Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכניס עובד סמוי (חבר טוב שנאמן לך כמובן) פנימה ותחשוף את מי שצריך. נראה לי יותר פשוט.

ותדאג להשאיר עובד אחד מהכביכול בטלנים על מנת שימשיך את סיפור האגדה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אמנם נטול ניסיון בתחום הניהול, אבל משוכנע שעדיף למדוד תפוקות ברמה שבועית/חודשית.

אם יש עובד אחד שמניב 40 עבודות ביום, ועוד (נניח בהגזמה) 20 עבודות ללא רווח (פרטי/משפחה/חברים), זה לא עדיף לך על פני עובד שעובד 100% מהזמן על העבודה הנדרשת ומניב 30 עבודות ביום?

בהנחה שכולן ברמה ובהיקף דומה.

אפשר לתגמל בתאם, לעידוד העובדים (בונוסים מדי כמה חודשים או שבועות).

נראה לי עדיף על תוכנות שהחוקיות של הפעלתן מוטלת בספק, ובוודאות ידרוש ממך זמן ומשאבים, או להכניס מרגל מטעמך.

פורסם
אם יש עובד אחד שמניב 40 עבודות ביום, ועוד (נניח בהגזמה) 20 עבודות ללא רווח (פרטי/משפחה/חברים), זה לא עדיף לך על פני עובד שעובד 100% מהזמן על העבודה הנדרשת ומניב 30 עבודות ביום?

לא, כי האיכות לא תהיה אותה איכות.

עדיף שהעובדים שלך יבלו את ההפסקות שלהם בשיחות חולין/טמקא/פייסבוק/פינת קפה, ולא על חלטורות חיצוניות, ועוד עם ציוד שנקנה עבור העסק.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סתם שאלה - ניסית פשוט לבקש מהעובדים לא לעבוד על עבודות פרטיות בזמן העבודה?

זה לא אמור להיות מובן מאליו? וכן כמובן שפעם אחת או אחרת זה הובהר.

האם ניתן לשנות את מבנה המשרד/קוביות כך שהמסכים יהיו גלויים מול העיניים שלך?

לפעמים לקוחות יושבים עם הגרפיקאים אז לא טוב. מה שגם אני לא תמיד מסתובב להם בין הרגליים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אחת השיטות הטובות זה OPEN SPACE ללא הפרדת קירות, כך שאומנם יש קוביה, אבל היא משותפת לכולם ובעצם כולם יכולים לראות בכל רגע מה כל אחד עושה = פחות סיכויים לבטלנות.

מן הסתם שצריך להבין שאדם שעובד 9 שעות מול המחשב, מדי פעם עם הקפה או הצצותת לפייסבוק או חדשות כמה דקות לרענן את המוח זה מקובל לחלוטין, אפשר לפרש את זה איך שרואים אבל בימנו, זה בדיוק כמו הפסקת סיגריה.

פורסם

קח בחשבון שיש בעיה ענקית עם חוקיות המהלך (הפרת פרטיות) - ואני סתם נותן את זה בתור דוגמא (מאחר וזה נושא ש"כיכב" בתביעות כנגד מעסיקים) : כאשר אתה רואה את תוכן המסך במחשב של העובד, אתה למעשה גם יכול לראות אימיילים פרטיים שלו (בהנחה שהוא משתמש באימייל - וזה כולל גם שימוש בתא אימייל מטעם העבודה לצרכים פרטיים) או כל דבר אחר שהוא פרטי של העובד.

גם אם תתפוס עובד עושה עבודה פרטית בזמן העבודה ותפטר אותו - יתכן ויש לו קייס מעולה לתבוע אותך.

מציע לך לעשות את הפעולה רק לאחר התייעצות עם עו"ד המתמחה בתחום.

פורסם

משתמשים במשאבים של העבודה כדי לעשות עבודות פרטיות.

שים שניה את האגו בצד ותחשוב אם לא כדאי להכשיר את השרץ.

בתחום הדפוס למשל השכר לא גבוה מדי, וכך יצא שכמה מהגרפיקאים היותר מוכשרים ופרודוקטיביים שהכרתי אצל לקוחותיי היו אלו שסגרו עם הבוס על X ג'ובים לשבוע ובשאר הזמן הורשו להשלים הכנסה באמצעות ה'משאבים' של המשרד. כשהפכו את העניין לכשר (בידיעה אם לא באישור רשמי), הסתבר לבעלי הבית שאותם גרפיקאים הפנו אליהם לא מעט לקוחות חיצוניים שאחרת לא בהכרח היו מוצאים אותם.

אני לא מכיר את העובדים שלך ואת התמונה הגדולה, אך אולי יש מקום לתרגל קצת גמישות מחשבתית.

פורסם

בחלק מהמקומות מעודדים עובדים (חברות הייטק) ללמוד קורסים על חשבון העבודה, להתפתח, לעסוק בדברים חדשים ובכלל, לבוא למען העובד.

מה האווירה ששוררת במשרד שאתה חושד פתאום שבמקום לעבוד, הם מנהלים עסקים עצמאיים על חשבון זמן העבודה? (אני מגזים וציני).

הרי בסופו של דבר, אם יש לעובד תוכנת CAD מסויימת, או שהוא מעוניין לעסוק במשהו, או שאפילו אם יש לו עסק קטנטן מהצד, מה הבעיה שיעשה קצת שימוש "במשאב" המשרדי פה ושם?

השאלה היא, האם אתה חושד שהעובד מתוך ה 9 שעות, עוסק 4 שעות באיזשהו עסק עצמאי שלו ולא רוצה לעבוד והפרודקטיביות יורדת מן הסתם או שזה עניין אחר.

פורסם

אני יכול להבין מדוע הם משתמשים במשאבי החברה (לא טוען שבצדק, רק שאני מבין אותם). רשיון לCAD עולה כמה אלפי דולרים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגופו של עניין

כאשר אתה מודיע לעובד שהוא עלול להיות תחת ביקורת, הכל חוקי. כלומר לא חוקי להסתכל בלי שהוא מודע לאפשרות שיתסכלו עליו.

1. הגדר "תקנון שימוש" במשאבי החברה - טקסט שיוצג בכל פעם שהעובד נכנס למחשב שלו.

שם אתה כותב ש :

א. כל שימוש במשאבי החברה הוא לשם צרכי החברה בלבד וכי המשתמש מסכים בעת לחיצתו על הכפתור "OK" שהמחשב נתון לניטור ובקרה

ב. כל תוצר עבודה תחת משאבי החברה שייכים לחברה ו/או אסור לעשות עבודות פרטיות בזמן העבודה.

ג. כמובן תוסיף דברים סטנדרטים נוספים, שאסור להעביר חומר חברה לגורמי חוץ וכו'...

2. ניתן להגדיר VNC כך שהמשתמש לא ירגיש בכלל שאתה צופה.

3. איני יודע איך הארגון שלך מוגדר אבל מן הסתם אם תרצה אפשר להגביל אותם, שלא ישתמשו בגי'מייל, פייסבוק, וכו'

אם תרצה אשמח לעזור לך.

• תוכן חדש...