Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טנדר 4X4, תקציב עד 40k, גיר ידני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הטנדר ישמש גם כרכב עבודה + נגרר (משקל סחורה ממוצע 700 ק"ג) - פעם בשבוע ולא באופן יומיומי, וישמש גם כרכב פרטי, טיולי שטח מדי פעם בקטנה.

תקציב עד 40 אלף ש"ח,גיר ידני, איכפת לי יותר אמינות מאשר נוחות.

האם הייתם מציעים ניסאן ווינר למשל ?

עריכה אחרונה על ידי Leon_09
kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

בתקציב הזה אין יותר מדי מציאות. אתה תמצא רכבים עד שנתונים 2004-5 עם 300K ק"מ וצפונה, חלקם הרבה צפונה.

אני חושב שיותר חשוב מהתמקדות בדגם ספציפי הוא להתמקד במצב המכני של הרכב ולחפש רכב שנשמר וטופל כמו שצריך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המאזדה יכולה להיות בחירה לא רעה, בעיקר כי היא תמורה טובה לכסף. שוק הטנדרים נשלט בדומיננטיות ע"י טויוטה ואיסוזו והמחירים בהתאם.

חוזר ומדגיש את עניין היסטוריית הטיפולים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע למה אבל נשמע כאילו שמזדה ושטח לא מתחברים ביחד?, ובכל זאת אני מוכן לשלם מעל למחירון על רכב נקי ואמין שישרת אותי לכמה שנים

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

אחרי לא מעט היילקסים בעסק ואחד 99 4x4 אצלי באופן אישי כ 8 שנים.

אני מאוד נהנית מימנו בשטח, הוא גם היה משופר בצורה רצינית.

וגם כרכב משפחתי.

אבל אם אתה צריך גם לגרור אז אל תחשוב על זה אפילו, מאוד קשה לו ברמה שזה הופך להיות מתיש לנהיגה.

אז אם היילקס לא לרדת מתחת לשנת 2002 שם המנע קיבל עוד קצת אוויר

פורסם

הבנתי תודה פלג, אז אם טויוטה לא מתחת לשנת 2002.

מה בקשר לניסאן ווינר, הבנתי שמשנת 1998 ועד 2002 הרכב הגיע עם מנוע 2.5 ל' ו104 כ"ס ובשנת 2003 התחילו להשיק טנדר חדש עם מנוע 2.5ל' ו133 כ"ס !! אבל הפסיקו לייבא ל-4 שנים רצופות, וחזרו להשיק את המותג בשנת 2008? האם מומלץ בכלל לחשוב על הניסאן 2003? האם יש חלפים זמינים לדגם זה ?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

• תוכן חדש...