Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

יש לי שאלה,

קניתי בוקים מהגודל הבינוני, לא את הכי קטן שיש בל.כ.

http://www.lkltd.co.il/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%A8%D7%92%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%9F-4-%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%93%D7%92%D7%9D-XI

עכשיו הבעיה היא שהם יותר מתאימים לגיפ' כי לא ניתן להרים את הרכב עם הג'ק לגובה מספיק בשביל להכניס את הבוק בגובה של השן הראשונה אלא רק במצב הזה(אפשר לקמבן עם בלוק מתחת לג'ק אבל אז הרכב גבוהה מידי ולא מרגיש יציב על הבוקים) :

E101754.jpg

האם זה בטוח במצב הזה? אני שואל כי אני לא בטוח עם הם תוכננו לשאת את המשקל המירבי בלי שהפין השחור נימצא במדרגה שלו.

תודה מראש.

אם באמת זה לא מתאים אשים בפורום המכירה ואקנה את הגירסה הקטנה.

נ.ב- מעדיף לצאת נוב במה שאני לא מבין מאשר להסתכן או לסכן אחרים :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

פשוט תחליף אותם.

לגבי עבודה במצב כזה אין שום בעיה

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

מציע שתחזיר אותם ותקח את הנמוכים.

יש לי זוג שנראה לחלוטין זהה אבל נמוך יותר ולמשקל 2.5 טון במקום 4. גובה מתאים לרכב פרטי.

פורסם

תודה, לצערי עבר הרבה זמן מאז שקניתי(לא יצא להישתמש), אז אנסה לימכור אותם וליקנות את הקטנים.

תודה וגמר חתימה טובה ושניזכה כולנו לשנה מלאה בריאות ואמינות :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן :-),

הקשבתי לעצות שלכם וביום שישי פניתי ל-ל.כ בפייסבוק והסברתי את המצב וצירפתי תמונות, הם חזרו אלי באותו היום ואמרו שאכן אין שום בעיה ולא משנה להם שקניתי לפני זמן רב, ורואים שלא נעשה שימוש ורק ביקשו לנסות להחזיר באריזה המקורית.

היום קפצתי לשם עם הבוקים וקיבלו אותי יפה מאוד ואכן קיבלו חזרה למרות שמיתברר שקניתי אותם לפני שנה(מצאתי אתמול הודעה בפורום כאן מתי שקניתי אותם), בחיי שהשירות שלהם מעולה ומאוד שמחתי, על הדרך יש השבוע ימי מכירות עם עד 15% הנחה- אז החלפתי גם לבוקים קטנים+ קניתי עוד כל מיני שטויות שהייתי צריך על הדרך- שמח להיצטרף להמלצות עליהם כאן בפורום , באמת אחלה שירות!.

כעת יש בוקים נכונים ואפשר לטפל באיטלקייה שלי :mm_wink:.

• תוכן חדש...