת המשפט. לא הממסד הבטחוני - כפי שהמשך הטקסט שלך מעיד. כלום. אפס. הרפרומה המהותית האחרונה שהוא עשתה היתה כשהיה שר האוצר. זהו. הוא לא עשה כלום מאז שהשפיעה על שום קליקה דמיונית. הוכחות: 15-20 שנים אחרי שעלה לשלטון אתם עדיין מתלוננים על מערכת המשפט ועל האנשים שבה, התקשורת, רונן בר ואילומינטי. עוד הוכחה לזה שאין קליקה: אם היתה - הוא היה בכלא. כי אם תופרים תיקים, התקשורת משקרת, מערכת המשפט בקליקה גם - מה בדיוק היה מפריע לשלוח אותו לכלא כבר בפרשיות העבר? 

לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

עכשיו אפשר להגיד שזה שוב נתניהו וכדומה, אבל כשרואים טיפוסים כמו יאיר גולן - אדם יהיר, אלים, שלא מכיר התנהלות פרט לצבא, בו עושים כל מה שהוא אומר, בלי לשאול שאלות, מבינים שראשי מערכת הבטחון הם לא בהכרח אותם "גיבורים" חסרי כל עכבה מוסרית שאנשים מדמיינים.

יאיר גולן עשה כמה תפקידי אלוף, כולל סגן הרמטכל, בתקופתו של נתניהו. הנה עוד דוגמא. מה הפריע לנתניהו - שכבר אז חירטט ספרים על נצחונות על הטרור ומה לא - לפעול לעצב את מערכת הבטחון כמו שהאמין שהיא צריכה להראות? כלום. אבל הוא לא עשה את זה, כמו שהוא לא עשה שום דבר אחר. בשום תחום.

לפני 32 דקות, gadik6 כתב:

עכשיו לעניין הבטחוני - ניקח לדוגמה את הכסף לחמאס - כולם, כולל כולם, ראשי מערכת הבטחון, פוליטיקאים, ועוד, כולם הלכו עם הרעיון של מזוודות כסף לחמאס ושל "חמאס הוא נכס". גם יאיר גולן הקשקשן, זה שעכשיו צועק נגד חמאס כביכול, אמר בדיוק את הדברים הללו, שחמאס הוא נכס, וכמו שאר ראשי מערכת הבטחון, גם הוא טען שצריך לשמור עליו בשלטון, ו"לקצץ" לו את הראש מדי פעם.

עכשיו מצפים מנתניהו, שיעשה בדיוק את ההיפך מהמלצת כל ראשי מערכת הבטחון, וימנע כסף, מה שיוביל להסלמה?   בסדר, הרי אז התקשורת הייתה משתוללת שנתניהו רוצה הסלמה, שזה "מבצע מנדטים" ועוד.

אבל נתניהו משקר ומסלף שהוא היחיד שחשב וניסה לפעול אחרת וכולם היו נגד. למה את זה אתה לא מבקר? וגם מה זה משנה מה כולם אמרו? התפקיד היה שלו רוב הזמן.

אני אגב לא חושב שנתניהו צריך להחקר או להענש על החלטה פוליטית אסטרטגית להעביר כסף לחמאס. זכותו. בשביל זה הוא נבחר. לקדם מדיניות. ומותר לו, גם אם היא מטומטמת. בדיוק מאותה הסיבה אני חושב שזה מטומטם לתחקר עכשיו את ההתנתקות ואת אוסלו.

מה כן? השאלה המהותית היא מה נתניהו עשה בהנתן העבודה היבשה שתרחיש הפלישה מעזה ומלבנון היה מוכר בישראל בערך עשור. התשובה ברורה, נכון? כלום. היה יותר חשוב להפיק בדיחות על חמוצים, או סרטונים סכיזופרניים על המצב של ישראל, כשלא הוא, חלילה, היה ראש ממשלה.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...