Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה שממחשב אחד במשרד אוכל לצפות ב4-5 מסכים בו זמנית בזמן אמת של מה שאותם עובדים עושים על המחשב. יש פתרון לדבר כזה? גם בתשלום

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
~

אם התכנון הוא לעשות זאת ללא ידיעתם, בדוק מה יש ל-ObserveIT להציע.

תודה, לא מבין למה אין אפשרות לקנות באותו רגע במקום לבקש מחיר, בכל אופן מוריד לנסות

תוכנת vnc , בחינם

עובד סביר, תודה אנסה לראות אם אפשר לכבות את כל ההתראות שלה

פוחד שהם יותר מדי בYNET? בסוליטר? גונבים קבצים?

משתמשים במשאבים של העבודה כדי לעשות עבודות פרטיות

הם כל היום גולשים בקארספורום? :roll:

זה הבוס עושה

פורסם

אם יש חשש וזה מחשבים שלך אז ברגע שאתה חושד לך לעובד, בקש ממנו לזוז שנייה ותראה מה הוא עושה. אם החשש מתאמת אז בעיטה בתחת וחיפוש עובד אחר. אחרי הראשון האחרים יפסיקו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עושים לחברים/משפחה/ לקוחות פרטיים בלי חשבונית מן הסתם ושורפים זמן

נהג לילה קשה לתפוס בזמן אמת בגלל זה אני מעדיף שזה תמיד יהיה אצלי על אחד המסכים בעמדה

פורסם

לא יודע על איזו תוכנה אתה עובד אבל יש כאלה ששומרות היסטוריה (אתה רואה את זה מיד בקבצים אחרונים או קבצי BAC על הכונן הקשיח. חפש אותם לפי "קבצים מהיום" בסוף יום העבודה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אפשרי אבל 5 עובדים שעוברים בין כל אחד 20-30 עבודות ביום זה מייגע לעבור מחשב מחשב בסוף היום לבדוק מה כן ומה לא

• תוכן חדש...