Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306

Amitai12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אשמח לחוות דעת מבחינה מכנית לגבי הדגם הידני של פג'ו 306 עם מנוע 1800 סמ"ק שנת 96

מנוע עבר 150000 ק"מ

תודה רבה ושנה טובה

אמיתי נוה

פורסם

היה לי רכב דומה מבחינת המכלולים: סיטרואן ZX 1.8 ידנית שנת 95

מכרתי אחרי שהיה כ6 שנים על הכביש (צעיר יחסית)

הרכב היה מתקדם וזריז לזמנו עם צריכת דלק של 12 ק"מ לליטר בממוצע (102 כו"ס 11.2 שניות למאה לפי נתוני יצרן - לא נחשב זריז בסטנדרט של היום)

התקלה היחידה היתה חיישן למדה, פרט לך הוכיח אמינות.

גם הפיג'ו וגם הסיטרואן נחשבים לרכבים מאד נוחים ומהנים לנהיגה ולשניהם היגוי אחורי פאסיבי (שמורגש יותר בZX).

אם הרכב שמור ואני רואה שהנסועה היתה מועטה, כנראה שיהיה לך נחמד איתו - תבדוק טוב את הפלסטיקה שזו כנראה נקודת חולשה בצרפתיות ישנות.

אגב, בשנת 2000-2001 עלו לכביש רכבי פיג'ו 306 עם מנועי 1.6 חזקים 100 כו"ס (היה זריז יחסית לתחרות)

פורסם (נערך)

למה ללכת על רכב כלכך ישן ? ברור לך שתצטרך 2 טסטים בשנה, וזה די מאתגר לעבור בדיקות זיהום עם רכב במודל כזה. אם אתה משלם עליו כסף הייתי חוסך אותו לרכב חדיש יותר, הצרפתיות נמכרות במחירים מאוד מאוד זולים.

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם
זה לא רכב שקונים כי הוא בטיחותי או חסכוני או אמין במיוחד- רכב שקונים כדי ליהנות מהנהיגה גם במהירויות נמוכות.

לא כשהוא כל כך ישן, אלא אם יש לך כסף להביא אותו למצב חדש, ואת זה לא עושים עם דגמים שהם לא מיוחדים.

אחרת אין סיכוי שהמכלולים ייתנו לך את ההתנהגות המצויינת של הרכב הזה מלפני 20 שנה. עבר יותר מדי זמן ויותר מדי בלאי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

2 שאלות

הבנתי שמכל הדגמים של ה306 ה1800 הפחות מוצלח מבחינת אמינות. האם זה נכון ואם כן למה?

אשמח לדעת מה זה היגוי אחורי על הדרך

תודה רבה

פורסם

אני לא מכיר שמועות לגבי האמינות של המנועים, רק שכולם רגישים לשימוש במי ברז, וחובה להשתמש בנוזל קירור ייעודי.

היגוי אחורי זו תושבת גומי גמישה שמאפשרת לגלגל האחורי לקבל זווית מסויימת, שעוזרת להכניס את הזנב לסיבוב. אני לא יודע כמה טוב הגומייה הזו מתיישנת, אבל כשהרכבים היו חדשים זה עבד נחמד.

בניינטיז היתה לאחותי 1.8 ידנית, שתי דלתות. בובה של מכונית, אבל ברכב משומש כל כך מצבו של הרכב הספציפי יותר חשוב מהכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נחשבים לפחות אמינים בגלל המנוע. בעל בלוק אלומיניום. הייתה לו נטייה לפתח חורים בבלוק בגלל שימוש בנוזל קירור לא איכותי ולא לפי התקן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...