Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כותב מידע כללי ולא ניסיון אישי ברכבים. אבל זה די ברור שבשום פרמטר משמעותי אין הבדלים מורגשים. ומכאן הדילמה שלך.

אישית אני לא סובל ג'יפונים אבל במצב הדברים שלך אין שום סיבה לוותר על הניסן. והנה ההסבר המאוד פשוט:

לך עם מה שעושה לך טוב.

אם מה שהיה עושה לך טוב זה מזראטי אז המצב היה יותר מורכב, אבל במצבך אין סיבה לא ללכת עם הרגש.

תודה. אהבתי את התשובה :)

גם אישתי אומרת לי "קנה מה שעושה לך טוב"

לא יודע... כל הזמן באופן טבעי אני מנסה לחשוב מה יהיה טוב לכל המשפחה ולא רק לי.

אני רק צריך להגיע עם הבחור להסכמים על המחיר ונראה איך נתקדם.

save, בדקתי את הכסאות ברכב של שכן עם קשקאי והכל נכנס.

תודה

פורסם

לא בדקתי אותה, אבל היא לא חלשה מידי? 1.25 עם 69 כוחות סוס? זה כמו הפנדה שלי.

בכל אופן, הקשקאי נמכרה. המוכר טוען שקיבל הרבה יותר ממה שהצעתי. פתר לי את ההתלבטות.

פורסם

אין כל כך מקום להשוות בין היונדאי לקשקאי, הקשקאי עדיפה בכל פרמטר, מלבד תא מטען שקצת קטן,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
פיאט 500l מנוע 1400 95 כ"ס.

יש אחת ביד 2 בגרסה המופארת ידנית

סיקרנת אותי. אני מאוד אוהב את הפנדה שלנו. אני אעשה השוואה ואנסה לראות את האוטו היום.

פורסם

נסעתי היום לבדוק עוד קשקאי ואת הפיאט 500l.

הקשקאי איכזבה. הפלסטיקה שלה מתקלפת מאוד ועוד כל מיני דברים באוטו ממש התפרקו, והאוטו בן שנתיים וחצי.

אני בטוח שזה עניין של עד כמה שומרים על האוטו, אבל האמת שזו לא הקשקאי הראשונה שראיתי שכל הפלסטיקה שלה מתקלפת ונראית כמו רכב בן 10 לפחות. קצת הוריד לי ממנה. מעבר ליכולות נסיעה חשוב גם שיהיה נעים ונוח באוטו, במיוחד כשהאוטו כמעט חדש. עם 3 בנות באוטו אני לא יודע כמה הוא יצליח להשמר גם אם אני אמצא אחת שנראית טוב.

מצד שני, הפיאט ממש הפתיעה בגזרת האבזור וכוללת המון. נראית מעולה. אני אוהב את עיצוב הפנים של פיאט. מאוד מאוד מרווחת והכסאות של הבנות נכנסים שם ומשאירים מרווח נשימה. בנסיעה היא הרגישה מעט כבדה, אבל לא היתה לי אפשרות לבדוק אותה בכביש מהיר אלא רק בתוך העיר. הגיר שלה מרגיש קצת כמו רכב עבודה, אבל יכול להיות שזה כי ההשוואה שלי היא לגיר של הקשקאי.

בשורה התחתונה - הפיאט היא אופציה מבחינתי כעט, אבל אני לא מוצא עליה כתבות או סיקורים שיכולים לחזק או להוריד אותי ממנה.

מישהו יכול להכווין אותי?

גמר חתימה טובה

פורסם (נערך)

טוב, הגעתי למסקנה שהיונדאי פשוט לא מרגשת אותי ושאני סתם משנה לשכנע אותי שהיא תהיה טובה לי כי אני לא מוצא קשקאי, ומצד שני גם הקשקאי מרגישה לי קצת מיושנת (לפחות לפני שהתחדשה ב2014 ועלתה אל מעבר לתקציב שלי).

החלטתי לא להיות מקובע על ידנית מכיוון שיש היום לא מעט אוטומטיות חסכוניות, והחלטתי למתוח עוד קצת את התקציב כדי לפתוח יותר את המגוון.

פותח פה פוסט חדש לגמרי עם אפיון חדש בתקווה לעשות לעצמי קצת סדר בראש.

תודה לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי mr_jpdlm
  • תוכן חדש...