Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שאני ניגש למוסך, מישהו נתקל בתופעה הזו? הסוויטצ של האורות בתא הנוסעים על אוט (משמע אם הדלת נפתחת האור נדלק) לאחרונה שמתי לב לריצודים בנורות ולא ברור לי ממה זה נובע.

מצורפים סרטון ותמונה. http://cloud.tapatalk.com/s/57ef9d4dccd38/VID-20161001-WA0010.mp4

IMG-20161001-WA0009.jpg

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

מתעלק. קורה לי בגטס אחרי שהחלפתי ללד, ורק במצב dr

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אני מציע להתקין דיודה מסוג 1N4004 או דיודת שוטקי 1N5817 בטור ללד בכדי להאריך את חיי הלד ולמנוע מצבים של הבהוב במקרים מסויימים.

חיבור לד  ברכב.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

לא החלפתי שום נורה, ככה הרכב מגיע מהיצרן עם נורות לד לבנות בתא הנוסעים.

בכל אופן דיברתי עם חברים שאמרו לי שגם להם זה קורה וזה משהו דיי נפוץ בלאון החדשות (שצריך להחליף את פאנל הנורות).

עכשיו נכנסים לחגים אז ניראה לי אני אדחה את זה לאחרי החגים ואעדכן אתכם.

נ.ב - זה קורה לסירוגין לא כל פעם, ולפעמים באופן מוזר שאני פותח תא כפפות וסוגר זה מסתדר, כאילו משהו עם המגעים שם לא בסדר.

• תוכן חדש...